Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Mr. Wattson lamper

Vi har samlet alle de finurlige Mr. Wattson lamper i denne kategori, så du nemt får overblik over det komplette udvalg der findes. Hos LampeGuru holder vi nemlig utrolig meget af denne firnulige Wattson lampe som skaber flot lys og en fantastisk stemning i hjemmet. Du kan i dag få Mr. Wattson lamper i flere lampetyper, alt fra gulvlampe til pendel - og selvfølgelig i en masse skønne farver.

Læs mere

8 vare(r)

8 vare(r)

Wattson er sjove lamper

Som en af Danmarks største lampeforhandlere er vi altid på udkig efter de seriøse lamper med det gode lys og til den gode pris. Men vi synes faktisk også, at belysning til hjemme godt må ske med sjove lamper og med lamper som har et tvist som kun kan gøre dig glad når du kigger på dem. Her synes vi bestemt, at de sjove Wattson lamper passer godt ind. 

Derfor har vi i dag fuldt sortiment af de herlige lamper fra Wattson som har det skønne udtryk som dels er retro inspireret, og som dels har en masse kant til din indretning. Vi kunne slet ikke stå for disse skønne designlamper som i alt sin enkelthed er både dejlige at kigge på og giver et godt lys. Hvis vi skal komme med en yderligere opfordring må det også være, at du ikke er bange for at lege med farverne på Mr. Wattson - Tag en chance, vælg en farve!

Mr. Wattson lampe har personlighed

Den oprindelige Mr. Wattson lampe var den mellemstørrelse bordlampe som i dag findes. Ideen opstod egentlig ud fra, at designeren mente at en lampe gerne måtte kunne ændre form og udtryk. Det betyder, at du kan bevæge alle led på Mr. Wattson lamperne for at de får den personlighed og det udtryk som DU søger. Det gør også, at alle Mr. Wattson lamper i princippet er uens da du stiller din anderledes end din nabo gør.

Det at Mr. Wattson er bevæglelig på denne måde gør også, at du kan stille lamperne mange forskellige steder. Sæt derfor din Mr. Wattson på skrivebordet, på hylden på væggen med det ene ben udover kanten, lad ham stå op eller sidde ned, brug ham som sengelampe - eller giv Mr. Wattson som gave. For os at se har designeren bag Mr. Wattson bare udviklet et lampedesign som du selv skal være kreativ omkring.

Komplet udvalg af Mr. Wattson lamper

Grundet som facination af disse skønne Mr. Wattson lamper har vi også valgt at have det fulde sortiment af Wattson lamper. Derfor har vi nu alle farver lagt ind, og der er en del farver skulle vi hilse at sige. Men det betyder også at du i dag findes Mr. Wattson lamper i mange andre udgaver som f.eks.:

  • Wattson pendel
  • Wattson bordlampe i 2 størrelser
  • Wattson gulvlampe
  • Wattson skrivebordslampe
  • Wattson væglampe

De findes alle i et farveudvalg som løbende skiftes ud så de passer i de farver som er populære i øjeblikket. Derfor kan du også opleve at den farve Mr. Wattson lamper du kan se i dag ikke er den samme som de farver du finder om 3 måneder. Det betyder bare, at hvis du i dag ser en farve som du er forelsket i, så skal du ikke vente for længe med at slå til, vel?