Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue tilbud - Ja tak!

Vi prøver altid at have de bedste priser på Philips Hue som det er muligt, og her i kategorien har vi samlet de bedste Philips Hue tilbud vi har til rådighed i øjeblikket. Vi anbefaler at du tilmelder dig vores Hue-mail for at få de bedste tilbud så snart de lægges ud - nogle gange går det nemlig stærkt.

Læs mere

11 vare(r)

11 vare(r)

Kommende Philips Hue kampagner

Vi prøver altid, at oplyse om så mange kommende Philips Hue tilbud som mulig, så derfor finder du her de kommende kampagner på Philips Hue som vi vel at mærke kender til og har planlagt. Nogle gange vil du kunne finde nogle kommende Hue kampagner, nogle gange kan du ikke - det kommer helt an på hvad vi har i støbeskeen med Philips i forhold til de tilbud og kampagner de har mulighed for at hjælpe os med. 

Se kommende Hue tilbud og kampagner vi kender til lige nu er:

Vi arbejder på sagen..

Find Philips Hue tilbud online

Vi elsker Philips Hue - og vi elsker Tilbud. Derfor må denne kategori med Philips Hue tilbud jo være blandt vores favorit kategorier indenfor Philips Hue. Men for at sige det lige ud som det er, så er Philips Hue tilbud ikke noget som kommer dumpende ned fra himlen, og grunden er, at avancen på Philips Hue er utrolig lav. Derfor er Hue tilbud betinget af, at vi får tilskud fra Philips eller at de kører særlige kampagner. Det kan ske uden varsel at en eller flere varer kommer på tilbud og at tilbuddet stopper igen. Det er nemlig næsten altid tidsbegrænsede tilbud og priserne gælder som oftest så længe lager haves. Så skynd dig lige, ikke?

Du tænker sikkert at det er ærgerligt at du ikke bare kan gå efter de gode rabatter, men vi ser det mere som en form for sikkerhed for at din investering holder prisen. Når man vil installere Hue i hele huset, er det en større udskrivning og det kan ærge én, hvis man ugen efter man har købt, kan se prisen endnu lavere end da man selv købte. Samme princip kender vi fra Apples produkter, også her er deres produkter sjældent på tilbud.

Vi har dog engang i mellem tilbud på Philips Hue, det er primært når vi har modtaget et godt tilbud fra Philips på f.eks. restpartier - den rabat vi får, skal i kunder jo også have del i :)

Philips Hue tilbud ved store ordre?

Vi bliver ofte spurgt ind til om vi laver tilbudpriser på Philips Hue hvis man køber større ordre, og det er altid noget du lige skal vende med os. Nogle gange kan vi godt lave lidt sjov på varerne, nogle gange kan vi desværre ikke lave tilbud på Philips Hue. Til spørgsmålet hvad en større ordre er, er lidt et spørgsmål om hvad du skal bruge, men prøv at ligge alle de varer i kurven du skal bruge og send os derefter et screenshot af det, så kan vi komme med en god pris på Philips Hue til dig.

Er der Philips Hue tilbud?

Vi laver ofte kampagner omkring Philips Hue. Det kan selvfølgelig være meget forskelligt hvordan vi laver kampagner på Philips Hue, men ofte kan det være en pakke med et Philips Hue Starter Kit sammen med en anden vare som har en eller anden relation til Hue produktet. Det kunne f.eks. tænkes, at det var et udendørs kamera sammen med et Hue Starter Kit med hvide pærer - Så du på den måde får "Sikkerhed i hjemmet" med en sådan Philips Hue kampagne.

Som beskrevet med Hue tilbud herover, så er kampagner også betinget af, at vi har Philips med på banen til at støtte lidt med en bedre indkøbspris end de normalt tilbyder. Er der samle-pakker som du gerne ser som Philips Hue kampagner i fremtiden, så tøv ikke med at kontakte os omkring det. Måske løsningen ligger lige for.

Hvad tilbyder vi så i stedet for prisen?

Hos LampeGuru vil vi gerne gøre mere for dig, end bare at sænke prisen. Vi mener at det nemmeste er at sænke prisen, for at skabe mersalg, men det kan vi ikke leve af. Derfor er der andre områder som vi vægter højere:

  • Lagerførende på eget lager - Vi tilbyder hele Philips Hue sortimentet med dag til dag levering. (enkelte tilfælde kan Philips have svært ved at levere) - Vi har også lager nok til at dække meget store ordre.
  • Hue viden - Vi har taget kurser i Hue og har eksperter siddende til at hjælpe dig - Både med opsætningsproblemer, generelle spørgsmål, eller hjælp til større Hue projekter.
  • Tips og tricks - Vi tilbyder løbende tips og tricks til dig så du kan få mere ud af dit Hue
  • Effektiv hjælpe ved reklamationer - Vi kender godt til langsommelige reklamationsystemer som er besværlige for både dig og os, det giver vi bare ikke! Derfor skal vi somregel ikke have varen retur før vi sender dig en ny. Og skal vi have din Hue vare retur, så sender vi naturligvis er retur fragtbrev med.
    - Og så er det hele naturligvis på dansk!