Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue Tilbehør

Vi har samlet det Tilbehør til Philips Hue som du har brug for i dit Hue system. Spørger du os, så er Philips Hue tilbehør noget af det vigtigste i dit system, da du f.eks. får Hue kontakter så du nemt kan styre dit Hue lys med ét tryk, uden brug af app. Dit Philips Hue tilbehør og typisk de bedste køb du gør dig, bare vent og se. Find fuldt sortiment af tilbehør til Hue herunder.

Læs mere

16 vare(r)

16 vare(r)

Must Have tilbehør til Philips Hue

Det er ikke altid det nemmeste at tage sin telefon frem og starte Hue Appen, for at ændre på lyset der hjemme. Derfor har Philips stor succes med Hue Tap og Dimming Switch. Det er 2 typer kontakter der kan ændret lyset uden at du skal have telefonen frem. Fordelen ved at de er trådløse, er at du kan placere dem smartere steder end hvor normale kontakter sidder monteret. Typisk sidder kontakterne ved døren til rummet, men det kunne da være at en Dimming Switch over sengen eller sofaen er meget smartere, da det jo måske der du har brug for at styre lamperne.

Philips Hue kontakter afbrydere

Hvilke muligheder findes der i dag for Hue kontakter? Og hvilke muligheder byder fremtiden på indenfor Hue vægkontakter?

Hue Tap rund kontakt

Den runde Hue Tap kontakt har 4 knapper - En knap til at slukke for lyset og 3 knapper man kan opsætte 3 forskellige settings på. Tap kontakt er beregnet til at styre et helt rum ad gangen. Altså f.eks. en stue og et tryk på knappen, ændre alt lyset i stuen. Du gemmer hele scener hvor alle lysene i rummet indgår og dem gemmer du på de enkelte knapper. På den måde kan du f.eks. få adgang til dit TV-LYS eller SPISE-LYS bare ved et enkelt klik på væggen.

Philips Hue lysdæmper kontakt

Hue lysdæmperkontakt (kaldet Dimming Switch) er typisk beregnet til at styre en eller et par lamper. Kontakten har nemlig mulighed for at tænde/slukke, samt dæmpe lysstyrken. Faktisk kan man programmere kontakten til også at styre flere scener ligsom Hue Tap. Man trykker bare flere gange på tænd knappen og du kan derved få op til 4 settings frem. Har du f.eks. en læse lampe, så er lysdæmperkontakten god, fordi du hurtigt og nemt kun styrer den lampe du sidder ved.

Hue bevægelsessensor

Hue bevægelses sensoren er genial, fordi du hverken behøver at tage din telefon frem, eller trykke på nogen kontakter, for at få lys. I din Hue App opsætter du hvilke lyskilder, bevægelsessensoren skal reagere på og i hvilke tidsrum. Hue bevægelses sensor er især god hvis du vil have nat lys om natten, eller den kan sidde i din entré, så du altid har lys de steder hvor du enten ikke kan se, eller ofte har hænderne fulde. Den har desuden også en temperaturføler, så du i Appen kan se hvor varmt der er i lokalet.

Friends Of Hue kontakter og tilbehør

Et af de helt store ting for fremtiden i Philips Hue systemet er helt klar de muligheder som der åbnes op for i "Friends Of Hue". Du kan i dag få væg-kontakter i Friends of Hue som du kan connecte direkte i din app, og derved direkte i dit Hue setup derhjemme. Det betyder, at du nu kan få en Friends of Hue afbryder kontakt som du kan styre direkte i dit nuværende Hue og som du kan lave samme setup som du kender fra de normale Hue kontakter der findes i dag.

Hvad er Friends of Hue?

Helt fra begyndelsen af har det været meningen, at Hue skulle været et åbent system. Et system som ikke kun skulle kunne styre lys, men også andre dimser i hjemmet, være en komplet del af dit smarte hjem så at sige. Derfor har det altid været muligt, mere eller mindre officielt, at tilslutte andre lyskilder, Plug's eller andet i Philips Hue systemet i i app'en.

Med Friends Of Hue har Philips ny valgt at gøre det til en del af det fremtidige Philips Hue system, at andre leverandører kan skabe tilbehør, lamper og andet som kan connectes direkte i din Hue app, og styres helt som enhver anden Hue produkt. Dit nye Hue system starter nu!

Reservedele til din Hue Lampe

Har du smadret et glas til en Hue lampe - f.eks. din Beyond lampe, så kan vi være behjælpelig med at skaffe dig et nyt i stedet for at du skal købe en helt ny lampe. Har vi det ikke på webshoppen så spørg os på mail, chat eller telefonen - Så hjælper vi med en løsning!