Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue Startpakke

Læs om forskellen på de 3 typer Philips Hue startsæt her, eller FIND HUE STARTPAKKER UNDER TEKSTEN. Philips har gjort det nemt at komme igang med Hue - De tilbyder flere forskellige startpakker, bestående af forskellige lyskilder og styreboksen også kaldet en Bridge. Det hele er parret sammen fra fabrikken og virker derfor med det samme, du skal kun installere din App og connecte til din Hue Bridge. Find den Hue Startpakke der passer dig bedst her!


Philips Hue Startsæt med hvide pærer

Officielt navn: Hue WHITE - Varmhvidt lys.
Her får du pærer som lyser i helt almindelig varmhvid lysfarve, som du kender fra "normale" pærer. Disse Hue pærer kan alt lyse i én hvid nuance, men de kan stadig lysdæmpes via den switch som følger med i nogle startpakker (som egentlig hedder Starter Kit).
Hue White pærerne er en god start til dig som gerne vil have smart-styret lys, men ikke har brug farvet lys, eller lys i andre hvide nuancer.

Hue Startpakke med hvide pærer


 

Philips Hue Startpakke med pærer i alle hvide nuancer

Officielt navn: Hue WHITE AMBIANCE - Alle hvide nuancer lys.
Pærer som kan lyse i alle de hvide nuancer, fra det helt kolde hvide, næsten blålige lys, til det hyggelige og varme lys ala stearinlys. Du får utrolig meget gavn af de hvide nuancer, sæt f.eks. koldt lys på når du laver lektier, og det varme lys på når du spiser.
Hue White Ambiance er anbefalelsesværdig til lamper/rum som bruges til flere funktioner, f.eks. lektier og spisning.

Hue Startpakke med pærer i alle hvide nuancer


 

Philips Hue Starter kit med pærer i farver og hvidt lys

Officielt navn: Hue WHITE COLOR AMBIANCE - 16 mio. farver + alle hvide nuancer lys.
Her får du den ultimative Hue oplevelse med pærer som både kan lyse i alle tænkelige farver, men også i alle hvide nuancer. Og tænker du, at du aldrig kommer til at bruge farver, så tager du fejl! Farver kan give en fantastisk stemning, og behøves jo ikke være i samtlige lamper. Vi elsker det som Hue kan, og med det farvede lys får du fuld kontrol og lyset i dit hjem.
Hue White Color Ambiance er til dig som vil have det hele med, og som kan se fordelen i, at kunne skabe den perfekte stemning med lys, uanset hvidt eller farvet humør!

Hue Startpakke med farvede pærer

 Find dit Philips Hue Startsæt herunder 

100 dages bytte/retur - Tilfreds eller pengene retur - I TVIVL? Chat med os eller ring nu :-)

Læs mere

9 vare(r)

9 vare(r)

Sådan installeres en Hue Startpakke 

 

Forskellige Hue Starter Kits

Der findes flere forskellige Hue Starter Kits, alt efter hvilke pærer man ønsker. Fælles for dem alle er at der følger en Hue Bridge med i pakken og ofte også en Dimming Switch (lysdæmper kontakt). Hue Bridgen er hjernen i systemet og er et krav for at få hele styringen via Appen til at virke. Derudover kan du få Starter Kits med enten 3 x White pærer (lyser i en fast hvid farve), 3 x White Ambiance (lyser i alle hvide nuancer) eller 3 x White Color Ambiance (Lyser i alle hvide nuancer samt alle 16 mio. forskellige farver. 

Altså skal du bare finde ud af hvilke pærer der tiltaler dig og dit hjem mest. Du kan selvfølgelig supplere op med alle Hue produkterne, uanset hvilket Hue Starter Kit du vælger, så vælger du et Starter kit med White pærer, så kan du sagtens tilkøbe ekstra pærer i f.eks. Color udgaven.

Philips Hue Startsæt med Bridge

En Bridge er styreboksen til Hue systemet. Bridgen sættes med et netværksstik, til din router og på den måde er den forbundet til dit hjemmenetværk, både når du er hjemme, men også på farten. Selve formindelsen til de enkelte lyskilder foregår via Zigbee protokollen, men forbindelsen fra din App til styreboksen er via WiFi. Fordelen ved Zigbee er at hver lyskilde kan forlænge signalet, derved er man ikke bundet til at skulle have et WiFi netværk der rækker til både inde og udenfor.  

Vil du se alt Philips Hue - Så klik HER

Philips Hue Startpakke

For at komme igang med Philips Hue, behøver du en Bridge - Det er selve styreboksen, som sættes til din trådløse router i huset. Bridgen sørger for, i samarbejde med din router, at skabe forbindelse fra din App på telefon eller tablet, videre via netværket ud til de enkelte Hue lyskilder og styreenheder. Du kan købe en Hue Bridge i løs vægt, men skal du alligevel have lyskilder kan det godt betale sig at købe en Hue Startpakke.

Philips Hue Startpakkerne fås i flere forskellige udgaver:
Philips Hue White Starterkit - Her får du 2 Hue White E27 pærer samt Bridge.
Philips Hue White Ambiance Starterkit - Her får du 3 Hue White Ambiance E27 pærer, 1 dimming Switch, samt Bridge.
Philips Hue White Color Ambiance Starterkit - Her får du 3 Hue White Color Ambiance pærer, 1 dimming Switch, samt bridge, Her kan du vælge om pærerne skal være med E27 eller GU10 sokkel.

En Philips Hue Startpakke kommer med alt du skal bruge for at komme igang og de medfølgende pærer er alle parret til bridgen på forhånd, så du skal bare sætte din Bridge til din router, sætte pærerne i lamperne og følge guiden på din App - så er du i gang på få minutter!

Du kan også se vores Philips Hue pærer delt op efter fatningstype herunder, Hue E27 pærer, Hue E14 pærer og Hue GU10 pærer.