• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

NorthQ - Spar energi og betjen dit hjem

NorthQ har et bredt udvalg af produkter til hjemmet, som hjælper dig med at overvåge f.eks. strøm-, varme-, gasforbrug. De har også produkter hvor du kan styre stikkontakter og med deres Danfoss samarbejde, har de lækre termostater til dine radiatorer, så du kan spare på varmeregningen.

Læs mere

4 vare(r)

4 vare(r)

4 vare(r)

4 vare(r)

NorthQ - Komplet Smart Home

NorthQ har en meget bred vifte af produkter i deres sortiment. Mange af produkterne kan gøre din hverdag nemmere og kan endda sørge for at du sparer en masse penge på varme og el regningen. Det hele styres via en lille enhed der kobles til dit hjemmenetværk, som du så har adgang til at styre via en App på din telefon eller tablet (iOS og Android).

 

Aflæsning af El og Gas

NorthQ giver dig mulighed for aflæsning af el og gas direkte fra din el-og gasmåler. En lille aflæser på batteri aflæser hele tiden dit forbrug, så du kan følge med i din App på telefon eller tablet. På den måde kan du følge med i hvor meget du bruger i løbet af året og kan hurtigt se hvis der skulle være noget galt, hvis måleren stryger i vejret.

 

Appstyret Thermostater

NorthQ har i samarbejde med Danfoss udviklet en termostat som via App kan styres så det passer dit hjem. Du kan spare en masse på varmeregningen, ved ikke at have fuldt tryk på varmen i de timer du alligevel ikke er hjemme. De fleste timer i døgnet er mange mennesker på arbejde og derfor er det måske ikke så vigtigt at der er 23 grader i hele huset, når der i stedet kunne være 19 grader i de timer du lå under dynen eller var på arbejde. Alt dette kan du nemt styre med NorthQ og Danfoss.

 

NorthQ Starter Kit

NorthQ har lavet flere starter kits, som kombinerer flere forskellige produkter. Det kunne være et Electricity Saving Kit, hvor du får en Q-Stick Gateway, en el-aflæser og en Smart Plug. På den måde kommer du hurtigt i gang med NorthQ.