Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips loftlampe / Plafond

Plafoder fra Philips er mange ting! For plafonderne findes i et væld af design, materialer og størrelser/formater - så der burde være noget til en hver smag! Desuden fås de efterhånden også med præcis den lyskilde som du måtte ønske eller foretrække! Philips sætter en ære i at give dig og dine omgivelser den bedste kvalitet og belysning i din nye plafond.

Læs mere

17 vare(r)

17 vare(r)

Philips loftlampe

Når vi her skriver Philips loftlampe, så er det vi skriver om en plafond. En plafond er nemlig en loftlampe sidder helt tæt op til loftet og som ofte bliver brugt til mere generel belysning i hjemmet, særligt i værelser, i gangen og entreen og køkkenet mv. Det er nemlig allesammen rum hvor man har brug for et godt grundlys og her er en Philips loftlampe et godt bud. Det som gør en Philips loftlampe særlig værd at tale om er, at du får nogle muligheder indenfor valg af design som vi ikke mener andre kan tilbyde. Philips loftlamper har ofte en fokus på det tidsløse og stramme design, samt nogle enkelte modeller i et mere klassisk og endda i et ældre look.

En Philips loftlampe er desuden lavet i en god kvalitet og med det gode lys for øje, for som de fleste ved er Philips jo skaberen af den elektriske pære. Philips går derfor utrolig meget op i, at de loftlamper de har, netop giver et godt lys. Hvad er så et godt lys i en Philips loftlampe? For os handler det om, at du har et lys som bliver spredt flot ned mod gulvet, men som også samtidig bliver spredt ud i rummet og endda i mange tilfælge op på loftet. Det er præcis hvad du kan forvente af en Philips loftlampe.

Køb Philips plafond

Vi kender alle plisse plafonder, eller de velkendte og enkle plafonder der altid sidder på lange gangarealer eller badeværelser - og dem er det selvfølgelig også stadig mulig at købe - også fra Philips. Men Philips har lavet flere moderne og tidssvarende plafonder, som giver optimal primær belysning i dit hjem, hvorend det er i køkkenet, gangen eller badeværelset den måtte skulle side. HUSK altid på at have en god grundbelysning i dit hjem - derefter kan væglamper, gulvlamper eller bordlamper lave hyggebelysningen.

Hvis du har valgt at de næste køb skal være en Philips plafond så er du i hvert fald kommet til den rigtige kategori, for vi har samlet netop alle Philips plafonder i denne kategori. Det er både Philips plafond LED lys og med traditionelle pærer. Men også de Philips plafonder som er uden lyskilde, sådan at du selv kan bestemme hvilken pære du vil sætte i plafonden, hvilket faktisk er det vi ofte anbefaler at vælge.

Men søger du en smart Philips Plafond så er det faktisk også noget vi kan tilbyde dig. Vi har i denne kategori også samlet de smarte plafonder fra Philips hvor der medfølger en fjernbetjening og hvor der endda er indbygget LED lyskilde. Her får du altså både en Philips plafond LED, men samtidig også en fjernebtjening som lader sig tænde og slukke samt dæmpe lyset i din LED philips plafond loftlampe.