SPAR 25% PÅ UMAGE LAMPER

×
 • Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

Lamper til Philips Hue pærer

Vi har samlet en række lamper som vi mener er særligt velegnet til Philips Hue pærer - især de farvede pærer hvor lamper af glas er helt fantastiske. Søger du efter lamper til Philips Hue pærer, så tag et kig i denne kategori og lad dig bare friste.

Læs mere

1-51 af 236

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 236 resultater

1-51 af 236

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 af 236

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Gode lamper til Hue farvet pærer

Her finder du lamper som vi finder særligt egnet til brug med Hue lyskilder. Det gælder både Philips lamper, Nordlux lamper og andre mærker som har lamper der egner sig godt til farvegengivelse fra Hue pærer. Selve lamperne har ikke noget med Hue at gøre, men pærerne passer selvfølgelig i. Det er lamper vi hos LampeGuru.dk har udvalgt, fordi de egner sig især godt til Hue.

Især lamper til Hue farvet pærer er noget vi har oplevet en forespørgsel på, hvilket skyldes at der er stor forskel på hvor godt farverne fra Hue pærerne gengives i lampen. Søger du en lampe som gengiver det farvede lys fra Hue Color pærerne bedst, så skal du gå efter hvide glaslamper.

Hvilke lamper egner sig til Hue?

Hu har efterhånden de fleste gængse fatninger på deres lyskilder i dag, herunder E27, E14 og GU10, så du kan sagtens finde lamper der passer til Hue. Men går du efter lamper der går godt til Hue Color lyskilder, så er opal hvid glas genialt, fordi lyset fordeler sig rigtig godt og virkelig gengiver farven optimalt. For det meste så giver det farvet lys først farve idet det rammer en overflade, hvad enten det er en lampeskærm, bordplade eller væg. Derfor giver det et flot udtryk, hvis du vælger en lampe med opal hvidt glas, det lampen så vil lyse op i den farve du har valgt.

Men det er vigtigt at pointere, at du kan bruge Hue pærer i alle lamper hvor fatningen passer. Du behøver derfor ikke at skifte lamper når du bruger Hue pærer.

Indbygningsspots til Hue pærer

Det er ikke nemt at finde indbygningsspots der passer til den farvede Hue GU10 pære, især ikke hvis den skal kunne sidde udendørs i udhæng, baderum, eller kunne installeres direkte i isoleringen. Men det findes heldigvis hos LampeGuru - Det er det danske mærke Nordtronic som har lavet flere forskellige spots der passer til Color pæren. Udfordringen er at Hue GU10 Color er 2 cm. længere end normale GU10 pærer. Find alle spots til Hue ved at klikke her.

Der er også lavet spots til indbygning i Philips Hue mærket, men disse spots findes ikke med farvet pære, og de må desuden ikke monteres direkte i isoleringen.

Brug dine egne lamper

Du ved det måske ikke allerede, men mange af de lamper du allerede har derhjemme kan være rigtig gode til HUe lyskilder. Du skal bare være opmærksom på om de rigtige fatninger sidder i dine lamper, dernæst kan du se om de er særlig gode til at gengive farver, hvis det er de farvede Hue pærer du er interesseret i. En særlig god lampe til at gengive farver, er en lampe i hvidt materiale, det kunne være plast, eller opal/matteret glas. Disse lamper tager rigtig godt imod farverne, da de har noget at reflektere imod. Du kan altid prøve de lamper af du allerede har, og hvis du ikke er tilfreds, så kan du altid skifte dem ud efterfølgende.