Se vores kæmpe UDSALG

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Små borde til små priser

Vi er vilde med boligindretning, og en super nem måde at forny hjemmet er med små borde. Små borde er gode som sofabord, men også som sidebord ved sofaen, eller til at stille planter eller en bordlampe på. Det er en hurtig og billig mulighed for, at du piftet op og samtidig få lidt ekstra plads til at sætte kaffekoppen på ved sofaen. 

Læs mere

9 vare(r)

9 vare(r)

Billige sofaborde til stuen

Personligt må jeg jo indrømme, at sofaborde er mit crush. Jeg elsker sofabordet, jeg elsker at lege med former og farver på mine sofaborde, hvorfor jeg også ret ofte skifter dem ud. Derfor er det også vigtigt for mig, at mine bordene ved sofaen er billige, så jeg har råd til at skifte dem ud så ofte som jeg gerne vil. Det er for mig en nem måde, at lave om i stuen på, det er enkelt at ændre udtrykket markant i min stuen.

Når du vælger sofaborde, så prøv at tænke lidt anderledes. Tænk både over, at det skal være praktisk anvendeligt, spiser du ved sofabordet?, er i både børn og voksne i familen?, skal de kunne tåle at der spildes på dem? osv. Så prøv at stil nogle krav til sofabordet og vælg ud fra det. Personligt har jeg ingen børn og jeg er frisk på hele tiden at prøve nye materialer af, men det går ikke lige godt altid.

Små sideborde til lamper og planter

Jeg har faktisk af flere omgange, når jeg har skiftet sofaborde, valg at bruge de gamle borde som en slags opsats til bordlamper og planter. Det er en sjov måde, at få lidt ekstra glæde at de borde man har, samtidig med, at du på en enkel og elegant måde kan få lavet små hygge-øer i hjemmet. Det kan også være, at du har et lidt mørkt hjørne eller del af stuen, her er et lille sidebord med en bordlampe fantastisk flot. Og samtidig kan det give lidt mere miljø end blot at stille en gulvlampe.

De små borde som vi kalder for sideborde, er også gode til ekstra bordplads ved siden af sofen. Der er mange der lige mangler en plads til kaffekoppen eller bogen, der er det nemt at vælge et sidebord - og gerne et som passer til dit sofabord. Du kan alternativt også vælge, at stille små borde i forskellig højde i en slags klynge. Det ser fantastisk fint ud hvis du stiller blandet lamper, planter og pynt på - men det er bare en gratis ide fra os til dig.

Find sengeborde online

Natborde eller sengeborde, hvad du nu vil kalde det, er noget du lige skal overveje en ekstra gang. Prøv at overveje om du måske kan bruge en hylde i stedet for? Eller om du måske vil have skuffe i sengebordet? Sengeborde er ofte ikke så store, men behovet er typisk ikke så stort, så bare der er plads til en bog og måske en lille lampe kan du være kommet langt. 

Der er i dag også begyndt at komme møbler med USB stik så du kan tilslutte din mobil direkte i møblet, så du undgår at have den ekstra transformer i stikket. Der kommer flere og flere af disse typer lamper, ligesom vi i dag også har lamper med USB stik ud fra samme princip. Der findes endda border med lamper indbygget, der kommer også mere af det løbende, men hvis du bedre kan lide at skifte lampe og belysning af og til, er det nok mindre interessant for dig.