Bytte julegave? 100 dages returret

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Philips Hue Tilbehør

Philips Hue udvider hele tiden deres sortiment, med lamper, lyskilder og også tilbehør. De er især blevet populært med Philips Hue Tap, som er en trådløs kontakt der kan programmeres til at styre dit lys uden du behøver at bruge Hue App'en. Altså en nemmere og hurtigere måde at aktivere dine scener på, eller bare sluk og tænd.

Dimming Switchen er med sin billige pris et must til dit Hue system, hvis du nemt og hurtigt vil kunne slukke, tænde, eller dæmpe lyset. Motion Sensoren gør din styring af lyset endnu smartere, da du bare behøver at gå ind i et rum for at få lys.

Læs mere

5 vare(r)

5 vare(r)

5 vare(r)

5 vare(r)

Hue Tap og Dimming Switch

Det er ikke altid det nemmeste at tage sin telefon frem og starte Hue Appen, for at ændre på lyset der hjemme. Derfor har Philips stor succes med Hue Tap og Dimming Switch. Det er 2 typer kontakter der kan ændret lyset uden at du skal have telefonen frem.

Fordelen ved at de er trådløse, er at du kan placere dem smartere steder end hvor normale kontakter sidder monteret. Typisk sidder kontakterne ved døren til rummet, men det kunne da være at en Dimming Switch over sengen eller sofaen er meget smartere, da det jo måske der du har brug for at styre lamperne.

Hue Tap

Hue Tap har 4 knapper - En knap til at slukke for lyset og 3 knapper man kan opsætte 3 forskellige settings på. Tap er beregnet til at styre et helt rum ad gangen. Altså f.eks. en stue og et tryk på knappen, ændre alt lyset i stuen. Du gemmer hele scener hvor alle lysene i rummet indgår og dem gemmer du på de enkelte knapper. På den måde kan du f.eks. få adgang til dit TV-LYS eller SPISE-LYS bare ved et enkelt klik på væggen.

Dimming Switch

Dimming Switch er typisk beregnet til at styre en eller et par lamper. Switchen har nemlig mulighed for at tænde/slukke, samt dæmpe lysstyrken. Faktisk kan man programmere Switchen til også at styre flere settings ligsom Hue Tap. Man trykker bare flere gange på tænd knappen og du kan derved få op til 4 settings frem. 

Har du f.eks. en læse lampe, så er Dimming Switchen god, fordi du hurtigt og nemt kun styrer den lampe du sidder ved.

 

Hue Motion Sensor

Hue Motion sensoren er genial, fordi du hverken behøver at tage din telefon frem, eller trykke på nogen kontakter, for at få lys. I din Hue App opsætter du hvilke lyskilder, motion sensoren skal reagerer på og i hvilke tidsrum. Motion sensoren er især god hvis du vil have nat lys om natten, eller den kan sidde i din entré, så du altid har lys de steder hvor du enten ikke kan se, eller ofte har hænderne fulde.

Motion Sensoren har også en temperaturføler, så du i Appen kan se hvor varmt der er i lokalet.

 

Reservedele til din Hue Lampe

Har du smadret et glas til en Hue lampe - f.eks. din Beyond lampe, så kan vi være behjælpelig med at skaffe dig et nyt i stedet for at du skal købe en helt ny lampe. Har vi det ikke på webshoppen så spørg os på mail, chat eller telefonen - Så hjælper vi med en løsning!