• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Somfy Protect - Det komplette alarmsystem

Somfy Home Alarm systemet er et komplet alarmsystem, som ikke har en månedlig betaling. Ingen vagtfirma forbundet, men i stedet får du underretninger, hvis der skulle ske noget i dit hjem. Somfy sikkerhedssystemet indeholder alt lige fra smarte HD-kameraer, sensorer til døre og vinduer, uden og indendørs sirener, bevægelsessensorer osv. Alt dette forbundet til en App, som er nem og fyldt med lækre funktionaliteter. Kom i gang med at sikre dit hus i dag!

 

Læs mere

10 vare(r)

10 vare(r)

10 vare(r)

10 vare(r)

Somfy HD-kameraer

Somfy sikkerhedssystemet er bygget op omkring deres kameraer, som har en feature som ingen andre på markedet: Når du er hjemme og alarmsystemet er slået fra, så kører en lille låge hen foran kamera linsen, så der ikke kan optages noget med eller imod din vilje, når du er hjemme. Med andre ord skal du ikke føle dig overvåget i dit eget hjem når du er hjemme. 

Du tænker måske: Tyven kan da bare tage strømmen fra huset eller kameraet? Ja, men Somfy kameraet har et indbygget batteri siddende, som kan køre op til 6 timer uden strøm tilsluttet. På den måde er du sikret lidt længere end så mange andre løsninger.

 

Somfy kan integreres i dit Smart Home miljø

Somfy har sørget for at du kan integrere systemet med andre Smart Home miljøer, herunder: Amazon Alexa, IFTTT og Google Assistant. Altså kan du via Google Assistant og Amazon Alexa gøre følgende med stemmekommandoer:

  • Aktiver eller deaktiver alarm
  • Åben og luk kamera lågen
  • Aktiver nat tilstand
  • Aktiver sirenen

Alt dette gør det super meget nemmere at bruge systemet i dagligdagen, hvilket er en meget vigtig faktor i dag.

 

Somfy dør og vindues sensor

På mange alarmsystemer i dag, består en dog eller vindues sensor typisk af 2 dele, som hvis separeres, aktiverer alarmen. Men IntelliTAG fra Somfy, så er der tale om en sensor som registerer vibrationer. Altså kan alarmen går i gang allerede inden vinduet er brudt op, men simpelthen fordi de mærker vibrationerne fra det brækjern, som forsøger at ødelægge rammen. Der er taget højde for at alarmen ikke går i gang hvis en fodbold rammer ruden, uden at smadre, eller at der bankes på.

Alle disse små smarte funktionaliteter gør Somfy Protect til et system der har nogle unikke fordele.

 

Alarmsystem uden vagtcentral

Der findes mange alarmsystemer i dag, så som G4S og Verisure, hvor du betaler en månedlig abonnementspris og så har et vagtselskab til at køre ud, når din alarm går i gang. Problemet med disse systemer er bare at det er så dyrt at betale til hver måned. Med Somfy Protect der er der ingen vagtcentral forbundet og det er dig selv om dem du vælger af familie/venner eller naboer, der får besked når alarmen er gået. 

Tør du så selv reagere hvis du kan se alarmen er gået i gang og du er på vej hjem? Måske er det ikke alle, men så har du mulighed for at tilkalde politiet. Men mange gange så bliver dit hus fravalgt netop fordi du har valgt at få et alarmsystem, så måske kommer du aldrig dertil.

Derudover har du heller ikke en central der "overvåger" dit hjem, også når du er hjemme, måske vil du bare selv gerne styre systemet.