• Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Billige udendørslamper på tilbud i super kvalitet

✔Dag-til-dag levering   ✔Gratis retur (ved ombytning)   ✔100 dages returret  ▶ Se ALLE lamper på tilbud ▶ ALLE udelamper

Læs mere

34 vare(r)

34 vare(r)

Billige udendørslamper med LED lyskilder

Vi har altid mange gode tilbud på udendørslamper og mange af lamperne er faktisk med LED pærer - LED har nemlig den fordel at det elsker at være udendørs i vores klima. De fleste LED udendørslamper på tilbud er med indbygget LED pære, hvilket ofte gør at designet kan blive enkelt og flot - og så har LED i udendørslamper også den fordel, at man kan lave lampen flad i designet.
Så kig endeligt på vores store udvalg af billige udendørslamper.

Udendørslamper på tilbud i begrænset antal

En vigtig ting af nævne om vores udendørslamper i outlet-kategorien er, at de kun er i begrænset antal. Det vil sige, at er du faldet for en billig udendørslampe, så skal du måske ikke tænke for længe over det - næste gang du kigger ind, kan lampen være væk igen.
Vi køber ofte nye partier af billige udendørslamper fra Philips, Nordlux og andre mærker - er der en udendørslampe du mangler, så skriv endeligt til os.

Billige udendørs væglamper 

Udendørs væglamper på tilbud er et kæmpe hit hos os, og klart det vi sælger mest af. De udendørslamper vi har her i outlet er i tip-top kvalitet og fejler ingenting - vi har bare købt dem billigt af forskellige grunde og den gevist giver vi videre til dig.
Der er mange forskellige design i billige udendørs væglamper, så der skulle være lidt for enhver smag.

Bedlamper på tilbud til hurtig levering

En bedlampe er en udendørs standerlampe som du kan sætte i indkørslen, haven eller lign. Vi har altid masser af billige udendørs bedlamper på tilbud, både med LED og med traditionel lyskilde hvor du også selv kan skifte til LED.
Husk også at mange af lamperne er serier hvor vi har tilbud på bedlampe OG væglampe i samme serie.
Alle vores tilbud på bedlamper og udendørslamper ER på lager til levering straks.