• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Fibaro - Apple Homekit Kompatibelt Smart Home

Fibaro er en garvet spiller i Smart Home miljøet, som er mest kendt for Z-Wave produkter, men har nu lavet en del af deres bedste produkter via Bluetooth som så er Apple Homekit kompatible. De har alt lige fra Motion Sensorer, til Smart plugs og dør/vindues kontakter og andet.

Læs mere

1 vare(r)

1 vare(r)

1 vare(r)

1 vare(r)

Fibaro Apple Homekit

Fibaro er kendt for at lave ZWave produkter, men har nu fået lavet de mest populære produkter i en Apple Homekit udgave. Det betyder man slipper for en ZWave controller og kan forbinde direkte til produkterne via Bluetooth. Apple Homekit integrationen sørger for at man kan bruge flere forskellige produkter på tværs af producent, altså kan en Fibaro motion sensor f.eks. trigger en Koogeek Smart Plug. Det gør at produktet er mere fremtidssikret. 

 

App afbryder direkte i kontakten

Fibaro har i princippet lavet en smart plug som bygges ind i din stikkontakt. Har du f.eks. en lampe som ikke kan have en App styret pære i, så kan du bruge Fibaro Single Switch til at slukke og tænde for strømmen. Den kan bygges ind i væggen bag selve kontakten og på den måde være helt usynlig.

 

App styret knap

Det meste skal i dag styres via en App, men mange gange er det nemmere og hurtigere bare at trykke på en knap. Men hvorfor skal en knap være lille og diskret? Fibaro har lavet en kæmpe knap som falder i øjnene - ingen er i tvivl The Button er en knap - Programmer den til at gøre lige hvad du vil - via Apple Homekit integrationen er mulighederne mange.