• Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Bordlamper på tilbud + billige skrivebordslamper til kontoret

Dag-til-dag levering   Gratis retur (ved ombytning)   100 dages returret  ▶ Se ALLE lamper på tilbud

Læs mere

34 vare(r)

34 vare(r)

Bordlamper på tilbud med hurtig levering

Vi har altid gode tilbud på bordlamper som findes i et væld af størrelser, farver og former. En bordlampe er nemlig utroligt mange ting, for du bruger bordlamper mange stedet i hjemmet og på mange måder. Derfor sørger vi altid for at have så mange forskellige bordlamper på tilbud som overhovedet muligt, det gør at du altid kan finde en interessant bordlampe som passer til lige dit bord, reol eller lign.
Hvad end du har brug for en bordlampe til dit stue, soveværelse eller køkken - så har vi altid bordlamper på tilbud hos os!

Find skrivebordslamper på tilbud online

En af de mere solgte typer af bordlamper, er skrivebordslamper. De er næsten ikke til at undvære hvad end det er ved computeren eller ved lektierne der mangler lys. Vi har altid skrivebordslamper på tilbud og du kan finde alt fra LED til halogen! En skrivebordslampe på tilbud er ikke altid det rigtige - husk, at finde dit behov, måske du skal finde skrivebordslamper i vores normale bordlampe-kategori. Det er nemlig super vigtigt at din skrivebordlampe passer til det du skal bruge den til. Men kig gerne rundt her og find flere flotte og billige skrivebordlamper på tilbud.