Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Lampeskærm Plisse

Er det tid til en ny lampeskærm plisse så har vi et stort udvalg i flere forskellige farver og i mange størrelser. Vi holder nemlig meget af, at kunne give en lampe et nyt liv med en lampeskærm plisse som er både klassisk og moderne, samtidig med at du får et nyt look til lampen. Du finder lampeskærme i plisse til både bordlamper, pendel lamper og gulvlamper i denne kategori. 

Læs mere

15 vare(r)

15 vare(r)

Plisseret lampeskærm

Skal du bruge en plisseret lampeskærm så tag et kig i vores kategori her hvor vi har mange forskellige modeller og størrelser. For os er det super vigtigt at du kan finde en plisseret lampeskærm som passer til din øvrige indretning, det vil sige at du skal kunne vælge mellem flere farver og størrelser. Men du skal også have mulighed for at vælge den helt rigtige skærm til de lamper du har derhjemme, og lamper er meget forskellige hvorfor det blandede udvalg også har en stor betydning for valg at plisseret lampeskærm. Den model vi sælger absolut flest af er den helt klassiske Plisse lampeskærm i hvid som findes i mange forskellige størrelser.

Der er selvfølgelig nogle ting du skal tænke på når du vælger at købe en ny plisseret lampeskærm, især omkring størrelse. Har du i dag en anden lampeskærm på din lampe vil vi anbefale at du tager udgangspunkt i den for at finde en passende størrelse skærm til lampen. Det gælder også selvom du skifter fra en almindelig lampeskærm til en plisseret lampeskærm, så har det ikke nogen betydning i forhold til størrelse. 

  • Plisseret lampeskærm til bordlampe
    Her anbefaler vi, at du måler din lampe fra bunden og op til undersiden af fatningen. Det tal skal du gange med 0,75 og der får du et ca. mål på en plisseret lampeskærm som vi mener passer nogenlunde til din bordlampe, dog med forbehold for smag og behag.
  • Plisseret lampeskærm til gulvlampe
    Her er du, efter vores mening, lidt mere fri for valg af størrelse på lampeskærmen i forhold til foden. Men vi mener du skal tage bestik af hvor meget plads du har omkring lampen. Vælger du en plisseret lampeskærm på over 30 cm mener vi dog, at du er rigtig godt på vej. Men husk at det er en smagssag.

Lampeskærm plisse

En lampeskærm plisse er en af de mest klassiske typer af skærme som har været lavet i mange, mange år. Det er en type skærm som passer til stort set alle lampeformer hvis du spørger os, og så er det en måde at få et nyt look på din gamle lampe. Det er også en fantatisk mulighed for at genbruge en "træt" lampe og give den nyt liv med en ny flot lampeskærm plisse i stof i en farve eller i en klassisk hvid udgave. 

Vi mener samtidig også at vi har så mange forskellige af denne type lampeskærme i plisse at du kan vælge en skærm ud fra din indretning derhjemme. Hvis du er til det ensfarvede look har vi mange i flere farver, både i stof og i plastik. Og er du mere til at der skal mønster på din lampeskærm plisse, så har vi her også mulighed for at give dig flere flotte modeller i mange størrelser. En lampeskærm plisse kan være både moderne og retro, det afhænger dels af den øvrigt indretning, men i særlig grad også af den lampe du sætter denne skærm på. Har du en retrolampe så kan en almindelig hvid lampeskærm plisse gøre den mere enkel og elegant, hvorimod at hvis du har en hvid plisseret bordlampefod kan en lampeskærm med mønstret plisse stof give den lidt mere liv.

Disse skærme er faktisk også håndlavet i enten Danmark, Sverige eller et andet EU land. Grunden er, at fragt er dyrt og det derfor er billigere at producere lampeskærm plisse i et land nær os, da fragten tæt på er langt billigere end hvis de skulle blive syet i f.eks. et land i Asien. Processen omkring en lampeskærm i plisseret form er, at den starter som et helt fladt stykke stof som så foldes som du kender det fra en musetrappe ved juletid, eller en vifte når det er varmt. Når hele dette stykke materiale er foldet i plisseformet bliver den sat på et metalstel og så er lampeskærmen sådan set lavet.

Plisse skærme til mange typer lamper

Vores plisseskærme findes med enten holder til pæren, men også med skærmring. En skærmring sidder på et stativ, hvor plisseskærmen så kan sættes på. Køb dine plisseskærme online hos LampeGuru.dk til de bedste priser, med den bedste service. Vores plisseskærme passer til gulvlamper, væglamper, bordlamper og andre lamper der bruger plisseskærme. Du skal dog selv samle vores plisseskærme, det sker for at skåne dem under forsendelsen, så du får flotte plisseskærme uden fejl, buler og uden skærmen er skæv. 

Vi har plisseskærme i alle størrelser og er der en størrelse skærm du mangler, så skriv endeligt til os. Vi har nemlig en dansk leverandør af plisse skærme i pvc og stof. Vores plisseskærme er formet og lavet på en dansk fabrik. Vores plisse skærme er i bedste kvalitet og giver et rigtigt fint lys i lampen. Plisseskærme er super klassiske og er en meget solgt type lampeskærm. Lampe skærmerne er en nem måde at pifte din lampe op og plisseskærmen vil give din lampe nyt liv. En plisseskærm egner sig fint til sparepære og led pærer.