Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips børnelamper i bedste kvalitet kan købes her

Vi er stor tilhænger af god kvalitet og flot design og derfor er vi kæmpe fan af Philips børnelamper. Alle Philips børnelamper er særprægede, søde og i bedste kvalitet – altid! En børnelampe fra Philips er eksempelvis ofte lavet i træ, hvor andre børnelamper er lavet i eksempelvis plastik som er et langt billigere materiale, men som desværre også går nemmere i stykker i børnenes leg. Philips børnelamper bliver nemt en del af legen i børneværelset.

Læs mere

32 vare(r)

32 vare(r)

Børnelamper fra Philips fås til både søde piger og seje drenge

Philips har både loftlamper til børn, væglamper til drenge og piger, men også søde og sjove børne bordlamper. Philips har selvfølgeligt også LED børnelamper som giver den ekstra fordel at de ikke bliver så varme så børnene brænder sig på lampen. LED børnelamper bruger heller ikke så meget strøm, når lampen evt. skal være tændt hele aftenen eller natten – det kan man jo komme ud for – vi anbefaler helt klar Philips MyBuddy – det er en så sjov 3-i-1 lampe!

Philips børnelamper i topkvalitet og til en fornuftig pris

Philips børnelamper er ikke i den laveste pris kategori, men grundet kvaliteten er vi ikke bange for stadig at bruge ordet billige om Philips børnelamper. Du får virkeligt meget for pengene og samtidig en lampe du kan give videre når dit barn vokser fra den – eller sælge den videre. Philips børnelamper er en af vores bedst sælgende varegrupper og altid med stor tilfredshed.
Hvis du søger inspiration til børnelamper uanset om det er Philips eller ej, så spørg os endeligt til råds om børnelamper og belysning på børneværelset.