Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue pærer

Philips Hue pærer er til dig der vil give nyt lys dine nuværende lamper, eller vil sammensætte din helt egen lampe med Philips Hue pærer. Vi har komplet sortiment af Philips Hue pærer og du finder derfor alle Hue pære-typer her. Så der skulle være rig mulighed for at få lys i de fleste lamper med Philips Hue pærer fra LampeGuru.

32 vare(r)

32 vare(r)

Se alt vores Philips Hue her

 

Philips Hue pærer i farver

Philips Hue kulørte pærer er en pære der kan skifte farve - nok den mest populære type Philips Hue pære, og med god grund. Du kan nemlig vælge imellem 16 mio. forskellige farver, og selvfølgelig også de helt almindelige hvide farver som du kender fra de hvide pærer samt almindelige pærer. Udover at skifte farve på disse Philips Hue pærer, kan du også dæmpe lyset som på alle andre Hue pærer. Alt dette betjenes via en App på din Smartphone, både iPhone og Android som gratis hentes ned.

Selvom du måske ikke er til de meget farverige Philips Hue pærer, så har de farvede pærer altså stadig mulighed for at skifte fra kold hvid farve, til varm hvid farve. Så man behøver ikke at elske farver for at elske Hue farvet pærer, men det giver dig bare en større mulighed for at skabe lige netop den stemning du ønsker - Du kan endda også bruge de farvede pærer når du ser tv eller spiller computer - Har du et Philips Ambilight TV så kan disse pærer snakke sammen med TV'et.

Vi må jo nok indrømme at alle medarbejderne her på LampeGuru mindst har et par farvede Philips Hue pærer derhjemme. Så er det jo bare spørgsmålet om det er fordi, at vi arbejder med det og derfor bare må eje af det. Men svaret kunne også lyde, at netop vi ved hvor meget glæde man får ud af de smarte farvede Philips Hue pærer med lys i alle farver du kan tænke dig. Det giver nemlig en fantastisk stemning både til hverdag og fest.

Du kan også se vores Philips Hue pærer sorteret efter fatningerne Hue E27, Hue E14 og Hue GU10.

Philips Hue hvide pærer

De hvide Philips Hue pærer, kaldet Hue White, er også en App betjent Hue pære, men som i modsætning til den Hue pæren herover, kun lyser med et helt almindelig hvidt lys. Faktisk er lyset varmhvidt, 2700 Kelvin som du kender fra enhver normal pære du ellers har. Philips Hue White pærer kan også dæmpe i lysstyrken naturligvis, ligesom alle andre Philips Hue pærer iøvrigt kan. Vi plejer, at sige at disse hvide Hue pærer er basic, altså det er pærer som du som du er vant til, men med det twist at du kan styre dem via Hue app'en. Philips selv bruger særligt de billige hvide Hue pærer som kampagner omkring indbrudssikring.

Hvem vælger så Hue White? Det er til dig der vil have en billig LED pære med mulighed for at styre lyset i en app. Altså sagt ligeud en prisbillig smart LED pære. Den har et rigtig godt lys og en lang levetid og giver altså mulighed for at kunne dæmpes i den gratis Philips Hue app, uden en  dyr dæmper kontakt monteret på væggen. Men vidste du iøvrigt, at du kan få et fantastisk smart lysdæmper-sæt i Philips Hue serien? Sættet består af en Hue White pære og en lysdæmper. Pæren er lige til at sætte i din egen lampe, og kontakten du får med virker med det samme, trådløst. Det vil sige at du kan få smart lys uden at skulle installere en app eller lign.

Philips Hue pærer i flere hvide farver

Der findes også Hue White Ambiance pærer som er en Hue LED pærer som kan lyse i alle tænkelige hvide nuancer. Disse hvide Hue pærer kan lyse lige fra en meget varm hvid farve, til en meget kold hvid om nærmest kan virke blållig. Så du kan både få dejlig hyggebelysning, men også et godt lys at arbejde ved. White Ambiance fås både med E27, E14 og GU10 fatning. Faktisk er disse Philips Hue pærer med flere hvide farver næsten blevet den mest populære type af Hue pærerne, fordi du får en stor del af alt det gode ved funktionerne omkring farveskift, men samtidig får en rimelig pris når du skal betale.

Disse White Ambiance pærer er desuden perfekt som Wake-up light, da den giver dig en rolig start på dagen. Den kan også bruges til et godt læselys som ikke er for varmt, og selvfølgelig kan den også bruges når der skal hygges med en ekstra varm hvid glød. Vi anbefaler næsten altid disse Philips Hue pærer med alle hvide nuancer når vi taler med kontorer og børnefamilier som skal have smart lys f.eks. ved spisebordet. Fordelen ved det hvide lys er nemlig oplagt til brug ved netop spisebordet eller køkkenet hvor vi ofte bruger rummer på flere måder.
Med disse fler-hvid-farvede Hue pærer kan du få et godt hvidt lys når du skal lave lektier eller arbejde, og et roligt varmt lys når du skal spise eller hygge med gode venner.

Start billigt med Philips Hue pærer

Det wireless dimming kit (oversat til Trådløs dæmper sæt) er til nybegynderen - Faktisk behøver man slet ikke Hue Bridge for at bruge dette kit. Sættet består af en trådløs kontakt og en Hue White pære. Den trådløse kontakt kan betjene op til 10 Hue White pærer og kan både tænde, slukke og dæmpe pærerne.

Dimming Kittet fås også med en White Ambiance pære, som giver dig endnu flere muligheder. Denne pære kan nemlig både lave en meget varm hvid farve og en meget kold hvid farve. På den måde kan du have forskelligt lys alt efter hvad du skal lave. Lige fra hyggebelysning til et arbejdslys som er godt at arbejde ved. 
Har man allerede Hue i hjemmet kan den trådløse kontakt kobles til og derved betjene alle dine Hue pærer. Man kan i Hue Appen selv programmere hvilke pærer der skal styres af kontakten.

Vil du læse mere om Hue, eller følge med i nyheder på Hue området så er denne side et godt sted: Meet Philips Hue