Spar EKSTRA 8% på Outlet  > Kuponkode: ekstra8

×
  • 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

Elgato Eve - Indsigt og styring via App

Elgato har et bredt sortiment indenfor Smart Home produkter og går ind for at forbedre din komfort og dit hjem derfor skal kunne styres via en App, lige som du gerne vil have. Du kan få indsigt i ude og indeklima, samt styre kontakter, termostater osv. Elgatos produkter er Apple Homekit kompatible, hvilket er et kæmpe plus.

Læs mere

11 vare(r)

11 vare(r)

Elgato Eve - Smart Home med mange muligheder

Elgato Eve giver dig mulighed for at stre og kontrollere dit hjem på flere forskellige måder. Der findes dør og vindue sensorer, som kan give dig besked når der åbnes og lukkes. Dernæst findes der trådløse sensorer, til både ude og inde, som giver dig mulighed for at holde øje med inde og ude klimaet og huske dig på at lufte ud engang i mellem. Til slut findes der hos Elgato Eve, en mulighed for at betjene stikkontakter trådløst. Denne kan også forbindes til de ovenfor nævnte produkter, så du f.eks. aktivere en stikkontakt med en lampe, når hoveddøren bliver åbnet. Med Elgato Eve har du rigtig mange muligheder for at få et smart hjem og det hele styres via din smartphone.

 

Elgato Eve Energy

Elgato Energy er et af Elgatos mest populære produkt. Det bruges til at styre strømmen i en stikkontakt, så du enten kan slukke eller tænde for strømmen, både manuelt, men også automatisk efter en planlægning. Det kan derfor bruges til at spare penge på standby strøm, men også som tyverisikring, så man f.eks. kan få lamper til at tænde og slukke så det ser ud som om der er nogen hjemme.

 

Elgato Eve Thermo

Elgato Eve Thermo er Elgatos svar på en termostat til dine radiatorer. Du kan styre varmen i dit hus, både når du er hjemme, eller på farten. Spar mange penge på varmeregningen, ved at ændre en smule på varmen i de rum du ikke bruger. Der er jo ingen grund til at have fuld skrue på varmen når du f.eks. er på arbejde det meste af dagen. Alt dette kan Elgato Thermo hjælpe dig med!

 

Elgato Avea - Smart lys til hjemmet

Elgato Evea er en serie med lys fra Elgato, der består af en lampe og en pære. Begge produkter betjenes via en App på din smartphone og kan give dig en fantastisk stemning med de mange forskellige farver som lyset gengives i. Pæren har en almindelig E27 stor fatning, så du kan bruge den i det fleste lamper, du allerede har i dit hjem. Lampen i Avea serien kan også lyse i mange forskellige farver og den har tilmed et batteri som gør du kan bruge lampen lige hvor det passer dig i op til 8 timer.

 

Blogindlæg om Elgato:

Elgato Eve Energy - Effektiv tyverisikring!

Elgato Eve Thermo - Det App styret thermostat

Vent venligst ...