Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue Bluetooth

På mobil? Tryk "Læs mere" for info - eller se Hue BT varerne under teksten. Nu begynder Philips Hue at integrere bluetooth i deres lyskilder og lamper, skiftet sker løbende hvor det starter med lyskilderne. Her i kategorien lægger vi løbende de Hue bluetooth pærer og lamper over som har bluetooth indbygget, efterhånden som de kommer på lager. Se iøvrigt vores ofte stillede spørgsmål til Philips Hue bluetooth, samt vores store Hue BT kontra Hue Bridge infografik, under alle varerne herunder.

 


 


Hvad er Hue Bluetooth?

Philips har lagt bluetooth funktion i deres lyskilder og visse lamper af den simple årsag, at det skal være nemmere (mere enkelt) at komme igang med Philips Hue. Vi oplever også af og til, at kunder synes det kan virke besværligt eller uoverskueligt (for teknisk måske), at skulle have en Hue Bridge - også selvom det absolut ikke er besværligt med en Hue bridge, men det er blot for at fortælle hvilke tanker der opleves hos nye Hue interesserede.

Det er vigtigt at få fortalt, at de Hue produkter som har bluetooth indbygget også stadig kan bruges på en Hue Bridge, det er der ingen forskel i. Det er derfor også muligt at starte på Bluetooth og så købe en Hue Bro senere. Har du allerede Hue Bro i dag, giver det ingen fordel med bluetooth.


Philips Hue med bluetooth 

 

Hvem er Bluetooth Hue til?

For os at se, så er bluetooth funktionen i Philips Hue lavet til nye kunder som vil hurtigt igang, og som ikke er interesseret i et stort setup til at starte med. Det kan være til dem som bare vil have Philips Hue i et par lamper for at prøve det af, eller fordi du måske ikke tænker, at du har brug for mere end der. Har du allerede Philips Hue er der (for os at se) intet at komme efter.

Men vi forestiller os også, at bluetooth i Hue kan være ideelt til børneværelset så de ikke skal tilsluttes resten af Hue'en i huset og derved kan styre alt lys. Eller det kunne være til den ældre generation som godt kan finde ud af at bruge en smartphone, men som ikke har brug for det fulde Hue setup. En sidste oplagt gruppe brugere af Hue bluetooth er naturligvis dem som ikke har trådløst netværk (wifi) i hjemmet, feks hvis de blot bruger internetdeling fra deres telefon.
Er du ny i Philips Hue universet, så læs vores Philips Hue kom-igang-guide.

 

Philips Hue Bluetooth Guide

 


 

 

Hue Bluetooth VS Hue Bridge

Har du ikke fundet svaret på om du skal have Hue Bluetooth eller Hue Bridge endnu, så prøver vi herunder at liste de funktioner op som er særlige ved hhv. bluetooth og bridge versionerne. HUSK, at har du Hue bluetooth pærer, så kan den stadig tilsluttes en Hue Bridge efterfølgende, hvis du vil have endnu mere ud af dit Hue lys!

Det kan du med Hue Bluetooth:

 • Navn på Hue Bluetooth App: Philips Hue Bluetooth
 • Tilslut og styr op til 10 lamper/pærer i ét rum.
 • Tænd/sluk, dæmp, skift farve på pærer hvor det er muligt.
 • Lav lysscener ud ud fra det lys du har på det tidspunkt du laver lysscenen.
 • Skift mellem standard lysscener lavet af Philips.
 • Kan tillsuttes Hue Dimming Switch (kun standardindstillinger).
 • Stemmestyring med Amazon Alexa og Google Assistant.

 

Ekstra fordele med Hue Bridge:

Når man bruger Hue Bridge så bruges der Zigbee teknologi til at forbinde Hue pærer, lamper og Bridge. Det smarte er, at Zigbee (via din Hue Brigde) kommer på internettet og derved kan du styre lyset selvom du ikke er hjemme.

 • Navn på Hue Bridge App: Philips Hue
 • Tilslut og styr op til 50 lamper/pærer i alle de rum du ønsker.
 • Tænd/sluk, dæmp, skift farve på pærer hvor det er muligt.
 • Lav lysscener helt som du ønsker dem (styrke, farve mv).
 • Vælg standardscener fra app og ændre dem som du vil.
 • Tilslut alt Philips Hue tilbehør, herunder flere typer kontakter, bevægelsessensor mv.
  - Konfigurér alt Hue Tilbehør til flere indstillinger.
 • Stemmestyring med Amazon Alexa og Google Assistant.
 • Indstil lyset til selv at tænde og slukke ud fra tid eller geo-fencing (placering).
 • Styr Hue lyset selvom du ikke er hjemme, også selvom du ikke er i Danmark.
 • Hue Entertainment (tilslut Hue lyset til din PC).
 • Tilslut 3. parts SmartHome produkter direkte i Hue App.
 • Gør brug af over 700 3. parts app's.
 • Køb en Hue Bridge her.

