Lev. lørdag > PostNord postbutik

×
  • 100 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt v/køb over 799,-
  • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue Startpakke

Philips har gjort det nemt at komme igang med Hue - De tilbyder flere forskellige startpakker, bestående af forskellige lyskilder og styreboksen også kaldet en Bridge. Det hele er parret sammen fra fabrikken og virker derfor med det samme, du skal kun installere din App og connecte til din Hue Bridge. Find den Hue Startpakke der passer dig bedst her!

Se forskellen her på de forskellige typer startpakker her:

Se hvad forskellen er på Hue pærerne

Læs mere

5 vare(r)

5 vare(r)

5 vare(r)

5 vare(r)

Forskellige Hue Starter Kits

Der findes flere forskellige Hue Starter Kits, alt efter hvilke pærer man ønsker. Fælles for dem alle er at der følger en Hue Bridge med i pakken, samt en Dimming Switch. Hue Bridgen er hjernen i systemet og er et krav for at få hele styringen via Appen til at virke. Derudover kan du få Starter Kits med enten 3 x White pærer (lyser i en fast hvid farve), 3 x White Ambiance (lyser i alle hvide nuancer) eller 3 x White Color Ambiance (Lyser i alle hvide nuancer samt alle 16 mio. forskellige farver. 

Altså skal du bare finde ud af hvilke pærer der tiltaler dig og dit hjem mest. Du kan selvfølgelig supplere op med alle Hue produkterne, uanset hvilket Hue Starter Kit du vælger, så vælger du et Starter kit med White pærer, så kan du sagtens tilkøbe ekstra pærer i f.eks. Color udgaven.

 

Philips Hue Startsæt med Bridge

En Bridge er styreboksen til Hue systemet. Bridgen sættes med et netværksstik, til din router og på den måde er den forbundet til dit hjemmenetværk, både når du er hjemme, men også på farten. Selve formindelsen til de enkelte lyskilder foregår via Zigbee protokollen, men forbindelsen fra din App til styreboksen er via WiFi. Fordelen ved Zigbee er at hver lyskilde kan forlænge signalet, derved er man ikke bundet til at skulle have et WiFi netværk der rækker til både inde og udenfor.  

Vil du se alt Philips Hue - Så klik HER