Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Farveskiftende lamper fra Philips LivingColors!

Vi har et stort udvalg af Philips LivingsColors – og vi er selv kæmpe fan af dem!
Alle produkterne fra LivingColors serien er LED lamper, som kan skifte farve enten ved hjælp af en fjernbetjening eller på selve lampen, på de små modeller. Alle LivingColors lamperne har op til 16 millioner forskellige farver at vælge mellem – alt fra hvid, pastel til alle de fantastiske pang-farver.

Læs mere

1 vare(r)

1 vare(r)

Philips LivingColors sætter farve på din hverdag

Philips har satset meget på LivingColors – for denne lampe gør det muligt at skabe en fantastisk stemning på ingen tid – skal der holdes fest så sæt den på automatisk farveskift. Ellers kan du selv vælge hvilken farve der skal oplyse dit rum – brug denne lampe som din nye humørlampe!
Til LivingColors lamperne kan du tilslutte op til 50 lamper på samme fjernbetjening. LivingColors lamperne fra Philips findes i rigtig mange modeller: Iris, Aura, Bloom og Micro – så find selv din favorit!

Sjov og anderledes børnelampe - tjek LivingColors Disney ud

Philips har sammen med Disney lavet disse fine farveskiftende lamper. Nu kan dit barn selv bestemme hvilken farve værelset skal oplyses i – der kan vælges mellem 64 forskellige farver! Betjeningen er SÅ nem, og der går hurtigt leg i at finde den rigtige farve på værelset! Børnelamperne fås i tre forskellige. Så lad legen begynde med en LivingColors Disney!

Philips LivingColors fås også som en 20W pære (LivingWhite). I LivingColors pæren er der indbygget en modtager, så du kan tilslutte den direkte til LivingColors fjernbetjeningen. Du behøver altså ingen adaptor til LivingColors pæren, den har det hele indbygget og kan lysdæmpes blot ved brug at din LivingColors fjernbetjening. Det er super smart og nemt, installationen kræver ingen særlig teknisk viden.

Philips LivingColors med 16 mio farver

Mulighederne for at skabe en fed stemning er mange med de smarte Philips LivingColors lamper. De kan lyse i 16 mio farver i alt fra helt stærke farver, til de bløde pastelfarver og med helt almindeligt hvidt lys. Du kan gemme dine yndlings farver på fjernbetjeningen så du altid kan skifte til dem med bare ét tryk. Du kan også nemt skifte farvenuance på LivingColors fjernbtjeningen som følger med, via farvecirklen på den. Det er både super nemt og skaber den rigtige stemning på ingen tid eller sæt den til selv at skifte farve til festen.

Vi er selv helt vilde med LivingColors lamper og har faktisk ikke mindre end 5 stk selv. Vi har 3 stk i stuen, den ene i nærheden af spisebordet, den anden ved sofaen og den sidste LivingColors lampe står ovre ved tv'et. Det gør det super nemt at skifte stemningen i stuen meget hurtigt og de bliver tændt HVER aften. Vores LivingColors lamper fungerer som festlys til festerne hvor de sættes til at skifte farve og når vi ser film, dæmper vi lyset og sætter farven efter stemningen deri.
Men vi har jo 2 LivingColors lamper mere, som vi for nyligt har anskaffet op. De er sæt op som sengebordslamper som normalt bare lyser væggen op bag sengen og giver en fantastisk stemning og hygge. Husk at Philips LivingColors lamperne også kan lyse hvidt, så du kan bruge dem til at læse ved.

Der findes efterhånden en del modeller, fælles for dem er, at de i den nyeste generation har sat priserne godt ned på dem - det synes vi jo er perfekt :-) Men hvilken model du skal vælge, kommer an på hvor de skal bruges og hvor meget de skal lyse op. De helt små Philips LivingColors Micro er super fed at sætte på f.eks. hylder eller som sengebordslampe. Philips LivingColors Aura lampen er den lidt mere kraftfulde og kan bruges til at lyse vægge og lofter op f.eks. hvilket er meget populært. Til sidst er der Philips LivingColors Iris som er den mest kraftfulde og lysende lampe i LivingColors serien og den giver altså lige den tand mere lys. Den kan du nemt bruge til at lyse hele væggen op, eller f.eks. loft til kip. Husk de alle kan dæmpes i lysstyrken efter behov. 
Philips LivingColors Bloom er den super moderne, men det kraftige lys, som fylder lidt mindre, den er perfekt som sengebordslampe hvor du også vil lyse væggen op, eller de mellem-store flader og hylder.