• Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

Philips Hue nyheder - Februar 2019

I denne kategori viser vi den seneste omgang nye lamper fra Philips Hue, så du finder derfor ikke alle nye Philips Hue lamper og pærer fra de seneste år eller lign., da kategorien hele tiden fornyes. Derfor skal du her kun søge de helt nye Philips Hue nyheder, og resten finder du i vores andre Philips Hue kategorier på siden, brug menuen.

Læs mere

21 vare(r)

21 vare(r)

21 vare(r)

21 vare(r)

Se ALT Philips Hue på siden her

 

Nye Philips Hue produkter

Søger du de nyeste Philips Hue lamper, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig samlet alle Philips Hue nyheder i denne kategori, så du får alt serveret på et Hue-fad uden at du kan være i tvivl om hvad de nye Hue lamper er, eller hvornår de bliver leveret til dig. Vi elsker nemlig også Philips Hue nyheder, og derfor samlet vi altid de nyeste Philips Hue nyheder i denne kategori, så du nemt og lige-til kan få det overblik du har brug for når du skal købe de nyeste Hue lamper.

Det betyder samtidig også, at du altså ikke finder alle Philips Hue lamper, eller hvis du måske antager at en Hue lampe er ny, men i virkeligheden er den ikke ny. Derfor er det vigtigt, at hvis du mangler en ny Hue lampe så husk, at du kan finde det fulde sortiment af Philips Hue ved at bruge menuen, under Philips Hue. VI har nemlig det komplette sortiment fra Hue produkter, og ikke bare de nye Philips Hue produkter som der lige er kommet. Er der noget du er i tvivl om, eller er der nogle nye Philips Hue lamper du søger, så skriv endelig bare og spørg.

Philips Hue nyheder fås online her

Det er jo, som jeg har skrevet utallige gange, ingen hemmelighed at vi elsker Philips Hue. Vi elsker de mange funktioner du kan få i dit Philips Hue system. Derfor er vi altid selv mindst lige så nygerrige som dig når der kommer nye Philips Hue lamper og nye Hue pærer på markedet. Som oftest bliver disse nyheder meldt ud på en ellerflere sites, nærmest før Hue selv har meldt det ud, men vi prøver naturligvis altid at være med i første række når der lanceres Philips Hue Nyheder.

Vi kender ikke så meget til de kommende Philips Hue nyheder og har vi fået nogle vist af Philips selv, så er det ofte sådan, at vi ikke må fortælle om disse nye Hue produkter før en bestemt dato eller lignende. Men vi vil natuligvis gerne dele de Philips Hue nyheder som vi må, og derfor er der listet lidt nyt og spændende op som vi kender til nu og herunder.

Vær obsmærksom på, at nogle af disse ting er det vi kalder for valide rygter, mens andre er oplysninger vi har direkte fra Philips.

 • Philips Hue nyheder Februar 2019
  - Nye Hue udendørslamper
  - Ny Hue udendørssensor
 • Philips Hue nyheder efterår 2019
  - Hue GU10 Color i almindelig GU10-størrelse
  - Ny teknologi indbygget i Hue

Kender du selv til nyheder som vi bør kigge nærmere på, så skriv endelig bare til os på mailen.