• 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

D-link – tager Smart Homes til et nyt niveau

D-Link er gennem de sidste par år blevet kendt for blandt andet at lave routere og andet it-udstyr, men udstyr til Smart Homes har de også styr på, hvis du spørger os. Mydlink home-serien består af videoovervågning, motion sensors, smart plugs og røgalarmer. Kort sagt kan du i dlink smart home-serien få et alarmsystem, der kan det meste. De har både produkter med styring via Z-Wave og WiFi, men fælles er, at det hele styres via en app på din smartphone eller tablet, som er gratis at hente ned. Med udstyr fra d-link-serien kan du altså få kontrollen over dit hjem - men ikke nok med det kan det også gøre dig tryg, fordi du kan følge med i, hvad der sker i og udenfor dit hus, både når du er hjemme eller ude – måske bare en enkelt aften, en forlænget weekend eller en hel uge afsted på ferie. D-link-serien er din hjælper og dit alarmsystem, som du kan indstille, som du ønsker det; du får besked om det du ønsker, præcis når du ønsker det. Vi plejer at sige, at d-link-serien giver dig mulighed for at tage smart homes til et helt nyt niveau. 

Læs mere

7 vare(r)

7 vare(r)

D-Link er smart home produkter i topkvalitet

D-Link har med serien Mydlink en række produkter, der er rigtig smarte, og som giver dit hjem en større sikkerhed og en større brugervenlighed. D-Link er mest kendt for at udvikle netværksprodukter, men denne række smart home-produkter gør din dagligdag nemmere og mere sikker, så du kan føle dig mere tryg, både når du er hjemme og ude. Hos LampeGuru.dk er vi vilde med alle deres produkter, fordi de giver dig sikkerhed, samtidig med at de er nemme at komme i gang med at bruge og indstille efter netop dine behov; du skal bare have en enhed, hvor du kan downloade den gratis app, som skal hjælpe dig med at indstille det forskellige udstyr i d-link-serien. 

 

D-Link WiFi og Z-Wave

D-Link laver to produktserier i Smart Home-kategorien, som giver dig forskellige muligheder, hvad angår forbindelsen og styringen:

  • WiFi-produkter
  • Z-Wave-produkter

 WiFi-produkterne forbindes via dit trådløse internet i hjemmet og styres via en app, mens Z-Wave-produkterne styres via en såkaldt hub, som sættes til din router. Det betyder, at WiFi-produkterne er selvstændige, og de kræver således ikke, at du skal ud at investere i ekstraudstyr, for at de virker. Z-Wave-produkterne kræver en såkaldt hub, men til gengæld er det en standard, der bruger noget mindre strøm, så batteridrevne produkter er at foretrække her. Hvis du er til lidt af det hele, så bare rolig, for D-Link kan i deres app kombinere både WiFi og Z-Wave-produkterne, så det hele kan spille sammen, så du slipper for mere besvær, end det er nødvendigt. Det viser, at der med D-link-serien er tænkt i funktionalitet og detaljer, som kan tage dit hjem til et nyt niveau inden for smart homes.

 

MyDLink Home Smart Plug

Det mest populære Smart Home-produkt fra D-Link er deres Smart Plug. Denne Plug er egentlig bare en stikkontakt, som kan enten tænde eller slukke via en app. Derudover kan du i appen opsætte en tidsplan over, hvornår den skal tænde og slukke. På den måde kan du eksempelvis få en lampe til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter, når du ikke er hjemme. Derfor er Smart Plug fra D-Link rigtig god til at hjælpe med, at dit hjem ikke bliver interessant for indbrudstyve, når du ikke er hjemme; altså en ideel løsning til ethvert hjem, hvor naboerne nødvendigvis ikke altid er hjemme og kan kigge efter dit hus.

 

Kombinationen af forskellige Smart Home-produkter

Det smarte sker for alvor, når man kombinerer de forskellige Smart Home-produkter. Tag eksempelvis en røgalarm og forbind den til en sirene og en Smart Plug. Når røgalarmen går i gang, kan du indstille dine lamper til at blinke ved hurtigt at tænde og slukke, og samtidig er sirenen aktiveret. Du kan også bruge en motion sensor til din dør, som aktiverer dine Smart Plugs og tænder lyset rundt omkring i huset, idet du åbner døren. Alternativt kan du vælge at sætte en motion sensor inde i dit hus, hvor du ønsker, at lyset skal tænde automatisk. Måske om natten på vej ud til toilettet eller ned ad trappen, så du aldrig skal bekymre dig om, hvor stikkontakten er. Sirenen fra D-link-serien kan også indstilles på mange måder og kobles til mange andre produkter inden for d-link-serien – eksempelvis motion sensorer på dine vinduer eller døre, og på den måde kan du indstille sirenen til at gå i gang, hvis der uventet bliver åbnet et vindue eller en dør. Det er da smart! Vi vil faktisk gå så langt som at sige, at du med de forskellige muligheder indenfor d-link-serien kan lave dit helt eget, personlige alarmsystem, der passer til dig og dine behov, så du altid kan sove trygt, uanset om du er hjemme eller ude.