• Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt
Billede /
–6%

Philips Hue WA Startpakke + Hue Sensor

Philips Hue WA Startpakke + Hue Sensor

1.269,95 kr

1.199,95 kr

Pris som konfigureret: 1.199,95 kr

På lager Leveringstid: 1-2 hverdage
1 x Philips Hue E27 White AMBIANCE - Starter Kit   +0,00 kr
1 x Philips Hue Motion Sensor   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 1.199,95 kr

 • Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

 • Varenummer: LG-409
 • Størrelse: Fatning: E27 (stor) Mål: H11 cm x Ø6,2 cm
 • Materiale : Plast / Akryl
 • Dæmpbar: Ja, via App på Smartphone eller tablet
 • Fatning: E27 (stor)
 • Bemærkninger: 3x Hue pærer + Kontakt + Sensor + Bro
 • Kompatibel med: Zigbee (Philips Hue)

Philips Hue WA Startpakke + Sensor
Er du ny i Philips Hue? Så er denne startpakke den perfekte begynderpakke så du kan få lov at prøve Philips Hue af med alle de fantastiske muligheder det giver.

Philips Hue kort fortalt

Når du får dette sæt hjem, tilslutter du din Hue Bro til dit trådløse router via et stik som medfølger også. Så henter du Hue App'en på din smartphone eller tablet, og følger den korte guide deri. 

Allerede nu kan du styre dit lys via Hue app'en, her kan du tænde og slukke lyset, dæmpe lyset, skifte mellem hvide nuancer lys. Men du kan også indstille lyset til selv at slukke på et bestemt tidspunkt, sørge for at lyset automatisk tænder og slukker når du er på ferie, og meget andet smart som du lærer hen ad vejen ved at bruge din Hue app.

Du kan også tænde, slukke og dæmpe lyset via den medfølgende lysdæmperkontakt, samt skifte mellem 4 nuancer hvidt lys som er forudindstillet i kontakten. 
Kontakten kan du sætte på væggen med skruer eller dobbeltklæbende tape, eller på køleskabet via indbygget magnet - men du kan også bare bruge den som fjernbetjening.

Den medfølgende Hue sensor er helt fantastisk. Sæt den op i din entre, på dit badeværelse eller i dit tøjværelse f.eks. Når den kan se bevægelse tænder den de Hue pærer som du selv har valgt, i en hvid nuance og i en lysstyrke som du selv har valgt. 
Det er muligt at indstille hvor følsom den skal være, så den ikke ser husdyr f.eks., og du kan indstille bestemte tidsrum den skal slå til eller fra i.

Når du bliver glad for dit nye Hue lys, så kan du altid udvide med flere kontakter, pærer, lamper eller hvad du har lyst til, på den Hue Bro der medfølger i denne pakke.

Hvorfor er flere hvide nuancer lys smart?

Det, at kunne skifte fra varmt hyggeligt lys og til det helt hvide kolde lys (og alt derimellem) er særlig smart til steder hvor du ikek altid har brug for det samme lys. Oplagt er det at nævne spisebordet. Her sidder du måske af og til og arbejder eller laver lekter, hvor det hvide lys virker opkvikkende og holder din koncentration oppe. Men når du skal spise vil du nok gerne have et varmere lys, og måske endda lidt dæmpet lys. 

Det samme kunne gælde mange andre rum som køkkenet, soveværelset, stuen osv.

Kan jeg selv indstille Hue?

Ja! Philips Hue er lavet så nemt, så du kan styre det selvom du ikke er en haj til computer eller telefoner. Og skulle der opstå spørgsmål, så kan du fange os på chat, mail eller ringe til os. Men bare rolig, Hue App'en er lavet så det kan betjenes af dig og mig.

Vil du vide mere om Hue?

Helt ærligt, så synes vi bare at du skal få bestilt denne startpakke og komme igang med et lys som er lidt smartere end bare at tænde og slukke på en kontakt. Det kan ofte skabe unødig forvirring at læse alt for mange info om Philips Hue, da det kan så mange ting som du nok skal lære at kende, men som du ikke har behov for at læse nu.

Men er du alligevel mere nysgerrig, så kan du læse mere om hver vare i denne startpakke ved at trykke på de links der er herunder:

Startpakken indeholder:

Du skal ikke bruge andet for at komme igang med smart styret lys, pærerne sættes bare i dine nuværende lamper med almindelig E27 fatning (også kaldet stor fatning).

Vi anbefaler også