Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips Hue Gamer lys

Elsker du gaming? Og vil du klar på at tage dit gaming room til næste niveau? Med Philips Hue gaming får du mulighed for at få en ekstra dimention på dit gaming værelse med lys som følger dit spil. Så hvad venter du på? Shop læs af Philips Hue Gaming udstyr her i kategorien.

Få fedt gamerlys - Start Hue'r

Det perfekte sted at starte er ved Philips Hue da du her får mulighed for at lyset kan reagere på de spil du spiller på din PC. Har du, dine forældre, eller dem husstanden ikke allerede Philips Hue, så er du nødt til at starte med at have en Hue Bro som sælges løst, eller du kan få den med i et valgtfrit Philips Hue Starter Kit (til gaming anbefaler vi absolut Hue Color Gamer-Kit).

Udover en Hue Bro skal du tilkøbe de Hue gaming-lamper du bedst kan lide, de mest solgte er Philips Hue Play lamper, Philips Hue Lightstrip Plus til montering bag på skærme og skrivebordet og selvfølgelig Philips Hue Go bordlampe.

Philips Hue gamer lys


 

 

Fedt gamer vægbelysning

Hvis du har set youtube videoer af gamere, så har du helt sikkert også set de super fede LED lysplader som sidder på væggen et utal af gange. Det er faktisk bare små LED plader som lyser i flere forskellige farver og det er selvfølgelig noget som du styrer direkte på en app - Hvad ellers, ikke?

De farvede LED vægplader findes i 2 modeller som stort set er ens, men den nyeste udgave med firkatede Nanoleaf plader har lidt ekstra funktioner som touch og indbygget lydføler, så lyset kan styres ekstremt hurtigt ud fra den lys der er omkring. De trekantede Nanoleaf LED paneler (dem på billeder her også) er endnu de mest solgte da de er mest kendt og har alle de funktioner du behøver for et fedt gamer væglys.

Cool væglys i farver til gamere

Læs mere

15 vare(r)

15 vare(r)

Philips Hue gaming med fedt lys

 

Installer Philips Hue Entertainment 

Det skal være nemt, det mener heldigvis både Philips Hue og vi, så derfor er det gjort super nemt for dig, at installere Philips Hue gaming, også kaldet Philips Hue Intertainment i din app. Det eneste det kræver er, at du har den firkantede Hue Bro (også kalder 2,x) og så er du ellers klar til at opsætte Hue Entertainment i 3 helt enkle steps. 

  1. Sikre dig, at du har opsat Philips Hue som du skal, altså at din Hue Bro, Hue pærer og Hue lamper er connected i din Hue app.
  2. Opsæt en Entertainment Zone (underholdningszone) i din Philips Hue app.
  3. Brug Philips Hue Sync-appen på din pc/Mac, eller opret forbindelse til Razer.

Er det bare det, kan jeg så få det ultimativt fedeste gaminglys på værelset når jeg sidder og gamer? Svaret er nemt, ja det kan du. Det er nemlig super nemt at installere Hue Entertainment som er det vi her også kalder for Hue Gaming, og det virker rigtigt godt, og det bliver kun bedre, det lover vi.

Få det fedeste gaming LED lys

For os er der ingen tvivl - Gaming handler om at have det fedt og hygge sig. Vi er klar over, at det for nogle i dag er mere end bare hygge og især disse gamere har ofte et fedt gaming LED lys derhjemme på væggen og med Philips Hue. Det er ikke bare fordi det er fedt at kigge på, det er klar også en måde at brande sig selv om e-gamer på, men også en måde at leve ekstra ind i spillet du spiller på din PC:

For et godt gaming LED belysning med masser af farver og effekter gør nemlig også, at du har endnu nemmere ved at leve dig ind i de computerspil du spiller og på den måde mener vi, at du bliver bedre gamer på. Det er lidt som at have det rigtige fodtøj på som løber, eller at en sælger kører rundt i en flot bil. Det handler om den totale spiloplevelse og det er netop det som Philips Hue gaming lys og vores andre super fede gaming lys udstyr kan hjælpe dig med.

Philips Hue og Razer gaming udstyr

Razer er producent af en lang række tilbehør til gaming. De har specialiceret sig i computermus og tastaturer, samt mussemåtter og høretelefoner - Alt sammen specielt udviklet til brug i spilverdenen. Razer er kendt for at opkalde deres produkter efter dyr - især deres mus er kendte for deres forskellige giftslange navne, så som Mamba, Deathadder og Naga. Selv deres logo består af 3 grønne slanger. Razer keyboards er derimod opkaldt efter edderkopper, så som BlackWidow og Cynosa.

En del af Razer produkterne kaldes også Razer Chroma og betyder at de har farveskift. Chromaserien, som blandt andet, både består af mus, måtter og keyboards kan lyse i 16 mio. forskellige farver. Derudover kan spilproducenterne lade dette lys indgå i spillene, så bestemte taster lyser på bestemte tidspunkter, alt efter hvad der sker, eller hvad du skal trykke på i spillet. Chroma kan derfor hjælpe dig i spillet og lige give det ekstra til din performance.

Hue og Razer har indgået en samarbejde, som gør at du kan få Razer udstyret der har Chroma funktion, til at interagere med dit Philips Hue. Har du f.eks. Hue i dit rum, eller på skrivebordet, så vil Hue også lyse synkront med lyset fra Razer og de spil du sidder og spiller. På den måde får du hele rummet du sidder og spiller i, til at være en del af dit spil og det vil give dig bedre indlevelse.