Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue nyheder 2020

I 2020 kommer der løbende nyheder fra Philips Hue og der er virkelig noget at glæde sig til. Vi må jo ikke sige det hele, så det undlader vi men vi vil gerne sige at vi faktisk er ret begejstret. Det ser nemlig ud til, at 2020 fortsætter med Hue nyheder som byder på "almindelige" Hue lamper og nye pærer og spændende tilbehør.

Det første som vi kan fortælle om er, at der nu kommer flere spændende Hue udendørslamper. Dels kommer der en ny lavvolt lampe i Impress designet - det unikke her er, at det faktisk er den første rigtige lavvolt Hue væglampe som du HELT SELV må montere! Det er super smart, giver et fantastisk lys og så er det langt billigere end at skulle have en elektriker ud og montere din nye udendørs væglampe.

Derudover kan du her i kategorien finde de andre nye Hue udendørslamper som er lanceret, disse er helt traditionelle og skal derfor alle monteres af din elektriker. Men til gengæld får du en række Hue udendørslamper i et smukt minimalistisk design som du kender fra mange af Philips' udendørslamper som ikke er Hue. De er super populære og derfor ser vi meget frem til at vise dig de nye Hue udendørslamper her.

Du får både det elegante og enkle design, men du får også (i de fleste nyheder) White and Color Ambiance, hvilket vil sige at de kan lyse i alle 16 mio. farver samt alle de hvide nuancer. Det giver dig mulighed for at give den fuld skrald med dit Hue udendørs lys, men også at bruge dem som du kender det fra almindelige udendørslamper.
Klik dig videre i menuen "Philips Hue" herover, for at finde alt Philips Hue inddelt i kategorier.

Nyhederne fra efteråret 2019 kan du læse herunder:


Bluetooth i Philips Hue pærer + lamper

Philips mener nok selv, at denne nyhed er den største af dem alle. For at være ærlig, så mener vi, at det er den mest irriterende, for det betyder samtidig at alle lyskilder (undtaget E14 som ikke får bluetooth) skifter EAN nummer og det er faktisk lidt besværligt. Nå, men det skal vi ikke brokke os over, for det kan samtidig åbne for nye kunder, og dem elsker vi jo :)

Ideen med Bluetooth er, at du ikke behøver en Bridge for at connecte pærerne til en app men, at du derimod kan connecte pærerne direkte til din mobil via bluetooth. Det er samtidig muligt, at connecte dem direkte til Alexa's og Google's bluetooth højtalere. Der er desuden en app til dem som kun ønsker at bruge bluetooth funktionen i Philips Hue, men har du en Hue Bridge i dag, så kan du ikke bruge denne nyhed til noget.
Læs alt om Philips Hue Bluetooth her.


Philips Hue med Bluetooth


Læs mere

8 vare(r)

8 vare(r)

Se ALT Philips Hue på siden her

 

Nye Philips Hue produkter

Søger du de nyeste Philips Hue lamper, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig samlet alle Philips Hue nyheder i denne kategori, så du får alt serveret på et Hue-fad uden at du kan være i tvivl om hvad de nye Hue lamper er, eller hvornår de bliver leveret til dig. Vi elsker nemlig også Philips Hue nyheder, og derfor samlet vi altid de nyeste Philips Hue nyheder i denne kategori, så du nemt og lige-til kan få det overblik du har brug for når du skal købe de nyeste Hue lamper.

Det betyder samtidig også, at du altså ikke finder alle Philips Hue lamper, eller hvis du måske antager at en Hue lampe er ny, men i virkeligheden er den ikke ny. Derfor er det vigtigt, at hvis du mangler en ny Hue lampe så husk, at du kan finde det fulde sortiment af Philips Hue ved at bruge menuen, under Philips Hue. VI har nemlig det komplette sortiment fra Hue produkter, og ikke bare de nye Philips Hue produkter som der lige er kommet. Er der noget du er i tvivl om, eller er der nogle nye Philips Hue lamper du søger, så skriv endelig bare og spørg.

Philips Hue nyheder fås online her

Det er jo, som jeg har skrevet utallige gange, ingen hemmelighed at vi elsker Philips Hue. Vi elsker de mange funktioner du kan få i dit Philips Hue system. Derfor er vi altid selv mindst lige så nygerrige som dig når der kommer nye Philips Hue lamper og nye Hue pærer på markedet. Som oftest bliver disse nyheder meldt ud på en ellerflere sites, nærmest før Hue selv har meldt det ud, men vi prøver naturligvis altid at være med i første række når der lanceres Philips Hue Nyheder.

Vi kender ikke så meget til de kommende Philips Hue nyheder og har vi fået nogle vist af Philips selv, så er det ofte sådan, at vi ikke må fortælle om disse nye Hue produkter før en bestemt dato eller lignende. Men vi vil natuligvis gerne dele de Philips Hue nyheder som vi må, og derfor er der listet lidt nyt og spændende op som vi kender til nu og herunder.

Vær obsmærksom på, at nogle af disse ting er det vi kalder for valide rygter, mens andre er oplysninger vi har direkte fra Philips.

 • Philips Hue nyheder efterår 2019
  - Hue GU10 Color i almindelig GU10-størrelse
  - Ny teknologi indbygget i Hue
  - Nye Hue lamper
  - Nye Hue pærer

Kender du selv til nyheder som vi bør kigge nærmere på, så skriv endelig bare til os på mailen.