Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue E27 pærer med stor fatning

Søger du Philips Hue E27 pærer er du kommet til den helt rigtige side. Vi har komplet udvalg i Philips Hue E27 pærer, også kaldet stor fatning. Disse Hue E27 pærer kaldes også standardpærer og bruges i de fleste lamper i hjemmet, særligt over spisebordet. Vi har gjort det nemt og samlet alle Hue E27 pærer i kategorien herunder.

Læs mere

17 vare(r)

17 vare(r)

Vi har alt i Philips Hue E27 pærer

 

Alt i Philips Hue E27

Vi har samlet alle Philips Hue E27 pærer i denne kategori for at gøre det ekstra nemt for dig. Det betyder, at det eneste du skal tage stilling til er, hvilken type Hue E27 du skal have derhjemme, mere om det i afsnittet herunder. Men som sagt har vi lavet denne kategori for at have alle Hue pærer med stor fatning samlet så du nemt kan få dig et ordentlig overblik. Det gælder både i forhold til om du leder efter Starter Kit eller løse Hue E27 pærer så ligger det i denne ene kategori.

Philips Hue E27 findes endda i dag i pakker med både 1 pære og med 2 pærer. Køber du Hue E27 2-pak pærer får du endda en ganske fin rabat så du får råd til et par ekstra pærer i hjemmet. Man kan jo ikke på den måde sige, at Philips Hue er billigt, men køber du pakker med 2 stk Hue E27 pærer vil det i hvert fald være billigere end at købe dem som løse pærer. Du kan i dag finde 2-pak E27 pærer fra Philips Hue i både de farvede E27 pærer (White Color Ambiance), de Hue E27 pærer med alle hvide nuancer (White Ambiance) og selvfølgelig i E27 Hue pærer med det almindelige hvide lys (White).

Vælg dit Philips Hue E27

Hvilken type E27 Hue pærer skal du så vælge? Det er altid et godt spørgsmål, og jeg vil gerne prøve at guide dig lidt på vej her. Når vi taler Philips Hue E27 har du faktisk alle muligheder da netop E27 fatninger er så almindelig at dem spænder over alt Hue. Det vil altså sige, at du kan få alt fra det farvede til det hvide lys i disse Hue pærer med stor fatning.  Derfor skal du egentlig bare sige dig, at du har netop stor fatning i dine lamper derhjemme og har du det, så kan du sætte disse Philips Hue E27 pærer direkte op i dine egne lamper uden at skulle skifte dem ud.

Vi bliver ofte spurgt om hvor vi anbefaler at man starter, og det er faktisk utrolig svært bare lige at svare på. Som ofte vil jeg jo, som lampemand med stort L, sige, at du skal starte med Philips Hue E27 farvede pærer da jeg synes, at man lige så godt kan prøve Hue af i alt hvad det kan. De fleste kan måske komme til at tænke enten "hvor skal jeg få plads til 3x E27 pærer" eller lige så ofte hører vi den med, at deres kone eller mand ikke gider det farvede lys. Men det mener vi faktisk er lidt en misforståelse.

For os handler det Philips Hue nemlig ikke om farvet lys eller ej, men det handler om den stemning man kan få ud af at bruge disse Hue E27 pærer - iøvrigt en stemning som er helt fantastisk og som hverkan handler om blåt eller rødt lys. Vi bruger f.eks. selv det orange-røde lys i Hue E27 pærerne enormt meget når vi sidder og hygger med venner eller ser tv. Men når det er sagt, så er den type Philips Hue E27 pærer vi sælger flest af faktisk dem med alle de hvide nuancer, altså hvor du kan skifte lysfarven mellem den helt kolde hvide nuance og over til det varme, tæt på, orange lys.

Philips Hue pære med stor fatning

Bare lige for at slå fast, at sikre at du ved det, så er fatningen E27 også kaldet stor fatning. Det er en standard betegelse for netop E27 soklen som vi bruger en del, og det er meget forskelligt om vores kunder siger Stor Fatning eller om de siger E27 - du må sige hvad du vil, vi forstår hinanden lige godt. 
Men hvor bruges disse Philips Hue pærer med stor fatning så typisk? De bruges faktisk utrolig mange steder i alt fra gulvlamper til bordlamper og store væglamper. Men det sted de bruges oftest er i lamper over spisebordet som meget tii har E27 stor fatning. Det har de naturligvis typisk fordi at lamperne er store i sig selv og derfor har plads til en Philips Hue pære med stor fatning, men også fordi at udvalget af pærer generelt er bedst med E27 sokkel.

Har du i dag lamper derhjemme med stor fatning så skal du altså endelig ikke skifte dem ud, selvom du vil have Philips Hue pærer med stor fatning deri. En Hue E27 pære er nemlig ikke større end normale pærer med samme sokkel og kan derfor gå direkte i lampen du har derhjemme, naturligvis med enkelte undtagelser som vi dog kun ser meget sjældent. De bedste lamper til Philips Hue E27 er uden tvivl dem som er lavet i glas og i materialer generelt hvor man kan se lyset helt eller delvist igennem. Lamperne hedder typisk noget i stil med opal hvidt glas f.eks.