Julegave køb: Bestil frem til 20/12

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Ipad spil med god læring

Underholdning til din iPad som samtidig giver indlæring hos børn - Nu kan du kombinere noget at det børn i dag elsker at lave, nemlig spil på iPad med super lærerige spil, som giver børnene færdigheder indenfor: tal, bogstaver, former og farver og får de lidt større børn: regning, stavning og tegning. Det sikkert hit hos de små.

Til spillene følger brikker i form af tal, bogstaver, former mm. som bruges sammen med iPaden. På den måde er det et App spil, som skal kombineres med noget håndgribeligt, som giver endnu mere til indlæringen.

Læs mere

9 vare(r)

9 vare(r)

9 vare(r)

9 vare(r)

Marbotic - Lær om tal og bogstaver på en App

Mobatic består af 2 typer spil, et med tal og et med bogstaver. Fælles er at de kan bruges af børn helt ned til 3 års alderen og op til 7 år. Spil brikkerne er både bogstaver og tal i træ, med et lille håndtag, som interagere når placeres på selve iPad skærmen. Når børnene får selve bogstaverne i hånden er det både sjovere og giver mere til selve indlæringen i forhold til et læringsprogram, som kun foregår på iPaden.

 

Osmo - Lær på den sjove med via App

Osmo har et stort udvalg af spil til børn i flere forskellige aldre. Osmo tilbyder læringsapps, så som: regning, stavning, tegning, kodning, former og farver. Osmo virker via en App og kameraet fra din iPad. Din iPad sættes i holderen og hvert spil har så forskellige brikker man har liggende foran som kameraet kan se. 

Osmo Pizza Co spillet er til børnene der vil lære om tal, igennem leg. Dit barn driver en Pizza butik, hvor man skal pynte pizzaer efter kundens behov og derefter tage imod penge og give penge retur. På den måde lærer man regning på en helt ny og sjov måde. Til dette spil kan man sagtens være 2 - én der laver pizzaer og en der tager sig af betalingerne. 

 

Bluetooth højtalere og farvede pærer

Underholdning er også at give den gas på børneværelset med farvede pærer til det lille discotek, eller høre musik fra telefonen, eller iPad. Vi har et stort udvalg af små transportable højtalere, som er perfekte til børneværelset. Vi har også farvede pærer med indbygget højtaler, tilslut pæren i loft lampen og lad smarte farver og dejlig musik fylde rummet. Børn elsker musik og når de selv kan styre og betjene er det endnu bedre.