Bytte julegave? 100 dages returret

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Philips Hue Startpakke

Philips har gjort det nemt at komme igang med Hue - De tilbyder flere forskellige startpakker, bestående af forskellige lyskilder og styreboksen også kaldet en Bridge. Det hele er parret sammen fra fabrikken og virker derfor med det samme, du skal kun installere din App og connecte til din Hue Bridge. Find den Hue Startpakke der passer dig bedst her!

Se forskellen her på de forskellige typer startpakker her:

Se hvad forskellen er på Hue pærerne

Læs mere

9 vare(r)

9 vare(r)

9 vare(r)

9 vare(r)

Forskellige Hue Starter Kits

Der findes flere forskellige Hue Starter Kits, alt efter hvilke pærer man ønsker. Fælles for dem alle er at der følger en Hue Bridge med i pakken, samt en Dimming Switch. Hue Bridgen er hjernen i systemet og er et krav for at få hele styringen via Appen til at virke. Derudover kan du få Starter Kits med enten 3 x White pærer (lyser i en fast hvid farve), 3 x White Ambiance (lyser i alle hvide nuancer) eller 3 x White Color Ambiance (Lyser i alle hvide nuancer samt alle 16 mio. forskellige farver. 

Altså skal du bare finde ud af hvilke pærer der tiltaler dig og dit hjem mest. Du kan selvfølgelig supplere op med alle Hue produkterne, uanset hvilket Hue Starter Kit du vælger, så vælger du et Starter kit med White pærer, så kan du sagtens tilkøbe ekstra pærer i f.eks. Color udgaven.

 

Philips Hue Startsæt med Bridge

En Bridge er styreboksen til Hue systemet. Bridgen sættes med et netværksstik, til din router og på den måde er den forbundet til dit hjemmenetværk, både når du er hjemme, men også på farten. Selve formindelsen til de enkelte lyskilder foregår via Zigbee protokollen, men forbindelsen fra din App til styreboksen er via WiFi. Fordelen ved Zigbee er at hver lyskilde kan forlænge signalet, derved er man ikke bundet til at skulle have et WiFi netværk der rækker til både inde og udenfor.  

Vil du se alt Philips Hue - Så klik HER

 

Philips Hue Startpakke

For at komme igang med Philips Hue, behøver du en Bridge - Det er selve styreboksen, som sættes til din trådløse router i huset. Bridgen sørger for, i samarbejde med din router, at skabe forbindelse fra din App på telefon eller tablet, videre via netværket ud til de enkelte Hue lyskilder og styreenheder. Du kan købe en Hue Bridge i løs vægt, men skal du alligevel have lyskilder kan det godt betale sig at købe en Hue Startpakke.

Philips Hue Startpakkerne fås i flere forskellige udgaver:
Philips Hue White Starterkit - Her får du 2 Hue White E27 pærer samt Bridge.
Philips Hue White Ambiance Starterkit - Her får du 3 Hue White Ambiance E27 pærer, 1 dimming Switch, samt Bridge.
Philips Hue White Color Ambiance Starterkit - Her får du 3 Hue White Color Ambiance pærer, 1 dimming Switch, samt bridge, Her kan du vælge om pærerne skal være med E27 eller GU10 sokkel.

 En Philips Hue Startpakke kommer med alt du skal bruge for at komme igang og de medfølgende pærer er alle parret til bridgen på forhånd, så du skal bare sætte din Bridge til din router, sætte pærerne i lamperne og følge guiden på din App - så er du i gang på få minutter!