Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Lamper til Philips Hue pærer

Kan du ikke se hele teksten, tryk da "Læs mere". Vi elsker lamper og vi elsker Philips Hue. Men uden gode lamper til dine Philips Hue pærer kan det hele være lige gyldigt. Så lad os hjælpe dig videre, læs med herunder og få det flotteste lamper til Philips Hue pærer.


 


Brug Hue pærer i dine egne lamper

Det kan jo virke tosset, at en lampeforhandler anbefaler at du bruger dine egne lamper til Philips Hue pærer - men det er jo netop det som er konceptet ved Hue. Så hvis du ellers kan lide de lamper du har i dag, så behøver du jo ikke skifte dem ud for at få Philips Hue pærer i dine egne lamper. 

Men der kan jo selvfølgelig være årsager til at skifte dine lamper ud, såsom at de måske ikke har en fatning som laves i Hue pærer, at de ikke længere passer i din indretning eller at materialet eller designet ikke er perfekt til Philips Hue (læs mere herunder). Men som udgangspunkt anbefaler vi altid, at du bruger Philips Hue pærer i dine egne lamper hvis du har muligheden og lyst til at beholde dem.


Philips Hue pærer i egne lamper 

Køb nye lamper til Philips Hue pærer

Har du brug for nye lamper til Philips Hue, så vil vi også meget gerne give dig et par gode råd. Som udgangspunkt kan du faktisk vælge alle lamper med samme fatning for din Hue pære, da Hue pærer ikke har noget speciel størrelse eller facon som hindre det. Men efter at vi selv har haft Philips Hue i mange år derhjemme, har vi alligevel fundet ud af, at der er nogle materialer som fungerer bedre end andre.

Gode råd til lamper til farvede Hue pærer

  • Materialer som glas og plast tager godt imod det farvede lys, som vil gøre at hele lampen lyser op i den farve du har valgt.
  • Hvide lamper gør dig absolut bedst til farvet lys, hvis du vil have lampen i sig selv oplyst i farver også.

 

Gode råd til lamper til hvide Hue pærer

  • Hvide pærer fungerer som enhver anden normal pære og du kan bruge alle lamper.
  • Har du et ønske om, at selve lampen skal oplyse i samme farve som det lys du vælger Hue pæren i, anbefaler vi at du vælger en hvid lampe.

 

 Vælg en lampekategori 

Da Hue pærer jo kan bruges i alle lamper skal du faktisk bare finde din lampetype under menuen "Lamper". Vi anbefaler at du bruger Filter muligheden, så du kun ser lamper som bruger den fatning din Hue pære har (Eks.: E27).

De mest populære lampe-kategorier til Hue pærer:

Lamperne herunder er lamper vi primært har i sortiment for Philips Hue skyld.

Læs mere

11 vare(r)

11 vare(r)

Gode lamper til Hue farvet pærer

Her finder du lamper som vi finder særligt egnet til brug med Hue lyskilder. Det gælder både Philips lamper, Nordlux lamper og andre mærker som har lamper der egner sig godt til farvegengivelse fra Hue pærer. Selve lamperne har ikke noget med Hue at gøre, men pærerne passer selvfølgelig i. Det er lamper vi hos LampeGuru.dk har udvalgt, fordi de egner sig især godt til Hue. Især lamper til Hue farvet pærer er noget vi har oplevet en forespørgsel på, hvilket skyldes at der er stor forskel på hvor godt farverne fra Hue pærerne gengives i lampen. Søger du en lampe som gengiver det farvede lys fra Hue Color pærerne bedst, så skal du gå efter hvide glaslamper.

Der er nogle råd som du kan tage med når du skal købe lamper til Hue:

  • Det ser flot ud med hvide glaslamper med farvede Hue pærer i.
  • Sørg for at tjekke om Hue pæren kan være i lampen.
  • Alle lamper som passer i fatningen, kan bruges med Hue.

Loftlamper kan deles op i flere kategorier, her er et par forslag til lamper som passer til E27 Hue pærer, altså lamper som passer til vores almindelige Hue pærer med stor fatning - både med og uden farvet lys. Særligt flotte er lamper med mat-hvidt glas - når du sætter en Hue pære i, så lyser hele glasset op, det ser fantastisk godt ud og giver et super, super lys. Disse lamper herover er fra vores kontor, der har vi stor glæde af stemningen fra de farvede Hue pærer - samtidig har vi det varmhvide lys når vi sidder og spiser. Du kan sagtens vælge andre af vores flotte hvide glaslamper, eller for den sags skyld alle mulige andre lamper op. Grunden til, at vi fremhæver netop hvide glaslamper er, at du får denne flotte effekt, hvor at hele lampen lyses op i en farve.

Hvilke lamper egner sig til Hue?

Hu har efterhånden de fleste gængse fatninger på deres lyskilder i dag, herunder E27, E14 og GU10, så du kan sagtens finde lamper der passer til Hue. Men går du efter lamper der går godt til Hue Color lyskilder, så er opal hvid glas genialt, fordi lyset fordeler sig rigtig godt og virkelig gengiver farven optimalt. For det meste så giver det farvet lys først farve idet det rammer en overflade, hvad enten det er en lampeskærm, bordplade eller væg. Derfor giver det et flot udtryk, hvis du vælger en lampe med opal hvidt glas, det lampen så vil lyse op i den farve du har valgt. Men det er vigtigt at pointere, at du kan bruge Hue pærer i alle lamper hvor fatningen passer. Du behøver derfor ikke at skifte lamper når du bruger Hue pærer.

Indbygningsspots til Hue GU10 pærer

Det er ikke nemt at finde indbygningsspots der passer til den farvede Hue GU10 pære, især ikke hvis den skal kunne sidde udendørs i udhæng, baderum, eller kunne installeres direkte i isoleringen. Men det findes heldigvis hos LampeGuru - Det er det danske mærke Nordtronic som har lavet flere forskellige spots der passer til Color pæren. Udfordringen er at Hue GU10 Color er 2 cm. længere end normale GU10 pærer. Find alle indbygningsspots til Philips Hue pærer. Der er også lavet spots til indbygning i Philips Hue mærket, men disse spots findes ikke med farvet pære, og de må desuden ikke monteres direkte i isoleringen.

Brug dine egne lamper

Du ved det måske ikke allerede, men mange af de lamper du allerede har derhjemme kan være rigtig gode til HUe lyskilder. Du skal bare være opmærksom på om de rigtige fatninger sidder i dine lamper, dernæst kan du se om de er særlig gode til at gengive farver, hvis det er de farvede Hue pærer du er interesseret i. En særlig god lampe til at gengive farver, er en lampe i hvidt materiale, det kunne være plast, eller opal/matteret glas. Disse lamper tager rigtig godt imod farverne, da de har noget at reflektere imod. Du kan altid prøve de lamper af du allerede har, og hvis du ikke er tilfreds, så kan du altid skifte dem ud efterfølgende.