Jedi Lighting

Jedi Lighting er Smart Home belysning, som styres via en smart lille fjernbetjening. Jedi er til dig der vil have fleksibelt lys med mange muligheder, men ikke vil styre det via en App på en telefon. Den smarte remote giver dig mulighed for at styre flere lamper samtidig, dæmpe og ikke mindst skifte farve. Du har 16 mio. forskellige farver at vælge imellem og forskellige scener. Nemt og enkelt at opsætte.

8 vare(r)

8 vare(r)

Jedi Lighting - Belysning der skaber stemning

Jedi er perfekt til at skabe en stemning til nærmest en hver situation. Skal du hygge, så dæmper du en varm farve, skal du sidde og arbejde, så skal der meget lys til og i en farve der giver dig energi. Skal der holdes fest, er der farver der giver liv. Kort sagt kan du med Jedi skabe lys som passer til dit humør og din dag.

 

Jedi - Nem styring via remote

Jedi kan ikke styres via App, som mange andre Smart Home belysningsprodukter, men i stedet bruges en lille fjernbetjening. Fjernbetjeningen bruges til gruppering af dit lys og du kan så styre alt lige fra lysstyrke, farve og forskellige scener. Du kan også få lyset til selv at skifte i mellem flere farver automatisk, simulere stearinlys, eller andre forudindstillet settings. Der findes også en setting som er perfekt til hvis du skal op om natten og ikke vil vågne for meget op.

 

Jedi - Komplet smart home belysnings system

Jedi har lavet en bred serie af lyskilder som alle kan lave både forskellige hvide nuancer og farver. De har pærer i både E27, E14 og GU10. Derudover kan man købe deres fjernbetjening i løsvægt, men også i startpakker, hvor du får flere pærer.

Jedi Lighting kræver ikke en Bridge, Hub eller anden styreboks, men virker bare ved at fjernbetjening kommunikere direkte med pærerne.

 

Vent venligst ...