Bytte julegave? 100 dages returret

×
  • Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Philips Hue Lamper

Hue lampe serien vokser og vokser for hvert år - Især på lampe siden sker der nyt hele tiden og Philips udvider deres sortiment konstant. Philips tager typisk ældre lampe modeller og bygger Hue ind i dem. På den måde tager de lamper som i forvejen er meget populære og fylder dem med den nyeste teknologi. Der findes også specialbygget Hue lamper, så som Beyond serien - Det er lamper med dobbelt Hue lyskilder, som giver en vild oplevelse. Hue lampe serien består af alt lige fra pendler, loftlamper, indbygningsspots og bordlamper - Nok til at fylde hele huset.

Læs mere

1-51 af 64

1-51 af 64 resultater

1-51 af 64

1-51 af 64

Philips Hue Beyond

Hue Beyond serien fra Philips er lamper designet med indbygget Hue lyskilder. Beyond har faktisk 2 Hue lyskilder indbygget i hver lampe - Lampenerne har 2 skærme ovenpå hinanden og de to lyskilder gør at man kan få lampens skærme til at lyse med hver sin farve.

Beyond serien kan lyse i 16 mio forskellige farver, så der er rig mulighed for at få lampen udtrykker lige det du søger. Beyond fås som bordlampe, pendel og plafond (loftlampe) og betjenes ligsom alt andet Hue via en App på din Smartphone eller tablet.

 

Philips Hue Phoenix

Hue Phoenix serien er, ligsom Hue Beyond, lamper der har indbygget Hue lyskilder. Phoenix serien består af 5 forskellige lamper: Pendel, Plafond, Bordlampe, Væglampe og en indbygningsspot. Phoenix serien lyser kun i hvidt lys, men man kan selv vælge om det skal være koldt eller varmt - Helt fra 2200 til 6500 Kelvin. 

Phoenix Plafond og Pendel har to indbygget Hue pærer, hvilket betyder at man kan få lampen til f.eks. at lyse en varm hvid farve opad og en kold hvid farve nedad.

 

Hue Iris og Bloom

Iris og Bloom lamperne i Hue serien er super fede små bordlamper med stort lysudbytte. De kan enten bruges direkte som en almindelig lampe eller som wallwash - Altså lyse op på væggen i stedet for ud i rummet. Det giver en super flot effekt og lamperne kan selvfølgelig lyse i 16 mio forskellige farver - og betjenes selvfølgelig med Philips Hue App.

Bloom og Iris kendes fra den tidligere serie fra Philips faldet Living Colors - En meget populær serie med lamper der kunne skifte farve via fjernbetjening. 

 

Philips Hue Go

Philips Hue Go er den trådløse lampe i Hue serien som kan tages med på farten. Den har indbygget forskellige lysindstillinger og et batteri der holder ca. 3 timer. Brug den på terrassen eller i huset og få hyggestemning hvor det passer dig!

Hue Go er en videre udvikling af Hue Iris, hvilket betyder man har taget det bedste fra Iris og lagt de nye funktioner på. Udover batteriet har Hue Go også en langt lavere minimumsbelysning - hvilket betyder at du kan dæmpe lampen langt mere og få et helt svagt lys - Egner sig godt til soveværelset, hvis man bare ønsker et svagt orirenteringslys.

 

Philips Hue Connected

Philips Hue Connected er lamper som vi allerede kender fra Philips normale lampe sortiment, bare i en Hue udgave. Philips har taget nogle af de mest populære lamper og lavet Hue lamper ud af dem. I alt 30 nye lamper i forskellige udgaver og farver er nu kommet til Hue. Fælles for Connected serien er at, de har indbygget Hue White Ambiance lyskilde. White Ambiance giver mulighed for at lave et lys i de hvide nuancer - Herunder en meget varm hvid til en meget kold hvid.

 

Komplet Hue sortiment

Hue sortimentet bliver større og større fra år til år, efter Connected serien er kommet, tilbyder Hue nu også indbygningsspots, påbygningsspots og forskellige slags, loftlamper og pendler. Connected lamperne har alle en Dimming Swich (på nær 2 spots), som gør det muligt at styre de fleste lysfunktioner direkte, uden brug af en Hue Bridge. Køber du en Hu Bridge, eller har du allerede en Hue bridge, kan du få endnu mere ud af de Hue Connected lamperne, da du får kontrol via en App.

 

Dimming Switch funktioner

Dimming Switchen kan tænde/slukke, samt dæmpe lysstyrken. Derudover kan du også skifte imellem de 4 forskellige lysindstillinger: Energize, Read, Concentrate og Relax. 

 

Philips Hue nyheder

Vil du være først når der sker noget inden for Philips Hue, så tilmeld dig vores Hue nyhedsbrev eller følg med her: Meet Philips Hue