WEEKEND-UDSALG
Klik her og se tilbud

×
  • Fri fragt over 799,- (ellers 39,-)
  • 100 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning
Billede /

Philips Hue Udendørs LED Strips - 5+2 meter

Philips Hue Udendørs LED Strips - 5+2 meter
1.899,95 kr

Pris som konfigureret: 1.899,95 kr

Ikke på lager

VAREN ER DESVÆRRE UDSOLGT

  • Varenummer: LG-429
  • Farve: Lyser i alle farver + hvide nuancer
  • Størrelse: Pakke med 5 meter + 2 meter
  • Dæmpbar: Ja, via App
  • Bemærkninger: Pakke med 5 meter + 2 meter Hue LED Strip!

Philips Hue Udendørs LED Strips - 5+2 meter
Vi har lavet en pakke med hele 2 udendørs LED strips fra Philips Hue. Du får nemlig BÅDE en LED Strip på 5 meter og en på 2 meter (med hver sin strømforsyning, de kan ikke sættes sammen til én lang).

Denne vare indeholder:

Disse udendørs LED Strips kan også sagtens bruges indendørs. De er fantastisk fleksible og har et virkelig behageligt lys hvor man ikke kan se hver diode i strip'en, men de har derimod et flere ens/flydende lys. De kan lyse i alle 16 mio farver + alle de hvide nuancer, så du kan bruge dem både til hverdag og fest (disse funktioner kræver en Hue Bro).

Kort fortalt - Hvad kan Philips Hue?

Hvis du slet ikke kender til Philips Hue, så anbefaler vi, at du sælger vores "Kom-igang-guide". Men kender du lidt til Hue, så kan vi fortælle at disse Hue LED strips kan bruges udendørs og selvfølgelig styres via din smartphone eller Hue kontakter som alle andre Hue pærer og lamper kan.
- De kan også bruge som helt almindelig LED Strips udendørs, der vil de bare tænde i et fint varmhvidt lys når du tænder for din kontakt.

Hvordan monteres de?

Med i pakken følger beslag som du kan skrue fast hvor du ønsker det, og i de beslag kan du klikke disse LED strips op i. Det er også muligt at montere dem med dobbeltklæbende tape (kan købes i byggemarked f.eks.). Du kan også vælge bare at ligge dem langs græskanten, i dine bede eller i/ved terrassen så du får et dekorativt inddirekte lys udendørs.

Begge disse Hue udendørs LED Strips kommer leveret med 4 meter ledning hvorpå der sidde både stik til almindelig stikkontakt, transformer (bruges til at omforme strømmen til strippen), og en Hue styreboks (bruges til at fange signalet fra din Hue Bro eller andre Hue enheder i dit hjem).

Din Hue Bro eller enhver anden Hue pære/tilbehør/lampe skal være indenfor 10 meter af den første Hue udendørslampe. Når du har sat den første Hue ting udendørs, kan der være op til 20 meter til det næste Hue udendørs produkt.

Obs! Disse LED Strips kan ikke sættes sammen til én lang!