• Fri fragt over 799,- (ellers 39,-)
 • 100 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue nyheder - Efterår 2019

Så er det igen tid til Philips Hue nyheder, og der er masser af glæde sig over. Nyhederne kommer på lager hos os fra starten af September og så drysser der ellers ind resten af året. Som altid er det ikke muligt helt at love en bestemt dag for salg af nyheder, ej heller for leveringen efterfølgende. Men her på siden holder vi dig opdateret bedst mulig.


Bluetooth i Philips Hue pærer + lamper

Philips mener nok selv, at denne nyhed er den største af dem alle. For at være ærlig, så mener vi, at det er den mest irriterende, for det betyder samtidig at alle lyskilder (undtaget E14 som ikke får bluetooth) skifter EAN nummer og det er faktisk lidt besværligt. Nå, men det skal vi ikke brokke os over, for det kan samtidig åbne for nye kunder, men hvem har brug for det?

Ideen med Bluetooth er, at du ikke behøver en Bridge for at connecte pærerne til en app, men at du derimod kan connecte pærerne direkte til din mobil via bluetooth. Det bliver samtidig muligt, at connecte dem til Alexa og Google bluetooth højtalere. Der kommer desuden en app til dem som kun ønsker at bruge bluetooth funktionen i Philips Hue, men har du en Hue Bridge i dag, så kan du ikke bruge denne nyhed til noget.


Philips Hue med Bluetooth


 

Nye Philips Hue lamper og pærer

Der kommer jo selvfølgelig også nye Philips Hue lamper og pærer her i efteråret og det er faktisk nogle ganske udmærket produkter som vi kan smide over disken. Nogle gange er det svært at gennemskue om Philips faktisk lytter efter hvad der bliver skrevet om rundt omkring, men der er i hvert fald én bestemt vare som Philips skulle være kommet med for lææænge siden - Den kommende Philips Hue Smart Plug! Vi ved egentlig ikke præcis hvad den kommer til at kunne, men vi ved at den har været savnet og at vi i dag sælger en masse Smart Plugs fra andre systemer som connectes til Hue.

Derudover glæder vi os over, at der er meldt ud på forskellige hjemmesider, at der kommer Hue Filament pærer. En filament pære er de pærer hvor man kan se "glødetråden" indeni, altså en mere dekotativ udgave af pærer. Disse kommer dog kun i White, altså kun med det almindelige hvide lys, men de kommer dog i 3 forskellige udgaver/former. En god nyhed til alle dem med synlige pærer.

Så kommer den opladelige Hue Go lampe i en forbedret udgave hvor Philips har valgt at flytte ledningsudgangen så den kommer til at stå mere stabilt. Derudover kommer den nye Hue Go lampe også med bluetooth som beskrevet herover, så den faktisk bliver endnu mere salgsbar til dem som ikke ønsker et fuldt Hue setup (til en start, for man kan jo ikke stoppe igen).

Den vigtigste nyhed for os er nok, at den farvede GU10 pære kommer i såkaldt perfect fit, altså i en helt almindelig størrelse, sådan at de nye pærer passer i alle GU10 lamper som du kender fra White og White Ambiance pærerne. Om de i samme omgang så har opdateret farverne i lyset bliver spændende at se.

Derudover kommer der dels en ny Hue spotserie og en nye Hue badeværelseslamper som er passende over f.eks. spejlet. Disse nyheder skulle efter sigende også komme med Bluetooth indbygget.

 


 

Hue nyheder fra Februar 2019

Herunder finder du de Hue nyhederne fra Februar som bød på især udendørslamper og den længe ventede udendørs sensor. Men kig varerne herunder, og husk at du kan finde ALLE Philips Hue Produkter på vores hjemmeside, og har du spørgsmål så skriver du endelig bare.

Læs mere

21 vare(r)

21 vare(r)

Se ALT Philips Hue på siden her

 

Nye Philips Hue produkter

Søger du de nyeste Philips Hue lamper, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig samlet alle Philips Hue nyheder i denne kategori, så du får alt serveret på et Hue-fad uden at du kan være i tvivl om hvad de nye Hue lamper er, eller hvornår de bliver leveret til dig. Vi elsker nemlig også Philips Hue nyheder, og derfor samlet vi altid de nyeste Philips Hue nyheder i denne kategori, så du nemt og lige-til kan få det overblik du har brug for når du skal købe de nyeste Hue lamper.

Det betyder samtidig også, at du altså ikke finder alle Philips Hue lamper, eller hvis du måske antager at en Hue lampe er ny, men i virkeligheden er den ikke ny. Derfor er det vigtigt, at hvis du mangler en ny Hue lampe så husk, at du kan finde det fulde sortiment af Philips Hue ved at bruge menuen, under Philips Hue. VI har nemlig det komplette sortiment fra Hue produkter, og ikke bare de nye Philips Hue produkter som der lige er kommet. Er der noget du er i tvivl om, eller er der nogle nye Philips Hue lamper du søger, så skriv endelig bare og spørg.

Philips Hue nyheder fås online her

Det er jo, som jeg har skrevet utallige gange, ingen hemmelighed at vi elsker Philips Hue. Vi elsker de mange funktioner du kan få i dit Philips Hue system. Derfor er vi altid selv mindst lige så nygerrige som dig når der kommer nye Philips Hue lamper og nye Hue pærer på markedet. Som oftest bliver disse nyheder meldt ud på en ellerflere sites, nærmest før Hue selv har meldt det ud, men vi prøver naturligvis altid at være med i første række når der lanceres Philips Hue Nyheder.

Vi kender ikke så meget til de kommende Philips Hue nyheder og har vi fået nogle vist af Philips selv, så er det ofte sådan, at vi ikke må fortælle om disse nye Hue produkter før en bestemt dato eller lignende. Men vi vil natuligvis gerne dele de Philips Hue nyheder som vi må, og derfor er der listet lidt nyt og spændende op som vi kender til nu og herunder.

Vær obsmærksom på, at nogle af disse ting er det vi kalder for valide rygter, mens andre er oplysninger vi har direkte fra Philips.

 • Philips Hue nyheder Februar 2019
  - Nye Hue udendørslamper
  - Ny Hue udendørssensor
 • Philips Hue nyheder efterår 2019
  - Hue GU10 Color i almindelig GU10-størrelse
  - Ny teknologi indbygget i Hue

Kender du selv til nyheder som vi bør kigge nærmere på, så skriv endelig bare til os på mailen.