Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Find møbler online lige her

Vi elsker boligindretning! Møbler er, sammen med belysning, essentielt i vores boligindretning. Vi bruger det og kigger på hver eneste dag. Derfor har vi fundet møbler hvor vi mener du får lidt ekstra for dine penge, hvor funktion og design er matchet perfekt sammen med en billig pris - Så kan det kan ikke blive bedre, vel?
Bemærk, at nogle møbler kan være så store, at de skal leveres på palle. Det står beskrevet på varen i så fald. Kig rundt, spørg bare.

Læs mere

14 vare(r)

14 vare(r)

Billige møbler i nordisk design

Du kan ikke komme udenom det. Skal du være moderne og med på noderne, så skal du altså gå efter den nordiske stil. Vi er heldigvis fuldstændig ligeglade, for vi går efter at finder møbler til enhver smag og med stort fokus på value for money, altså at du får så meget møbel for dine penge som det nu er muligt. Derfor går vi ofte på jagt efter nye leverandører af små-møbler med fokus på funktionalitet og så gør det jo ikke noget, at designet passer øjet vel.

Vi har delt vores møbler op i kategorier for at hjælpe dig lidt på vej. Derfor finder du vores underkategorier ude til venstre på siden, hvor du kan spore dig lidt ind på hvad du har brug for. Vi finder ugentligt nye møbler, så finder du ikke lige hvad du søger i dag, så kan det meget vel være, at vi har fået det til næste gang du kigger ind.

Moderne møbler uden at du blir' flået

Det kan lyde så voldsomt, men vi mener det faktisk. Vi mener ikke at der er noget galt i at købe dyre designmøbler, men vi tror på at der er mange (ligesom os selv), som gerne vil have en god blanding af enkelte dyrere møbler, blandet med billigere møbler, som iøvrigt også er flotte i designet.

Nu er det jo selvfølgelig en smagssag hvad moderne møbler er, men vi har prøvet at samle forskellige leverandører som har fokus på hver sin stil. Vores fokus er primært på små-møbler som du nemt kan bestille sammen med lamper. Vi prøver altid at følge moden og så prøver vi i samme omgang altid at gå den modsatte vej - bare for at have lidt til enhver smag.

Små-møbler til hjemmet

Vi har valgt at starte ud med stort fokus på små møbler. Småmøbler såsom små reoler til væggen, sideborde, sofaborde, spisestuestole og lænestole mv., er nemlig noget som vi selv synes er nemt at tage beslutning om, når du alligevel kigger på belysning til hjemmet. Småmøbler kan samtidig være en nem måde at pifte hjemmet op på, uden at skulle skifte de store og dyrere møbler. 

Vi må nok også indrømme, at flere af os her hos LampeGuru elsker at få skiftet lidt ud derhjemme, derfor er de mindre møbler en fantastisk nem måde at få lidt nyt i huset, uden at det koster en herregård. De små møbler er samtidig nemme at sende i kasse med lamper, eller som løs pakke ved siden af - og du har nemt ved at få dem med hjem under armen.