Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue E14 pærer med lille fatning

Vi havde længe savnet dem, Philips Hue E14 pærer, og så kom de i denne Kerte pæreform og nu savner vi så Philips Hue E14 som kronepærer. Men indtil nu så du tage til takke med de E14 pærer fra Philips Hue som vi har samlet i denne kategori, der findes nemlig ikke andre udgaver Philisp Hue E14 pærer!

Læs mere

6 vare(r)

6 vare(r)

Vi har komplet Philips Hue Sortiment

 

Philips Hue E14 Kronepære - findes den?

Lad os afklare det med det samme - Der findes IKKE en Philips Hue E14 Kronepære nej, desværre. Philips har ikke valgt (endnu) at lave en sådan lille Hue pære med E14 fatning og den lille runde top som betegnet netop kronepærer. Så der må vi altså skuffe dig. Selvom du endda måtte have set en Philips Hue E14 Kronepære på internettet rundt omkring så er det altså ikke en model som findes, enten er billederne bedrag og ellers er det nogle kreative Philips Hue fans som har lavet sin Hue E14 Kertepære om til en kronepære.

For ja, du kan faktisk godt lave en Philips Hue E14 pære om til en kronepære men det er naturligvis ikke noget vi sådan direkte kan anbefale dig at gøre, af gode grunde. Men vi kan fortælle dig, at indeni disse Hue E14 pærer faktisk er flere lag. Yderst ser du denne spidse form som betegner en Kertepære, den er lavet i plastik. Inde bag den yderste hvide plastik skal sidder også en hvid plastik skal, bare ikke så stor som den yderste. Vi har selv prøvet det af og fjernet den yderste plastikskal og pæren lyder faktisk ganske udmærket kun med den inderste skal. Men obs! Vi tager ikke ansvar for det.

Billige Philips Hue E14 pærer

Selvom det måske kan være på grænsen i det hele taget at bruge ordet billig omkring Philips Hue, så tillader vi os det alligevel for at kunne fange din opmærksomhed. Vi vil nemlig gerne sikre os, at du faktisk har opdaget at der findes flere forskellige pakker med Philips Hue E14 pærer - og at du faktisk kan spare penge hvis du køber den rigtige pakke. Derfor anbefaler vi lige, at du kigger en ekstra gang rundt i hjemmet om der måske kunne være et sted mere, hvor du kunne bruge en Philips Hue E14 pære? Og hvorfor spørger vi så?

Vi spørger fordi, at Philips Hue E14 findes i pakker hvor du får 1 pære, som jo naturligvis er billigst, uanset hvad, hvis du kun har brug for 1 Hue E14 pære. Men hvis du kan bruge 2 Hue E14 pærer i stedet for, så laves Philips Hue E14 pærerne faktisk også i pakker med 2 E14 pærer hvor du endda sparer lidt penge. Det er også derfor at vi tør tillade os at sige billige Philips Hue E14 pærer, for det er en ganske udmærket besparelse du får ved at vælge pakkerne med 2 E14 pærer i stedet for en.
Disse dobbeltpakker med E14 Hue pærer findes i alle 3 slags Hue pærer (læs herunder), og du skal derfor bare lige tjekke en ekstra gang, om du måske kunne bruge den ekstra pære nu eller inden så længe?

Hue E14 pærer i flere modeller

Som beskrevet lidt herover, så findes disse Philips Hue E14 i flere slags. Det er ligesom det meste andet Philips Hue, men dog med den undtagelse at du ikke får mulighed for at vælge Hue E14 pærer i mere end 2 forskellige slags. Derfor kan vi tilbyde dig disse pærer i de 2 bedste modeller, altså modellen hvor du får alle de hvide nuancer lys - lige fra det kolde hvide lys som er godt til badeværelset og køkkenet, men også til at lave lektier ved og koncentrere sig. Og så kan du få Philips Hue E14 farvede pærer, som dog kan lyse alle de hvide nuancer som beskrevet her før, men også lyse i 16 mio forskellige farver, altså rød, grøn, blå, violet og alt du kan tænke dig. 

Hvis du måske sidder også tænker, at det er noget pjat med farvet lys i en Philips Hue E14 så tager du - måske - fejl, for hvis du prøver at tage et kig på billederne på disse pærer, så se hvor dejlige stemninger du kan skabe med disse fantastiske pærer. Det er lige præcis den stemning vi selv holder så meget af ved Philips Hue. Forestil dig, at du kommer træt hjem fra arbejde og normalt bare ville tænde dit hvide lys, måske det endda er lidt for skarpt som vi alle vist kender det. Men er det behageligt lys når du kommer hjem og bare gerne vil slappe af? Man kunne også forestille sig, at du har gæster og i sidder og hygger ved spisebordet, er det så særlig hyggeligt at have det skarpe hvide lys?

Det er netop i situationer som disse at vi selv elsker vores Philips Hue E14 pærer hvor du med ét tryk kan skifte fra almindelig hvidt lys, til en skøn hyggelig nuance som vi vælg har valgt. Jeg personlig elsker det orange-røde lys i Philips Hue pærer med lille fanting som sidder i mine bordlamper og væglamper. Det skaber bare et dejligt lys og en god stemning, og får mig absolut til at slappe af når jeg kommer hjem eller at have skrevet alt dette tekst.