Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue loftlampe og plafond

Finder du ikke en Hue loftlampe og Hue plafond helt i din smag? Så husk, at du kan designe i egen Hue loftlampe ved at købe en alm. Plafond og isætte en Philips Hue pære - og få helt samme muligheder som i en Hue plafond. Køber du en Hue loftlampe får du det perfekte grundbelysning til hjemmet eller kontoret, og ofte leveres den med en lysdæmper kontakt. Kig med i kategorien her hvor vi har samlet alle Hue loftlamper og Hue plafond.

Læs mere

19 vare(r)

19 vare(r)

Philips Hue loftlampe med fjernbetjening

En af de største fordele ved Hue loftlamper, hvis du spørger os, er at der medfølger en smart fjernbetjening, også kaldet Dimming Switch kontakt. Den medfølgende kontakt giver dig mulighed for at styre Hue loftlamperne både i lysstyke samt at tænde og slukke dem, blot ved ét klik på din Hue Switch. Det er ikke bare super smart, men også en meget nem og enkel måde at få en ekstra kontakt der hvor du måtte mangle det.

Hue loftlamperne har indbygget flere lysscener, hvilket betyder at du kan skifte mellem koldt hvidt lys til varmt hvidt lys, og alt derimellem med ét klik på den kontakt som følger med din nye Hue loftlampe. Disse smarte loftlamper er ofte brugt i gangen, i køkkenet eller på værelser da de alle er skabt til at give det perfekte grundlys disse steder i hjemmet - og da de fleste i dag oplever, at der er lavet for få kontakter, gør den medfølgende lysdæmperkontakt stor lykke og begejstring.

Philips Hue loftlampe med farvet lys

Søger du lidt ekstra stemningsfuldt lys i hjemmet, så er Philips Hue loftlamper en super godt bud. Der findes nemlig flere af Hue's loftlamper som også kan lyse i farvet lys, også kaldet Color Ambiance lys, hvilket dækker over at disse Hue Color loftlamper kan lyse i over 16 mio forskellige farver samt alle de hvidt nuancer lys. Skal du bruge farvet Hue loftlamper så vil det dog altid kræve, at du har en Hue Bro i hjemmet. Det er nemlig kun muligt at få det farvede lys frem, ved at indstille det på en smartphone som er tilknyttet den Bro, da det farvede lys ikke kan indstilles direkte på kontaktene i Hue serien.

Hvis du sidder og tænker, hvad det farvede lys egentlig kan bruges til, så har vi et par friske svar klar. Vi elsker selv de muligheder for det farvede Hue lys giver, da du aldrig bliver stoppet i dine apps. Det er alt lige fra det hyggelige varm-orange lys vi elsker, til det kolde hvide lys som er velegnet til læsning, lektier osv. Men tænk også over den ekstra morskab der ligger i det farvede Hue lys til Halloween, jul, nytår og alle festerne.

Hvorfor Hue plafond med hvide nuancer?

De Hue plafonder som har alle de hvide nuancer lys, herunder Hue Connectet plafonder er selvsagt utrolig populære. Du får nemlig med Hue både det gode, klassiske lys som du kun kan golde af, samtidig med at du får mulighed for at skifte mellem de hvide nuancer som ret sikkert giver dig flere fordele end du lige regner med. De forskellige hvide nuancer, i Hue sprog kaldet for Whita Ambiance, giver dig de mange fordele som er ved at kunne skifte det hvide lys i dine lamper. En fordel som vi sætter stor pris på i rum som du bruger til flere forskellige ting. Et af de bedste eks er i stuen, hvor du ofte både har brug for at skabe en hyggelig stemning med varmhvidt lys, men også en koldere stemning når du skal læse eller lave lektier. Hue plafonder med de hvide nuancer lys er derfor meget populære.

Hue Connected loftlampe kommer med en White Ambiance lyskilde indbygget, dvs. du ikke kan skifte lyskilden i lampen. Man har monteret en lightstrip indeni lampen som fordeler lyset. White Ambiance pæren lyser med et hvidt lys, men hvor du har mulighed for at ændre den hvide nuance fra meget varm til meget kold. Lyskilden kan gå fra 2200 til 6500 Kelvin.

En Philips Hue Connected plafond leveres med en Dimming Switch fra start. Den kan slukke, tænde og dæmpe lysstyrken på lampen. Derudover kan du vælge en af 4 forskellige forudindstillet lysindstillinger:

  • Read: Få lampen til at lyse med et lys der egner sig perfekt til at læse i. 
  • Relax: Lyset indstilles meget varmt og hyggeligt.
  • Energize: Oplad din energi med en kold lysfarve.
  • Concentrate: Fordyb dig i dit arbejde med en sund lysfarve.

Alle disse funktioner virker uden noget ekstra ud over det der er med i kassen - Du kan endda bruge funktionerne uden et Hue system/ Hue Bridge. Derudover kan den samme Dimming Switch bruges til op til 10 forskellige Hue Connected lamper.

Smart plafond med Hue lys

En opsummering må lyde, at hvis du søger smarte loftlamper med Hue lys, så har vi et stort udvalg, ja faktisk har vi i dag alt der er lavet indenfor Philips Hue belysing. Vi er altid fornuftige med priserne og hjælper dig gerne på vej om du måtte opleve udfordringer. Du kan her få de smarte loftlamper med Hue lys i mange forskellige design og former, men du kan selvfølgelig også vælge at købe en hvilken som helst plafond loftlampe uden Hue, og så selv sætte en Philips Hue pære i den, så får du helt samme muligheder for i de nuværende Hue plafonder loftlamper.