GRATIS røgalarm i dag
v/køb over 200 kr.

×
 • Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt
Billede /

Philips Hue Lucca Udendørs Høj Bedlampe

Philips Hue Lucca Udendørs Høj Bedlampe
999,95 kr
På lager Leveringstid: 1-2 hverdage
 • Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

ELLER
 • Mærke: Philips Hue
 • Varenummer: 1740393P0
 • EAN: 8718696166062
 • Farve: Antracit Aluminium samt plast mat skærm
 • Størrelse: H77 cm. B14,2 cm. D14,2 cm.
 • Materiale : Metal
 • Dæmpbar: Ja, via App på Smartphone eller tablet
 • Lyskilde: 1 x E27 - 9,5W LED - 806lm - svarer til ca. 60W
 • Fatning: E27 (stor)
 • Ledning: Medfølger ikke
 • Bemærkninger: IP44 - Skal monteres af elektriker

Philips Hue Lucca Udendørs Høj Bedlampe
FÅ et dejligt udendørslys med Hue Lucca bedlampe inkl. Huw White E27 pære. Lucca udendørs bedlampe i høj model er lavet i antracit grå aluminium med en plast opal hvid skærm. Lampen er IP44 og er altså godkendt til at stå ude i alt slags vejr. Et fantastisk design med godt lys.

Dette medfølger Hue Lucca Høj bedlampe:
1 x Lucca Høj bedlampe
1 x Hue White E27 pære

Se også Hue Lucca væglampe og Lucca bedlampe lav 40cm.

Hue Lucca udendørs standerlampe

Denne høje Lucca udendørs standerlampe er ofte brugt langt veje, stier, i indkørslen og rundt i haven. Den 80cm højde udendørslampe er et meget solgt valg og udendørslamper i Philips Hue serien da den fylder godt op, og det gør bestemt ikke noget da den jo bare er super flot at kigge på. Den er bygget op af en flot mørkegrå aluminiumskrop og med et hvidt inderplast stykker hvor lyset strømmer ud gemmen. Den høje Lucca standerlampe er et godt valg til dig som vil have et godt lys som spredes flot ud hvorend de bliver monteret.

Vi bliver ofte spurgt om man skal vælge den høje Lucca bedlampe eller den lave model, og svaret er egentlig rimelig ligetil, for du sakl vælge den højde som du synes passer bedst til hvor du skal bruge den - lyset i dem er nemlig helt ens, det spredes på samme både i begge Lucca bedlamper og derfor er det ikke lyset du skal vælge ud fra, men simpelthen bare om du synes en høj bedlampe eller en lav ser pænest ud.

Lucca bedlampe inkl. Hue White pære

Disse Hue Lucca bedlamper leveres inkl. en Hue White E27 pære som er monteret i lampen fra start. White lyset er et helt almindelig varmhvidt lys (2700K) som du kender fra enhver anden normal pære og så bruger de kun et minimum af strøm da de er LED (ligesom alt andet Philips Hue). Du får altså en udendørs standerlampe som er godt til et godt grundlys hvor du har brug for det, og så er det praktisk at serien består af en væglampe og en mindre bedlampe også.

Hvis du i stedet ønsker Hue pærer med farvet lys, eller måske de Hue pærer som kan skifte mellem alle hvide nuancer, så er det også muligt. Du kan nemlig bare skifte pæren i disse Lucca standerlamper med andre Hue pærer, og så bruge den medfølgende Hue White pære i nogle andre lamper. På den måde kan du få et Hue lys i dine Lucca udendørs havelamper som passer til lige netop dig!

Få Hue lys udendørs

Vigtigt: Når man skal bruge Hue pærer udendørs, er det vigtigt at de er indenfor rækkevidde i forhold til styringen via din App. Hue virker på den måde at din App sender et signal via WiFi til din Bridge. Din Bridge sender derefter et ZigBee signal ud til dine lyskilder. ZigBee virker ved at give signal videre fra lyskilde til lyskilde - Derfor har man mulighed for at udvide signalet meget længere væk fra din WiFi.

Hver lyskilde har en rækkevidde på op til 10 meter - Vi anbefaler at man tester de afstande man har tænkt sig med en forlængerledning, inden man monterer lamperne, så man er sikker på signalet kan nå.

Har du ikke Philips Hue i dag?

Hvis du bare synes at Lucca bedlampe er en fantastisk flot lampe, men ikke har lyst til eller brug for, at kunne styre lyset via en app, så er det intet problem. Hvis du montere disse udendørs Hue bedlamper vil de lyse som helt almindelige udendørslamper med et helt almindelig lys. Det er kun hvis du tilkøber en Hue Bro at du vil kunne styre lyset via en app, og at lamperne derved bliver ekstra smarte.

Hvis du vil kunne styre lyset på disse Lucca bedlamper på en App, så kræver det, at du har en Philips Hue Bro som du tilslutter dit internet derhjemme og derved kan du styre dit udendørs lys med den gratis Philips Hue app. Er du helt ny i Philips Hue vil vi anbefale at du læser vores nemme Guide om Philips Hue lys og ser hvordan det virker, og hvad du kan få ud af at skifte til Smart Hue lys.

Kræver: Hue Bridge og nedstøbningsstativ (medfølger ikke) som bruges til montering i jorden, eller du kan skrue dem fast i et underlag som f.eks. din terrasse.