Se vores kæmpe UDSALG

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Reoler og hylder online i flot design

For os er reoler en super vigtig del af boligindretningen, for reoler kan gøre hele forskellen på om dine flotte ting bliver vist ordenlig frem. Men reoler er også opbevaring, så hvorfor ikke vælge flot designede reoler så din opbevaring bliver så pæn som mulig? I kategorien her finder du også hylder og små skabe. Kig med her og lad dig bare inspirere!

Læs mere

16 vare(r)

16 vare(r)

Billige små reoler til mange formål

Har du oplevet det, at når du kommer ud og ser på reoler og hylder, at så begynder du at se alle mulige stedet derhjemme hvor du liiiige kan bruge en reol eller en hylde? Sådan oplever jeg det i hvert fald ofte, men jeg elsker også reoler. Især mindre reoler i et enkelt og og nordisk stil er jeg helt vild med i øjeblikket. Det enkle udtryk i en reol, hvor der ingen bagplade er på og siderne også er helt fri er fantastisk elegante. Det gør samtidig at de ikke optager for meget plads i rummet og at de nipsting du stiller på reolen kommer ekstra til syne. 

Især de mindre reoler er også gode som sengereoler, i gangen til nøgler og småting, men også i stuen i stedet for et billede er de smarte at have med dine yndlingsdele på. Jeg går typisk efter at vælge reolen i en kontrastfarve til det jeg skal have stående på. Især træ på reolen er smart til sorte ting, men ellers er en hvid reol altid et hit. Vi har prøvet at finde et stort sortiment af mindre billige reoler, så du har mulighed for at skifte lidt ud i hjemmet, uden at det skal koste en formue for dig.

Praktiske hylder til gangen

Samtidig, synes vi selv, har vi fundet en række flotte hylder som du kan sætte op i hele hjemme, eller i sommerhuset f.eks. Det er en enkel og elegant måde at skabe lidt hygge derhjemme, eller en praktisk måde at få ekstra plads til DVD'er, billeder af familen eller måske dine stjernetegnsfigurer. Det er også muligt at få hylder med spejl på, eller hylder som har knager under - super praktisk i gangen.

De fleste hylder i dag er med skjult ophæng, hvilket vil sige at du ikke direkte kan se hvor de er skruet i væggen. Det gør at dine hylder bliver lidt lettere i udtrykket, end dengang man havde hyldeknægte på nedenunder. Der er desuden en trend i øjeblikket med billige hylder sat op med læder-rem eller med metalholdere, de er også virkelig fine og meget nemmere at sætte op.