SPAR 25% PÅ UMAGE LAMPER

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Philips Hue pærer

Philips Hue pærene er til dig der vil pifte dine gamle lamper op, eller vil sammensætte din helt egen Hue lampe. Hue pæren findes i mange forskellige typer, herunder: E27 fatning (stort skruegevind), GU10 (indbygningsspot) og E14 fatning (lille skruegevind) - Så der skulle være rig mulighed for at få lys i de fleste lamper.

GU10 pæren er genial til indbygningsspots eller påbygningsspots. Det er blevet meget populært at bruge Hue i hele huset og indbygning er dét mange vælger ved nybyggeri eller i standsættelse. Hue som GU10 er smart, fordi de nemt kan dæmpes og styres i grupper.

Find den Hue pære der passer dig her:

Læs mere

17 vare(r)

17 vare(r)

17 vare(r)

17 vare(r)

Philips Hue pærer i farver

Philips Hue kulørte pærer er en pære der kan skifte farve - nok den mest populære Hue pære. Du kan vælge imellem 16 mio. forskellige farver - heriblandt selvfølgelig også den almindelige hvide farve. Udover at skifte farve på pæren, kan du også dæmpe lyset. Alt dette betjenes via en App på din Smartphone - både iPhone og Android som gratis hentes ned. Den farvet pære fås både med E27, E14 og GU10 fatning.

Selvom du måske ikke er til det meget farverige, så har pæren stadig mulighed for at skifte fra kold hvid farve, til varm hvid farve. Så man behøver ikke at elske farver for at elske Hue farvet pærer.

Med de farvede Hue Color pærer har du større mulighed for at skabe lige netop den stemning du ønsker - Du kan endda også bruge de farvede pærer når du ser tv eller spiller computer - Har du et Philips Ambilight TV så kan disse pærer snakke sammen med TVet.

 

Philips Hue hvide pærer

Hue White er også en App betjent Hue pære, men som i modsætning til den farvet pære, kun lyser med et hvidt lys. Faktisk er lyset varmhvidt - altså 2700 Kelvin. Hue White pæren kan også dæmpes i lysstyrken. 

Hue White er til dig der vil have en billig LED pære med mulighed for dæmp. Den har et rigtig godt lys og en lang levetid og giver altså mulighed for at kunne dæmpes uden en ekstrem dyr dæmper kontakt fra LK på væggen.

Hue White Ambiance er en hvid pære som kan lyse i den hvide nuance lige fra en meget varm hvid til en meget kold hvid. Så du kan både få dejlig hyggebelysning, men også et godt lys at arbejde ved. White Ambiance fås både med E27, E14 og GU10 fatning.

White Ambiance pæren er perfekt som Wake-up light, da den giver dig en rolig start på dagen. Den kan også bruges til et godt læselys som ikke er for varmt, og selvfølgelig kan den også bruges når der skal hygges med en ekstra varm hvid glød.

 

Philips Hue trådløs Dimming Kit

Det wireless dimming kit er til nybegynderen - Faktisk behøver man slet ikke Hue Bridge for at bruge dette kit. Sættet består af en trådløs kontakt og en Hue White pære. Den trådløse kontakt kan betjene op til 10 Hue White pærer og kan både tænde, slukke og dæmpe pærerne.

Dimming Kittet fås også med en White Ambiance pære, som giver dig endnu flere muligheder. Denne pære kan nemlig både lave en meget varm hvid farve og en meget kold hvid farve. På den måde kan du have forskelligt lys alt efter hvad du skal lave. Lige fra hyggebelysning til et arbejdslys som er godt at arbejde ved.

Har man allerede Hue i hjemmet kan den trådløse kontakt kobles til og derved betjene alle dine Hue pærer. Man kan i Hue Appen selv programmere hvilke pærer der skal styres af kontakten.

 

Philips Hue nyheder

Vil du læse mere om Hue, eller følge med i nyheder på Hue området så er denne side et godt sted: Meet Philips Hue