GRATIS FRAGT  På alt "Flammelys" HER

×
  • 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

Plisseskærme i klassisk dansk design

Vi har plisseskærme i alle størrelser og er der en størrelse skærm du mangler, så skriv endeligt til os. Vi har nemlig en dansk leverandør af plisse skærme i pvc og stof. Vores plisseskærme er formet og lavet på en dansk fabrik. Vores plisse skærme er i bedste kvalitet og giver et rigtigt fint lys i lampen. Plisseskærme er super klassiske og er en meget solgt type lampeskærm. Lampe skærmerne er en nem måde at pifte din lampe op og plisseskærmen vil give din lampe nyt liv. En plisseskærm egner sig fint til sparepære og led pærer.

Læs mere

22 vare(r)

22 vare(r)

Plisse skærme til mange typer lamper

Vores plisseskærme findes med enten holder til pæren, men også med skærmring. En skærmring sidder på et stativ, hvor plisseskærmen så kan sættes på. Køb dine plisseskærme online hos LampeGuru.dk til de bedste priser, med den bedste service.
Vores plisseskærme passer til gulvlamper, væglamper, bordlamper og andre lamper der bruger plisseskærme. Du skal dog selv samle vores plisseskærme, det sker for at skåne dem under forsendelsen, så du får flotte plisseskærme uden fejl, buler og uden skærmen er skæv.
Vi har også billige skærmholdere og skærmstativer.