Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue GU10 pærer til spots

Som oftest bruges Philips Hue GU10 pærer i spots såsom indbygningsspots (se hvilke vi anbefaler under varerne herunder) og i udendørslamper samt diverse gulvlamper mv., som bruger denne Hue GU10 pære. Vi har samlet alt der findes i Philips Hue GU10 i denne kategori, så findes det kan du også finde det herunder.

Læs mere

9 vare(r)

9 vare(r)

Indbygningsspots til Philips Hue GU10

 

Philips Hue GU10 spotpærer

Hue GU10 pærerne er lidt en sjov model for det er ikke en model som vi har flest ordre på, men til gengæld sælger vi tit en del af dem pr. ordre. Det gør vi blandt andet fordi, at Hue GU10 pærer bruges i indbygningsspots som mange boliger har en hel del af. Det er nemlig blevet meget moderne at indbygge Philips Hue GU10 pærer i indbygningsspots fra man bygger huset, for så er huset allerede smart fra dag et. En fordel ved Philips Hue, hvis vi skal tage den nu, er jo også at du kan bruge Hue GU10 og andre pærer som var det helt almindelige pærer. Det betyder, at selvom du ikke får installeret Hue med det samme, så vil Hue GU10 pærerne altså bare lyse på almindelig hvidt lys som du kender fra andre pærer. 

Man bruger i dag også GU10 pærer i flere andre typer lamper som, bare for at nævne nogle, kan fortælles at det kan være udendørslamper af forskellig art, gulvlamper ser vi ofte at der bruges Philips Hue GU10 i, men også i en del væglamper ser vi denne type spotpære i.

Tilbud på Philips Hue GU10

Nu er det måske lidt frækt, at ligefrem sige tilbud i den forstand at Philips Hue GU10 så kan komme til at virke direkte billigt. For det vil de fleste som læser denne tekst nok give mig ret i, at Hue ikke er direkte billigt, men vi har faktisk en lille hjælpende hånd rækt ud til dig. Vidste du nemlig at du kan få lidt tilbud på Philips Hue GU10 pærer hvis du køber flere ad gangen? Hvis du ikke vidste det så anbefaler vi, at du læser med herunder.

Philips har nemlig været så flinke, at de har lavet dobbeltpakker af alle Philips Hue GU10 pærer der er lavet. Du sparer derved penge bare ved at købe pakker med 2 pærer ad gangen, hvilket jo ikke kan være meget nemmere. Det bedste er jo, at Hue GU10 pærer ofte bruges i større antal f.eks. som vi skrev om, hvis det er til indbygningsspots, men også da GU10 pærer i andre lamper somregel bruges i 2 eller flere. Vi kan desværre ikke lave yderligere tilbud end du ser på siden, medmindre du skal bruge en hel del Hue GU10 pærer - alternativt skal du overveje en anden type GU10 pære end Philips Hue hvis disse bliver for dyre.

Vi har desuden Philips Hue GU10 pærer i alle de 3 udgaver som Philips har lavet Hue i. Det betyder, at du hos os kan få både Hue GU10 pærer med hvidt lys (altså det som kaldes White), og Hue GU10 White Ambiance som er de GU10 der kan lyse i alle hvide nuancer, samt til sidst de Hue GU10 med farvet lys som jo altså kan lyse i BÅDE alle de hvide nuancer OG 16 mio forskellige andre farver (disse kaldes Hue GU10 White Color Ambiance).

Spotlamper til Philips Hue GU10?

Skal du bruge spotlamper som passer til Philips Hue GU10 pærerne så hjælper vi dig naturligvis også gerne. Vi har, i al beskedenhed, fantastiske priser på indbygningsspots fra danske Nordtronic som vi altid anbefaler til brug med Philips Hue. Disse spots til indbygning med Philips Hue GU10 pærer er nemlig monteret med safeboks og er super nemme at montere - det betyder omvendt, at du har en indbygningsspots til Hue GU10 som du ved passer, og samtidig en spot som er hurtig at montere for din elektriker, og der bliver derfor billigere at montere disse spots hos dig. Hvis du læser øverst i kategorien vil du se hvilken spot du skal bruge til hvilke Hue pærer.

Ganske vist laver Philips Hue også selv deres egne indbygningsspots som de kalder for Hue Milliskin, som bestemt også er flotte og fine og så leveres de endda med en Philips Hue GU10 White Ambiance pære. Der er bare et stort problem hvis du spørger os. De har ikke denne safeboks monteret bagpå spotten hvilket vil sige, at du selv skal købe en safeboks udover og sætte ovenpå spotten oppe under loftet. Det gør den samlede pris på Hue indbygningsspots med GU10 pærer dyrere end hvis du vælger vores Nordtronic løsning.