Se vores kæmpe UDSALG

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Se vores stole til spisebord og stue

Det er nemt at skabe lidt ekstra liv i spisestuen ved at have flotte spisebordsstole, og spørger du os, så vælg gerne nogle med lidt farve på. Spisebordsstole er en markant del af rummet omkring spisebordet, derfor er det vigtigt at du får nogle du synes er flotte - og så gør det jo ikke noget, at de samtidig er billige, vel?
Vi har også et stort udvalg af dejlige lænsestole eller stuestole du kan fristes af.

Læs mere

5 vare(r)

5 vare(r)

Køb nye stole online

Men er det nu en god ide? Det mener vi at det er, og er du i tvivl, så lad os hjælpe dig. Vi har nemlig prøve-siddet vores stole, og er der stole som vi mener er absolut dårlige at sidde i, så ligger vi dem ikke på vores side. Dog er smag jo forskellig, derfor kan du gøre brug af vores fif - Skal du bruge spisebordsstole, så overvej at købe én stol først, så kan du nemlig prøve den af og se den ved dit bord. Synes du om den, så kan du nemt bestille de sidste 5 stole, og samtidig kan man sige, at hvis du ikke synes om den, så er det en del nemmere at sende kun én stol retur til os.

Vi prøver altid at finde et bredt udvalg af stole, så du kan altid finde et udvalg af stole i flere træsorter, farver og former.

Spisebordsstole med fler-stk rabat

Når man skal købe spisebordsstole er det ofte 4 eller 6 stole ad gangen. Vi har derfor bestemt os for, at vi så ofte som muligt, vil tilbyde (automatisk) fler-stk rabat ved køb af enten 4 eller 6 (eller flere) ens stole, da det også er nemmere for os, at sende flere ens spisebordsstole, end 4 forskellige. Derfor kan du næsten altid finde en mængderabat inde på varen, hvor du sparer lidt ved at købe flere spisestuestole hos os.

Vi har valgt ikke at dele kategorien med spisebordsstole op, da vi synes at du skal lade dig inspirere af de mange typer af spisebordsstole som vi har. En tanke er, at du måske går efter en helt bestemt type stol som du mener passer om dit spisebord, men her vil vi gerne udfordre dig lidt. For hvorfor ikke vælge en stol med armlæn? Eller hvad med at prøve en stof i blå stof, i stedet for sort træ (eller hvad du måtte have tiltænkt dig). Det er kun for, at udfordre dig og din boligindretning lidt.

Lækre lænestole til billige priser

En ting vi selv opdagede, inden vi gik ombord i at sælge møbler, var at især lænestole er svære at finde i lige dén udgave som du/jeg/vi synes er perfekt. Det er jo en smag, så det er svært at ramme plet. Men vores oplevelse her var ofte, at en lækker lænestol hurtigt kom til at koste mange tusinde kroner, eller i hvert fald mere end vi havde håbet at finde en til.

Derfor er det blevet lidt en misson for os, at finde en masse flotte lænestole til stuen som ser fine ud, har en god pris, men også hvor du får et udvalg af noget forskellige. Vi har fundet lænestole med høj ryg, lav ryg, bred ryg og blå, gule og røde - Vi prøver at finde de hyggestole til stuen som gør, at du synes det er ok at shine stuen lidt op.

Du kan på en nem og billig måde både få en ekstra siddeplads, men også få lidt nyt til stuen så du kan glæde dig hver gang du ser den (eller tænke på den hver dag på arbejdet).

Puf til stuen eller skamler til værelset

I samme kategori har vi samlet både puffer i alle afskygninger, men også skamler. Faktisk har vi selv valgt en puf i stuen i stedet for en 2-personers sofa. Det har vi gjort for, at sikre at vi altid har den ekstra siddeplads i stuen, men en puf er også ret dekorativ at have stående - vores er i velour og lidt sådan loungstil. Men den er vi faktisk blevet super glade for, den er nem at flytte rundt på, og vores puf gør det også fantastisk som fodskammen ved sofaen.

De lidt mindre skamler har vi selvfølgelig også fundet lidt frem af. Vi bruger selv en skammel inde i vores påklædningsværelse hvor man kan have brug for at sidde ned. Men skamler er også praktiske på børneværelset, soveværelset eller sågar i stuen da de ofte er meget dekorative.