Lev. lørdag > PostNord postbutik

×
  • 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

Hue+ Lamper perfekt til Hue

De fleste lamper kan bruges med Philips Hue, men der er lamper der egner sig bedre end andre. Vi har her samlet nogle af de lamper som vi mener er perfekte i forhold til gengivelse af lys i farver. Opal hvidt glas er især velegnet, da farverne gengives helt perfekt. Vi har også bundlet en del lamper med Hue, så du køber lampen inkl. en Hue pære.

Læs mere

19 vare(r)

19 vare(r)

19 vare(r)

19 vare(r)

Hue+ Lamper

Her finder du lamper som vi finder særligt egnet til brug med Hue lyskilder. Det gælder både Philips lamper, Nordlux lamper og andre mærker som har lamper der egner sig godt til farvegengivelse fra Hue pærer. Selve lamperne har ikke noget med Hue at gøre, men pærerne passer selvfølgelig i.

Det er lamper vi hos LampeGuru.dk har udvalgt, fordi de egner sig især godt til Hue. Det er altså derfor kun hos LampeGuru.dk du kan købe disse Hue+ produkter. Vi bruger selvfølgelig originale Hue lyskilder!

 

Hvilke lamper egner sig til Hue?

Hu har efterhånden de fleste gængse fatninger på deres lyskilder i dag, herunder E27, E14 og GU10, så du kan sagtens finde lamper der passer til Hue. Men går du efter lamper der går godt til Hue Color lyskilder, så er opal hvid glas genialt, fordi lyset fordeler sig rigtig godt og virkelig gengiver farven optimalt. For det meste så giver det farvet lys først farve idet det rammer en overflade, hvad enten det er en lampeskærm, bordplade eller væg. Derfor giver det et flot udtryk, hvis du vælger en lampe med opal hvidt glas, det lampen så vil lyse op i den farve du har valgt.

 

Hue indbygningsspots

Det er ikke nemt at finde indbygningsspots der passer til Philips Hue Color GU10 pæren, især ikke hvis den skal kunne sidde udendørs i udhæng, baderum, eller kunne installeres direkte i isoleringen. Men det findes heldigvis hos LampeGuru - Det er det danske mærke Nordtronic som har lavet flere forskellige spots der passer til Color pæren. Udfordringen er at Hue GU10 Color er 2 cm. længere end normale GU10 pærer. Find Nordtronic Rosetta, Quick Install og Uni Install hos LampeGuru.dk

 

Brug dine egne lamper

Du ved det måske ikke allerede, men mange af de lamper du allerede har derhjemme kan være rigtig gode til HUe lyskilder. Du skal bare være opmærksom på om de rigtige fatninger sidder i dine lamper, dernæst kan du se om de er særlig gode til at gengive farver, hvis det er de farvede Hue pærer du er interesseret i. En særlig god lampe til at gengive farver, er en lampe i hvidt materiale, det kunne være plast, eller opal/matteret glas. Disse lamper tager rigtig godt imod farverne, da de har noget at reflektere imod. Du kan altid prøve de lamper af du allerede har, og hvis du ikke er tilfreds, så kan du altid skifte dem ud efterfølgende.