• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Farveskiftende lamper fra Philips LivingColors!

Vi har et stort udvalg af Philips LivingsColors – og vi er selv kæmpe fan af dem!
Alle produkterne fra LivingColors serien er LED lamper, som kan skifte farve enten ved hjælp af en fjernbetjening eller på selve lampen, på de små modeller. Alle LivingColors lamperne har op til 16 millioner forskellige farver at vælge mellem – alt fra hvid, pastel til alle de fantastiske pang-farver.

Læs mere

8 vare(r)

8 vare(r)

8 vare(r)

8 vare(r)

Philips LivingColors sætter farve på din hverdag

Philips har satset meget på LivingColors – for denne lampe gør det muligt at skabe en fantastisk stemning på ingen tid – skal der holdes fest så sæt den på automatisk farveskift. Ellers kan du selv vælge hvilken farve der skal oplyse dit rum – brug denne lampe som din nye humørlampe!
Til LivingColors lamperne kan du tilslutte op til 50 lamper på samme fjernbetjening. LivingColors lamperne fra Philips findes i rigtig mange modeller: Iris, Aura, Bloom og Micro – så find selv din favorit!

Sjov og anderledes børnelampe - tjek LivingColors Disney ud

Philips har sammen med Disney lavet disse fine farveskiftende lamper. Nu kan dit barn selv bestemme hvilken farve værelset skal oplyses i – der kan vælges mellem 64 forskellige farver! Betjeningen er SÅ nem, og der går hurtigt leg i at finde den rigtige farve på værelset! Børnelamperne fås i tre forskellige, enten med Biler (Cars), Prinsesser (Princess) eller Flyvemaskiner (Planes). Så lad legen begynde med en LivingColors Disney!

Philips LivingWhites der kan lysdæmpes med fjernbetjening!

Philips LivingColors fås også som en 20W pære (LivingWhite). I LivingColors pæren er der indbygget en modtager, så du kan tilslutte den direkte til LivingColors fjernbetjeningen. Du behøver altså ingen adaptor til LivingColors pæren, den har det hele indbygget og kan lysdæmpes blot ved brug at din LivingColors fjernbetjening. Det er super smart og nemt, installationen kræver ingen særlig teknisk viden.