Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Billige Philips pendel loftslamper i den bedste kvalitet

Philips pendler er kendt for den gode kvalitet som også i deres pendel loftlamper er tydelig. Alle Philips loftslamper er lavet med omhu og stor følelse for den gode kvalitet og det holdbare ydre og indre. En Philips pendel er samtidig et design i topklasse hvad end du går efter enkelthed i din loftlampe, eller om du hellere vil have en romantisk loftslampe så har Philips en billig pendel til dig.
Men det er klart, at Philips også laver andre pendler, som f.eks. stofpendler. Desuden har Philips mange billige pendel i fedt design som giver dig den rigtige belysning uanset hvor du skal bruge din pendel.

traadloes-daemperkontakt

Læs mere

16 vare(r)

16 vare(r)

Philips LED lamper er førende på området

Hvis du søger en LED pendel til over spisebordet, så har Philips et stort udvalg. Philips har længe været frontløber på LED belysning, hvorfor de også har et stort udvalg i LED pendler til egentlig flotte billige priser. Husk at Philips LED loftlamper altid har den rigtige farve på lyset og bruger et minimum af strøm (et flot varmt, hvid lys på 2700K). Philips Massive loftlamper har både LED pendel loftlamper og andre loftlamper. En Philips LED lampe er lig med lang levetid, faktisk helt op til 30 år på  nogle pendler. De fleste LED lamper kan lysdæmpes, men det vil stå i beskrivelsen på varen her på shoppen.

Philips loftslamper til børn er et hit

Men Philips laver også anderledes og funky loftslamper til unge og børn med masser af fede farver og sej stil. LampeGuru.dk tilbyder flere fede loftlamper til billige priser som dine børn vil elske. Husk at mange billige Philips pendel loftslamper også er inklusiv Philips pære – og ofte en sparepære. Philips er jo kendt for deres lyskilder som sparepærer og er altid først med den gode belysning i deres pendler.