• 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

Propaganda er sjove lamper i fedt design!

Propaganda er en stor designvirksomhed fra Japan, som laver nogle sjove og super fede lamper! Specielt kan vi nævne Mr. P One Man Shy – der tændes ved at man trykker på hans tissemand (som selvfølgelig fås i de forskellige skærm farver også!). Mr. P One Man Shy kaldes også for tissemandslampen – netop af den årsag, og laves med både creme, hvid og sort krop og så en masse forskellige farver skærme. Og nu kan man sørme også få slips til herren.
Mr. P One Man Shy er vores mest solgte lampe, og vi kører derfor altid med gode tilbud på denne lampe!

Læs mere

16 vare(r)

16 vare(r)

16 vare(r)

16 vare(r)

D. Dog Shit Happens, Mr. P’s bedste ven er også fra Propaganda!

Men selvfølgelig laver Propaganda også andre super fede lamper end Mr. P – de har nemlig også lavet hans bedste ven: D. Dog Shit Happens! Denne lampe er super fed, og tændes ved at træde i lorten på ledningen. SÅ er du hundeelsker, så har du måske fundet din nye lampe her!
Og med en farveskiftende LED pære med fjernbetjening, kan du rigtig sætte gang i D. Dog Shit Happens!

Propaganda lampedesign har også den kendte tand-lampe

JA, de har nemlig også lavet den velkendte tand-lampe, som vi mange gange kan se stå hos tandlægerne! Tandlampen er populær til tandlæger og Tooth Lamp er super sej og sjov også med en LED farveskift pære i. Propaganda Tooth Lamp kan desuden bruges som skammel.
LampeGuru.dk har masser af sjove lamper og lamper med stil. Køb din sjove lampe hos os og få den inspiration du har brug for. Kig ind og find en lampe med sjovt lampedesign som sætter kant med din bolig.