D-Link - mydlink home

D-Link er kendt for blandt andet at lave routere og andet it udstyr, men Smart Home har de også styr på. Mydlink home serien består af videovervågning, motionsensors, smart plugs og røgalarmer. Kortsagt et system der kan det meste. De har både produkter med styring via Z-Wave og WiFi, men fælles er at det hele styres via en App på din telefon eller tablet.

9 vare(r)

9 vare(r)

D-Link - Smart home produkter i top kvalitet

D-Link har med serien Mydlink, en række produkter der er rigtig smarte og giver dit hjem en større sikkerhed og større brugervenlighed. D-Link er mest kendt for at udvikle netværksprodukter, men denne række smart home produkter, gør din dagligdag nemmer og mere sikker.

 

D-Link WiFi og Z-Wave

D-Link laver to produktserier i Smart Home kategorien:

  • WiFi produkter, som forbindes via dit trådløse internet i hjemmet og styres via en App.
  • Z-Wave produkter, som styres via en Hub som sættes til dit router.

WiFi produkterne er selvstændige og kræver ikke ekstraudstyr for at virke. Z-Wave kræver en HUB, men til gengæld er det en standard der bruger noget mindre strøm, så batteridrevne produkter er at foretrække her.

D-Link kan i deres App, kombinere både WiFi og Z-Wave produkterne, så det hele kan spille sammen - Hvilket er super godt!

 

MyDLink Home Smart Plug

Det mest populære Smart Home produkt fra D-Link er deres Smart Plug. Denne Plug er egentlig bare en stikkontakt som kan enten tænde eller slukke via en App. Derudover kan du i Appen opsætte en tidsplan over hvornår den skal tænde og slukke.

På den måde kan du f.eks. få en lampe til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter, når du ikke er hjemme. Derfor er Smart Plug fra D-Link rigtig god til at hjælpe med dit hjem ikke bliver interessant for indbrudstyve, når du ikke er hjemme.

 

Kombinationen af forskellige Smart Home produkter

Det smarte sker for alvor når man kombinerer de forskellige Smart Home produkter - Tag f.eks. en røg alarm og forbind den til en sirene, samt en Smart Plug. Når røg-alarmen går i gang, kan dit lys stå og blinke, samt sirenen er aktiveret.

Du kan også bruge en Dør sensor som, i det du åbner døren, aktiverer dine Smart Plugs og tænder lyset rundt omkring i huset.

Vent venligst ...