Julegave køb: Bestil frem til 20/12

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Jedi – Pærer med fjernbetjening

Jedi er "Smart Home belysning", som styres via en smart lille fjernbetjening. Jedi Lighting er således til dig, der vil have fleksibelt lys med mange muligheder, men som ikke vil styre det via en app på en telefon. Den smarte remote, der kommer med i Startpakkerne, giver dig mulighed for at styre flere lamper samtidig, dæmpe lyset og ikke mindst skifte farve, når du har lyst. Jedi udgår med lager, så køb nu ikke for lidt, vel?

Læs mere

8 vare(r)

8 vare(r)

8 vare(r)

8 vare(r)

Belysning, der skaber stemning

Jedi Lighting er perfekt til at skabe en stemning til nærmest enhver situation. Skal du hygge, så dæmp en varm farve, og skal du derimod sidde og arbejde, så skal der meget lys til, og måske kan du endda finde en farve, der giver dig mere energi til hverdag. Skal der holdes fest, er der også mange farver at vælge imellem, som giver liv og sætter rammen for at sprede god stemning. Kort sagt kan du med Jedi Lighting selv være med til at skabe lys og sprede stemning, som passer til dit humør både til hverdag og fest. 

Nem styring via remote

Jedi Lighting skiller sig på mange måder ud fra andre former for Smart Home belysning. Dette er især fordi Jedi ikke kan styres via en app, som mange andre Smart Home belysningsprodukter kan, men i stedet styres Jedi gennem en lille fjernbetjening. Fjernbetjeningen bruges til gruppering af dit lys, og så kan du styre alt lige fra lysstyrke, farve og forskellige scener. Du kan også få lyset til automatisk at skifte mellem flere farver, simulere stearinlys eller andre forudindstillede settings. Der findes også en setting, som er perfekt til hvis du skal op om natten, og ikke vil vågne for meget. Med andre ord har Jedi Lighting utroligt mange former for belysning i sig – hvis du spørger os, er Jedi Lighting smart fordi den rigtige form for belysning, på det rigtige tidspunkt, har stor betydning for vores humør og velvære. Er du på udkig efter andet smart belysning, kan du tage et kig på vores solcellelamper, der er ideelle til sommermånederne, hvor de selv suger den energi fra solen, som de skal bruge.