Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

1-51 af 81

1-51 af 81

Vi elsker Philips Hue lamper

Hue lamper er fantastiske. Du får nemlig ikke bare en Hue lampe, men et stykke design som som ret sikkert vil pynte dit hjem - og en lampe som tilmed har alle de smarte funktioner som Philips Hue byder på. De Philips Hue lamper vi har i sortiment, hvilket iøvrigt er fuldt sortiment da vi altid lægger alle Hue lamper ind som Philips vælger at lave. Køb Hue lamper fordi, at du fra start har en komplet lampe som altid har Hue lyskilde enten indbygget eller via en medfølgende Hue pære. Derfor er det utrolig nemt at købe en af de flotte Philips Hue lamper som har en lyskilder som du kan styre via din Hue app.

I dag finder du et kæmpe udvalg af lamper som kan connectes til dit Philips Hue system, endda også lamper som vi selv har "designet" ved at sammensætte en lampe og tilføje en Hue pære, hvor du får et sæt som vi mener passer perfekt sammen.

Det er vigtigt at fortælle, at alle Hue lamper du finder ALTID kan connectes til enhver Hue bridge du måtte have. Det har ingen betydning om du har din Hue bridge fra et hvidt eller et farvet startsæt eller om du har købt din bridge løst. Derfor kan du trygt købt en Hue lampe som du så kan connecte din resten af dit Philips Hue system. For os er det super vigtigt, at du ved at du kan koble af Philips Hue lamper, pærer og tilbehør sammen på en og samme bridge.

Hue Connected lamper

Connected lamper er en serie af lamper som Philips opfandt for at ramme et bredere puplikum. Det gælder for dem alle at de leveres med deres Hue Dimming Switch, altså deres fjernbetjening/kontakt. En særlig ting ved disse lamper er, at de allerede har du pakker Hue Connected lampen ud af æsken, er koblet sammen med din remote og at du derfor kan bruge den straks. Connected lamper spænder vidt i type, men især loftlamperne  (kaldet plafonder) er blevet populære da de giver et dejligt lys og er praktiske med den ekstra kontakt som følger med.

Du behøver endda ikke at have en bridge for at kunne styre disse Connected lamper og derfor kan de bruges som en helt almindelig lampe med fjernbetjening, hvor du så kan montere fjernbetjeningen som kontakt på væggen. Derfor kan du, hvis du selv er faldet for de funktioner som Philips Hue kan, give en Connected lampe videre som gave og give modtageren mulighed for, at mærke og se alle de fordele der er i Philips Hue. 

Philips Hue lamper med lysdæmper

Ja, den er altså god nok, du skal ikke til at føre ledninger mellem lampe og lysdæmper - det kører nemlig trådsløst mellem Philips lampen og den medfølgende lysdæmper-kontakt. Kontakten kan både skrues op på væggen, eller sættes på køleskabet via magneterne derpå - og den kan derfor også fungerer som fritliggende fjernbetjening. Det vil altså sige, at når du får lampen leveret, så skal du:

  1. Sætte den op på sædvanlig vis og tilslutte strøm.
  2. Pak lysdæmperen ud, sæt den på væggen, køleskabet eller brug den som løs fjernbetjening.
  3. Tryk tænd og du er igang!

Philips Hue lamper med farvet lys

Det er klart, at vi bliver nødt til at nævne Hue lamper med farvet lys. Er du ikke til de muligheder som det farvede lys giver, så spring blot dette afsnit over. Vi elsker derimod Philips Hue farvet lys og lamper med farvet lys. For os mener vi, at det farvede Hue lys giver en fantastisk masse muligheder for at skabe rum og hygge med lys. Og tænker du at det farvede lys bare er pornolys, så er du helt forkert på dem. Hue lamper med farvet lys er et spørgsmål om at skabe en stemning derhjemme som passer til det tidspunkt du skal bruge lyset på.

Selv er jeg fantastisk glad for, at bruge det farvede lys på vores Hue lamper når vi ser tv. Her sætter vi alt lyset til at være i en helt dæmpet lysfarve, som vi ændre til en mørk hyggelig orange farve som minder lidt om stearinlys stemning. Og selvfølgelig bruger vi også de ekstra muligheder det farvede lys giver, nemlig at vi sætter rødt og grønt lys på til jul, skaber discolys i hele huset med ét klik osv, men det er kun alt det ekstra du får ud af dine kommende Hue lamper med farvet lys.

Af Hue lamper med farvet lys kan nævnes Iris, Beyond, Signe, Play, LIana, Sana, Flourish og flere andre.

Hue lamper med hvidt lys

Er du mere til det hvide lys, eller bare skal have suppleret dit nuværende Hue system op med en Hue lampe som kan lyse de hvide nuancer, så er her masser af flotte lamper at finde. Det hvide lys i Hue lamper er meget klassisk, smukt varmhvidt lys og de fleste af disse lamper kan du desuden indstille i forskellige hvide nuancer som går fra det kølige hvide (helt op til det næsten blållige lys), til det helt varme hyggelige lys som du kan bruge ved mere hyggelige stemninger.

Hue lamper med hvidt lys er populære fordi, at de er meget klassiske og enkle i deres design, og desuden et design som kan bruges i de fleste hjem. Du får et fantastisk LED lys som både er energibesparende og som giver dig et godt lys til den situation du skal bruge det. Især er Hue lamper med hvidt lys godt til at montere i værelser, gangen eller over spisebordet da du der ofte kan få stor fordel af de forskellige farvet lys, i de hvide nuancer.

Af Hue lamper med hvidt lys kan nævnes Aurelle, Being, Still, Explore, Cher, Runner og flere andre.

Philips Hue sengelampe ide

Et spørgsmål vi ofte får er hvilken Hue lampe vil vil anbefale som sengelampe, og det er et super godt spørgsmål. Selv bruger jeg Hue Go som sengelampe og dem er jeg virkelig glad for. De har en dobbeltfunktion hos os fordi at når det er dejligt vejr udenfor, så tager vi vores Hue Go lamper (som er opladelige) med ud på havebordet som giver både et dejligt lys, og en fantastisk god stemning i hyggelige sommeraftener.

Philips Hue Go er den trådløse lampe i Hue serien som kan tages med på farten. Den har indbygget forskellige lysindstillinger og et batteri der holder ca. 3 timer. Brug den på terrassen eller i huset og få hyggestemning hvor det passer dig!