Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Tado - Vægtermostat + Bridge V3+ Starter Kit

Spar 13%

Specialpris 1.299,95 kr

Vejl. pris: 1.495,00 kr

Ikke på lager

VAREN ER DESVÆRRE UDSOLGT

 • Mærke: Tado
 • Type: Starter Kit
 • Varenummer: TAD-103110
 • EAN: 4260328611456
 • Materiale: Plast / Akryl
 • Størrelse (Produktside): H10,4 cm. B10,4 cm. D1,9 cm.
 • Farver: Hvid
 • Bemærkninger: TIL DIG MED EGET FYR
 • Størrelse: B: 10,4 cm, H: 10,4 cm, D: 1,9 cm
 • Batteri: 3x AAA (Medfølger)

Tado - Varmestyring til eget fyr V3+ Starter Kit
Tado varmestyrings startpakke til dig der har eget fyr i hjemmet, herunder naturgas, olie eller lignende, det gælder både gulvvarme og radiatorer.

Dette medfølger i pakken:

 • 1 x Bridge + kabler dertil
 • 1 x Termostat til væggen
 • 3 x AAA batterier (medfølger)

Fordele ved Tado varmestyring

Tado kan give dig en varmeregning-besparelse på op til 31% ifølge beregninger fra Tado. Så et system som dette er hurtigt tjent hjem.

Systemet fungerer på den måde at du kun bruger varme når du har brug for det - mange hjem har i dag typisk 22 grader i hele huset hele døgnet rundt. Men faktum er at de fleste har ret få vågne timer i deres hjem og derfor er der ingen grund til der er 22 grader i hjemmet når du er på arbejde, eller i de rum du ikke sover i om natten.

Med dette Tado system kan du altså spare på varmen og køre varmeforbruget ned til ca. 19 grader i de timer du ikke bruger det. På den måde sparer du penge og temperaturen bliver ikke for lav til, at systemet ikke kan komme hurtigt op på 22 grader igen inden du kommer hjem.

Systemet kan selv regne ud hvor lang tid det tager at opvarme dit hus, så når du fortæller Appen du er hjemme kl. 16, så lærer systemet over tid hvor lang tid den skal bruge for at gå fra 19 til 22 grader - både i forhold til netop dit hus men også vejrforhold udenfor.

Alt dette styres via en App på din telefon (Android, iOS og Windows) hvor du både kan styre det live, også når du ikke er hjemme, men du kan også lave forskellige timers på systemet.
Tado understøtter Apple Homekit - Så du kan kombinere systemet med andre Aplpe Homekit produkter og på den måde integrere systemet til et komplet Smart Home system.

Til dig med radiator termostater

Har du i dag termostater på dine radiatorer, skal du tilkøbe Tado Radiator termostater for at du vil kunne styre hver radiator/rum i dit Tado system.

Radiator termostaten monteres nemt hvor din tidligere termostat sad før - du kan hele tiden følge med i den nuværende temperatur på dens display - Her kan du også skrue op og ned for varmen uden brug af App. Du kan sagtens selv skifte radiator termostaterne.

Til dig med trådløse vægtermostater

Har du trådløse termostater som skal erstattes kræver det (udover køb af denne vare du læser om nu), at du tilkøber et Tado Extension Kit, som tilsluttes direkte på fyret og som så kan tale sammen med Tado Væg Termostater (tilkøb ét pr. trådløs væg termostat du har i dag, eller pr. rum du vil styre med Tado).

Test om dit varmesetup kan bruges med Tado via Tado.com (åbner i nyt vindue).

Til dig med ledningsførte vægtermostater

Har du væg-termostater med ledning, så kan den vægtermostat (medfølger i denne pakke) udskiftes med en af dine nuværende væg-termostater med ledning (guide til udskift termostat medfølger). Du vil nu kunne varmestyre det rum, som styres fra den udskiftede termostat, i din Tado app. Ønsker du at kunne styre hele hjemmet med Tado skal du derfor udskifte alle dine væg-termostater med disse Tado Vægtermostater. For at få fuld udnyttelse af den varmebesparelse som Tado kan give, skal du udskifte alle termostater til Tado.

Info om V3+ App

V3+ har fået ny App og Bridgen er blevet forbedret i indmaden på en række punkter, herunder Forbedret kompatibilitet, hurtigere firmwareopdateringer og en hurtigere reagerende hardware generelt. Læs mere om hvad der er nyt her!

V3+ App med Auto Assist funktion
Tado har lanceret en V3+ App - som er mere intuitiv og brugervenlig. I denne App ligger der nogle funktioner som man kan vælge at betale for (Omkring 2.99 Euro pr. måned):

 • Geofencing - Når den sidste forlader hjemmet, aktiveres Away Mode automatisk.
 • Open Window Detection - Når Tado registerer et vindue bliver åbnet, så slukkes varmen i 15 minutter automatisk.
 • Weather Adaption - Tado følger vejrudsigten og kan regulere i forhold til hvis det bliver ekstra varmt eller koldt en dag.

Har du allerede et Tado system med de tidligere V3 termostater, så kan du godt udvide med disse termostater - Læs mere her!

Har du spørgsmål til Tado - Vægtermostat + Bridge V3+ Starter Kit?

Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med dit køb af Tado - Vægtermostat + Bridge V3+ Starter Kit, så kontakt os endelig! Du kan fange os på chatten, via mail eller på telefon 64 64 29 60. Vi sidder klar til at hjælpe både før, under og efter købet.