Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

LED globepærer med gyldent lys

Vi har et stort udvalg af de smukke, dekorative LED globepærer med gyldent lys. Lyset er i den helt rigtige gyldne farve (2200 K) og er super flotte. Du kender måske allerede lysfarven fra nogle deko-pærer du allerede har hængene, men som måske bruger lidt for meget strøm. Så kan du nemt skifte dem ud med disse LED globepærer som holder i op til 10 år (mod traditionelle pærer som holder ca. 1-2 år). Du sparer desuden op til 90% strøm ved at bruge dekorative LED pærer i stedet for globepærer med glødetråd.

Læs mere

1-51 af 55

1-51 af 55

Store dekorative LED pærer

Vores dekorative LED globepærer bruges oftest i mørke hjørner og til anden dekorativ brug. De er perfekte til at skabe hyggelige steder i huset grundet deres fine gyldne lys-farve. 
Det har meget længe været efterspurgt med LED globepærer som var mere dekorative og de er altså nu kommet. Du kan nemlig få vores LED deko-pærer hvor det ligner at de har en glødetråd og det er næsten ikke til at se forskel fra normale store pærer. 
Så skal du bruge masser af hygge og samtidig mangler lidt lys i stuen, så vælg de nye LED globepærer - de er også super velegnet til restauranter, cafeer osv.

LED globepærer til klynge-lamper

Som skrevet herover, er LED globepærer som skabt til at hænge i fine stofledninger i klynger. Vi har f.eks. en Design-selv Klyngependel med 3 stofledninger hvor du selv bestemmer farver på ledninger og fatninger, og så kan tilkøbe LED globepærer og hænge i. Det ser bare super godt ud og er et kæmpe hit i alle hjem, uanset om du er til ny eller "gammel" indretning, så skaber de perfekt hygge og dejligt behageligt lys.