Se vores kæmpe UDSALG

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Møbler med lys til hele huset

Vi elsker lamper! - Og vi elsker møbler! Derfor er det oplagt at lave en hel kategori til alle vores møbler med lys. Vi har et stort udvalg af lamper med indbygget lyskilder i, men også lamper hvor du selv bestemmer lyskilden til. Dekorative løsninger som har en ekstra funktion, perfekt til hele hjemmet.

Læs mere

12 vare(r)

12 vare(r)

Reoler med lys og pærer

En smart kombi er især de smukke reoler vi har, hvor der er plads til en pære i. Det gør den super velegnet til mørke steder i stuen, hvor du samtidig kan få plads til en plante eller lidt nips (og du har helt sikkert noget nips til overs der mangler en plads). Men flere af vores reoler med lys kan også bruges som sengelampe, eller som ekstra hyldeplads ved sofaen hvor du samtidig kan gøre brug af lyset.

Har du en reol hvor du gerne vil have lys indeni, bagved eller under? Så har vi et super nemt trick. Vi anbefaler at du bare bruger en lightstrip - en lightstrip har tape på bagsiden så den er nem at klæbe fast på din reol, bord eller lign., og så får du nemt og enkelt et lys hvor du ønsker det.
Hvis du vil have det ekstra smart, så tjek lige vores app-styrede Philips Hue Lightstrip her.

Farverige lysende møbler

Møbler med lys er blevet ret populært på det sidste. Borde og skamler fås i hårdført plast som er perfekt til at blive oplyst. Kombineret med flotte glasplader, får du et gennemført look. Moree er førende indenfor udvikling og fremstilling af disse typer møbler. Deres kvalitet er i top og mange af møblerne kan endda bruges udendørs, da de har udendørs ledning monteret. Moree møblerne er så hårdføre at de endda bruges af restauratører og barer i udlandet.

Møbler med lys til restaurationer og cafeer

Møbler fra tyske Moree er perfekte til brug i restauranter, barer og cafeer. De er bygget til den slags brug og tåler derfor en del. De skaber blikfang og opmærksomhed og vælger man en pære med farveskift - f.eks. Philips Hue, så får man endnu mere mulighed for at skabe en fed stemning. Moree er specialister i møbler med lys, der findes et større sortiment (også mere end vi viser her), så søger du et andet eller større arrangement af møbler med lys, herunder også barer med lys og barborde med lys, så spørg endelig ind til os på telefon eller mail. 

Moree møblerne er typisk lavet både til udendørs og indendørs - derfor kan du med fordel bruger disse møbler på udendørscafeen, strandcafeen eller på fortovet til servering. Spørg bare.

Vandfaste møbler med lys til haven

Det er blevet mere og mere populært at have lys i haven. Med lamper fra Moree kan du få belysning i haven, smart og simpelt. Lamperne kan tåle vejret og bidrager til en hyggelig stemning. Lamperne kommer også som møbler, f.eks. borde, skamler og stole. Møbler med lys er perfekte til den fedeste havefest, hvorfor kun have farvede lyskæder, når møblerne kan lyse.