 

Vigtigt, så vi skriver det igen, du kan ALTID tilkøbe en Hue Bridge efterfølgende og tilslutte dine Hue pærer på denne, selvom du tidligere har brugt dem med bluetooth.

 


 

 

Jeg har forstået - Nu vil jeg ha' Philips Hue!

Klik dig videre og begynd til Philips Hue eventyr i dag:

- Jeg vil bruge Hue bluetooth: Køb et Hue Bluetooth Starter Kit ved at vælge et starter kit som har et bluetooth symbol på billedet, se dem herunder.

- Jeg vil have Hue med Hue Bridge: Køb ethvert Philips Hue Starter Kit som altid har en Hue Bridge med.

Se vores FAQ (ofte stillede spørgsmål) om Philips Hue Bluetooth under varerne.

 

 Se alle Hue Bluetooth produkter herunder 

Da det er en løbende overgang, vil du i denne kategori kunne se de Hue produkter som har fået integreret Hue Bluetooth nu.

Læs mere

39 vare(r)

39 vare(r)

Hvad er forskellen på Hue Bluetooth og Hue Bridge?

Vi har samlet et overblik over hvad du kan med Hue Bluetooth og sammelignet med alle de fordele du får med Hue Bridge. Derfor er det nemmere for dig, at få et overblik over hvad du skal vælge og hvorfor du skal tage dit valg herom. Til venstre på vores infografik ses Bluetooth funktioner og til højre ses Bridge funktioner.
Læs desuden vores Hue Bluetooth FAQ herunder.

Infogratis om Philips Hue Bluetooth VS Hue Bridge

 

Ofte stillede spørgsmål om Hue Bluetooth

Vi har samlet de spørgsmål vi ofte møder omkring det nye Philips Hue Bluetooth, venligst læs dem igennem. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os endelig bare.

 • Er der en seperat App til Hue Bluetooth?
  Ja, den hedder "Philips Hue Bluetooth" når du skal finde den i din app-butik. App'en er naturligvis gratis at hente og bruge, men kan kun de basale ting som tænde/sluk/dæmp af lys, skifte mellem scener og indstille hvad pærerne skal tænde i, når du bruger din alm. vægkontakt.

 

 • Kan jeg tilslutte Hue Bluetooth pærer til en Hue Bridge?
  Ja, du kan altid tilslutte Hue Bluetooth pærer og lamper til en Hue Bridge hvis du har lyst. Gør du det, får du alle de funktioner som Hue tilbyder, herunder smart tidsstyring, styring af lys i flere rum, styre lyset selvom du ikke er hjemme mv.

 

 • Kan jeg bruge Hue Dimming Switch sammen med Hue Bluetooth?
  Ja, dog kun standardfunktionerne (tænd, sluk, dæmp og skift mellem de 4 standardscener ved White Ambiance og White Color Ambiance). Forbindelsen vil ske via Zigbee da Dimming Switch ikke har bluetooth indbygget.

 

 • Hvilke Hue pærer/lamper har Bluetooth indbygget?
  Overgangen sker løbende og starter med alle pærer, pånær E14 White Ambiance og White Color Ambiance. Derudover kommer der Bluetooth i Hue Go samt Flourish, Signe, Liane serierne samt flere nye lamper. Du kan altid se på hver produkt om de har fået bluetooth.

 

 • Hvor lang rækkevidde har Hue Bluetooth?
  Rækkevidden på bluetooth er ca. 10 meter indendørs, måske mere udendørs. Af samme grund anbefales det ikke, at vælge bluetooth teknologi til udendørslamper, her anbefales det at du har en Hue Bridge.

 

 • Kan jeg styre mit Hue Bluetooth lys selvom jeg ikke er hjemme?
  Nej, det er ikke muligt at styre Hue udenfor rækkevidden. Men det kan du hvis du har en Hue Bridge.

 

 • Kan flere personer tilslutte Hue Bluetooth app i samme hjem?
  Ja, den første som opretter Hue Bluetooth kan efterfølgende give adgang til andre brugere. Scener er dog personlige og vil ikke kunne ses eller redigeres af andre brugere.

 

 • Kan Hue Bluetooth pærer/lamper stemmestyres?
  Ja, med Google Assistant og Amazon Alexa kan du stemmestyre Hue Bluetooth pærer direkte, uden yderligere installation i app eller lign. Har du Apple HomeKit kræver det at du har en Hue Bridge.

 

 • Kan man bruge Hue Bluetooth og Hue Bridge samtidig?
  Nej, enten skal du bruge Hue Bluetooth funktion og app, ellers skal du bruge din Hue Bridge med dertilhørende app, da det er 2 forskellige systemer.

 

 • Kan man tilslutte 3. parts produkter til Hue Bluetooth?
  Nej, det er med Philips Hue Bluetooth app kun muligt at tilslutte Philips Hue Bluetooth produkter. Det samme gælder den anden vej, at du ikke kan bruge Hue Bluetooth pærer sammen med andre Bluetooth produkter/app's.