Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning


Amazon Alexa kompatible produkter

Her har vi samlet alle vores Smart Home produkter som er Amazon Alexa kompatible, og som du altså kan tilslutte Amazon's Alexa og få alle de fordele der ligger deri. Du kan altså styre alle disse produkter sammen og individuelt via Alexa Stemmestyring, via f.eks. deres Echo højtalere. Disse produkter er en stor fordel for dig og dit Smarte hjem for at kunne styre fremtidens hjem, men husk også at vi har andre kategorier hvis du ønsker produkter som er kompatibelt med andet end Amazon Alexa.


Amazon Alexa

 

Læs mere

37 vare(r)

37 vare(r)

Hvad er Amazon Alexa?

Amazon Alexa er en talende assistent, udviklet af det verdensomspændende firma Amazon. Alexa kan du spørge om alt og hun kan hjælpe dig med alle produkter som er Amazon Alexa kompatible. Alexa assistenten er indbygget i flere produkter - typisk højtalere, så hun kan svare dig direkte, når du spørger om noget. Alexa findes på følgende sprog: Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk, Spansk og Japansk. Flere og flere lande tilføjes løbende, Dansk er stadig noget vi håber snart kommer. Alexa assistenten bygges ind i flere og flere produkter. Amazon har selv højtalerne Echo og Echo Dot, som er små højtalere med mikrofon. Men andre fabrikater er nu begyndt at have Alexa indbygget i almindelige højtalere, så som Sonos.

Hvis du satser på Amazon Alexa som dit kommende smarte system er der utrolig store muligheder at hente i smarte ting til hjemmet. Der er konstant udvikling omkring Amazon og deres Alexa ser ud til at være en af de store vindere på markedet indenfor smart home belysning og styring af dit smarte hjem. Derfor er netop Amazon Alexa også en godt valg når du skal gå efter et styringssystem til et smart hjem.

Produkter som passer med Alexa?

Amazon Alexa kan hjælpe dig med alverdens spørgsmål - men kan også hjælpe dig med styring af dine Smart Home produkter. Rigtig mange produkter er i dag Amazon Alexa kompatibel - Her er bare nogle af de produkter du kan bruge sammen med Alexa stemmestyring:

Amazon Alexa smart Varmestyring:

 • Tado
 • Netatmo

Amazon Alexa smart styring af Lys:

 • Philips Hue
 • LIFX

Amazon Alexa smart styring af Hjemmet:

 • Somfy alarmsystem
 • Smarter Coffee og iKettle

Der kommer hele tiden nye smarte produkter som er kompatibel med Amazon Alexa og derfor er listen herover kun et lille udpluk af de produkter som vi har og som kan bruges sammen med din Amazon Alexa. Det er sådan set bare for at vise lidt af hvad vi kan tilbyde dig i forhold til at du kan styre dit lys på en smart måde med Amzan Alexa, og hvad du derudover kan få af ekstra fordele fremover med netop det system. 

Har du desuden gode ideer til produkter som du ved kan styres via Amazon Alexa så er vi altid interesseret i at høre om det. Det kan enten være produkter som du allerede i dag selv har god erfaring med, men det kan også være smarte ting som du ved kan styres via Alexa og derved kunne være interessant for dig og andre kunder. De henvendelser er fantastiske for os, så vi siger på forhånd tak for at du er med til at udvikle smart hjem styret med Amazon Alexa.

Stemmestyring virker på den måde, at du kan sige forskellige kommandoer og på den måde få Alexa til at udføre forskellige handlinger. Det kunne f.eks. være:

 • Alexa, set the room temperature to 23 degrees.
 • Alexa, dim the lights in living room.
 • Alexa, Turn on Smarter Coffee.

Men husk at Amazon Smart Home er under konstant udvikling og du skal derfor holde dig opdateret om funktioner direkte via deres egen side. Vi har simpelthen ikke mulighed for at følge med i den hurtige udvikling der ligger i disse smarte varer, særligt ikke fra en kæmpe som Amazon Alexa som både selv skaber der produkter, men som også kan have partnere på disse tjenester som konstant finder på nye varer der kan styres via Alexa.