Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue Spots & indbygningsspots

Brug Philips Hue spots til alt fra maleribelysning til god grundbelysning. Du finder i alle Hue spots her i kategorien med både alt fra 1 til 4 spots på hver lampe, og mange af dem med Hue lysdæmperkontakt inklusiv i pakken. Vi har i denne kategori også valgt at lægge Philips Hue indbygningsspots sådan at du får det komplette overblik over alle de tyder af Hue spots der findes.

Læs mere

32 vare(r)

32 vare(r)

Philips Hue spotbelysning til hjemmet

Spotbelysning i i nogles ører ikke ligefrem et flot lys og ofte forbundet med et kedeligt og ofte lidt koldt lys. Måske du endda har en mindre køn spotlampe siddende ude i gangen, måske den endda mangler en pære eller måske du endda det er en spotlampe du har overtaget da du flyttede ind? ..Så er der måske ikke det store at sige til, at det ikke er den bedste belysning du mindes, men det skal vi nu have lavet om på!

Med Hue spotbelysning gør det nemlig helt anderledes. Vi taler ikke bare om designet på de flotte Hue spots, som vi kunne skrive lange sætninger om, men især om lyset i Hue spots som er enestående, både i lysfarven, kvaliteten og i de muligheder som Hue spots giver for godt lys i hjemmet. Vi har stor fokus på, at give dig de bedste bud på flotte Hue spots som du kan sætte op i hele hjemme og bruge som alt fra sengelamper, til gangbelysning og selvfølgelig som ordentlig grundbelysning derhjemme. Så lad os lige udfordre den gamle grimme spot du har, ikke?

Hue Spots med fjernbetjening

Søger du ekstra funktioner på dine spots, eller mangler du måske endda en kontakt ude i gangen, ved sengen eller andet sted? Så er Philips Hue spots med fjernbetjening en fantastisk mulighed for, at du kan få en flot spot lampe med fjernbetjening som ikke kræver installation. Det eneste du skal er, at tage lampe og kontakt ud af æsken, og så er du igang med dit nye Hue lys. Vi bruger selv 2 Hue spots med lysdæmperkontakt som sengelamper i soveværelset, da vi på den måde får mulighed for at styre lyset direkte fra sengen, hvor vi ellers ikke har en kontakt hver, samtidig med at vi får mulighed for at skifte mellem et hyggeligt lys og et køligere lys som er godt at læse ved.

Du får endda den ekstra mulighed at du kan købe en ekstra Philips Hue pære som du kan sætte i din egen loftlampe, og tilslutte den til din Hue spots og også styre den via den medfølgende fjernbetjening.

Det gode lys i Philips Hue spots

Det er klart, at vi går meget op i den gode belysning. Netop LED lyset i Hue lamper og pærer er noget af det absolut bedste indenfor lys der findes. Philips Hue spots har alle indbygget lyskilder, enten via GU10 pærer eller andre typer af indbygget lys som du får fantastisk stor glæde af derhjemme. Hue spots er alle med lys som kan lyse i alle de hvide nuancer, lige fra det varme hyggelige lys som kan minde om stearinlys, til det køligere lys som er godt at lave lektier ved, læse en god bog eller arbejde i. 

Du finder et kæmpe udvalg af Hue spots i vores kategori her, som altid vil have lat det nyeste indenfor spotlamper fra Philips Hue som der findes. Har du spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at skrive til os omkring Philips Hue. Fordelen ved indbygningsspots er at du får en lysfordeling som opfylder de fleste krav, de virker på både flade og skrå lofter, fordi de kan kippes og til sidst giver de en masse lys uden at være fysisk krævende i størrelsen som en almindelig lampe.

Philips Hue Indbygningsspot

Det man skal være især obs på når man vil bruge Hue som indbygning, er at Hue GU10 pæren med farver er noget større end en almindelig GU10 pære - helt præcis er pæren 2 cm. længere. Det betyder at almindelige indbygningsspots ikke har plads, derfor vælger mange at bruge de åbne indbygningsspots hvor at der ikke er lukket for spotten på oversiden af loftet. Her bruger man så typisk en Safebox til at beskytte imod brand i byggematerialerne. Disse Safeboxe er noget uhandy og fylder rigtig meget og med deres ca. 15 cm. i højden, bruger man meget plads på ingenting, hvilket går ud over din isolering.

Der findes en god løsning, du kan nemlig i stedet købe Nordtronic indbygningsspots som egner sig godt til Philips Hue GU10 pærer. Generelt for alle Nordtronic spots vi har i sortiment, så er de alle godkendt til at sidde direkte i isoleringen, altså igen brandfare og det betyder du ikke behøver den føromtalte safebox. Dernæst er spotten IP44 godkendt, hvilket vil sige den også kan bruges i vådrum, hvis loftet er højt nok. Du kan endda også bruge den i udhæng rundt om huset, hvor de også er meget populære. Spotten kan vinkles 30 grader, så du kan få lyset hen hvor det passer dig. Du kan tilmed sløjfe flere spots sammen når de skal monteres, endnu en ting din elinstallatør bliver glad for. Det ses på den lille boks til venstre i billederne, her er der plads til en ledning ud og ind.