Se vores kæmpe UDSALG

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Shop sofaer online leveret direkte til dig

Tænker du på din stue, så tænker du ret sikkert også på din sofa. For indrøm det bare, du elsker din sofa! Og gør du ikke, så kig med her, for vi vil gerne lære dig at elske din sofa. Vi har samlet en kategori med sofaer, sovesofaer og daybeds i flotte design som du bliver glad af at kigge på, træt af at sidde i og glæder dig til at komme hjem til.
Da sofaer er store vil de oftest blive leveret direkte til dig.

Læs mere

6 vare(r)

6 vare(r)

Køb din nye sofa til billige priser

En sofa er et af de mest markante møbler i stuen, ikke bare fordi den er stor i fysisk form, men også også fordi at det er et af de møbler du bruger absolut mest i stuen. Derfor er både design og komfort afgørende for, at du bliver glad for din nye sofa. Men af samme grund vil vi gerne udfordre dig på, at du lige skal tænke en ekstra gang om hvilken type sofa du vil have - måske det er blevet tid til ekstra fornyelse i stuen?

Når du skal vælge farve på din nye sofa er den typiske tanke, at vælge den samme farve som du er vant til. De mørke sofaer kan være praktiske (nemmere) at holde i forhold til hvis du får spildt lidt på den. Men det er samtidig lidt nemmere at se fnuller, og den kan komme til at virke tung i rummet. 
Eller måske skal du glemme alt det praktiske, for hvis din yndlingssofa er den rosafarvede, er det så ikke bare at gøre det?

Flot bænk til indretningen

En ting vi har fundet ud af, at vi er ret gode til er bænke. Disse finurlige og ofte fantastisk flotte bænke er nemlig i en god prisklasse hos os, og har et design som ikke ses i alle møbelhuse. I dag bliver en bænk brugt mange steder i indretningen, det er ofte ude i gangen hvor du har bænk til at sætte dig på når du skal have tøjet af og på, hvilket ikke mindst er praktisk til dig som har børn. 

Men der hvor de fleste af vores bænke bliver solgt til er klart til stuen. En bænk i stuen er ikke bare praktisk, det er også super fint og du kan med en bænk skabe et ekstra lille rum i stuen, stille den ovre ved vinduet så du kan drikke din morgenkaffe på den, og kigge ud i have. Du finder en bænk til stuen med stofbekræf, med læder og flere andre materialer her. Du skal bare kigge i denne kategori så er der rimelig sikkert også en bænk du kan bruge.

Du skal især tage et kig på de smarte bænke vi har som har en ekstra funktion. Vi har f.eks. en bænk med hylde under så du kan sætte sko der, magasiner eller lign., alt efter som du skal bruge din bænk i stuen, entreen eller i soveværelset. Men vi har også en af vores mest solgte iøvrigt, som er en bænk med bord på siden, sådan at du kan ligge og arbejde på den, stille din kop af dig eller have en blomst stående. Så mangler du en bænk, skal du kigge ind. 

Praktisk sovesofa med plads til flere

Sovesofaer er super praktiske til ungdomsværelser, kollegieværelser og mindre lejligheder. Men vi oplever oftere og oftere, at sovesofaer også bruges i gæsteværelser, i sommerhuse, og i stuer hvor der kan være brug for ekstra sovepladser. Nogle sovesofaer er større end andre, men en hovedregel er, at den i udslået tilstand skal være 120 cm i bredden for, at der kan ligge 2 personer på den. Mindre sovesofaer er primært lavet til én eller børn.

Da sovesofaer bruges til både sofa og som seng, er det vigtigt at du også finder en sovesofa i flot design - vi har været på jagt efter flotte sovesofaer til billige priser, så du får mest mulig ud af dine penge. Men som det er så ofte, så er det også sådan med sovesofaer at du får hvad du betaler for. Vær derfor kritisk i din holdning til prisen, og er det en sovesofa som skal bruges dagligt bør du vælge en ekstra god kvalitet.

Dekorativ daybed til gæsteværelset

En trend i øjeblikket er helt klart daybeds som bliver brugt utroligt mange steder. En daybed er ofte mere slank i designet, så den passer perfekt i det minimalistiske hjem, hvor der skal ikke skal være for meget overflødigt. Men samtidig giver en daybed dig også muligt for selv at vælge puder - vi har feks valgt at have en daybed som sofa i stuen, hvor ryglænet består af en masse store puder i flotte farver.

Men du kan også med fordel bruge en daybed i gæsteværelser, eller på børneværelset/ungdomsværelset hvor den er flot og ikke skal foldes ud og i. Men samtidig har du i en daybed en enkel mulighed for at skabe en fin designstil, hvor at sofaen eller sovesofaen ikke dominerer hele rummet.