Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips badeværelseslamper i bedste kvalitet 

Vi har valgt Philips grundet den gode kvalitet, ingen tvivl om det. Men også de mange flotte design gør Philips badeværelseslamper meget interessante. Deres udvalg er ret stort og gør at næsten alle vil kunne finde en løsning som passer og hvor resultatet bliver en super god belysning. I badeværelset skal der være et ordentligt lys, så du kan se noget når du barbere dig eller lægger make up. Vi har et par fif om belysning i badeværelset herunder.

Læs mere

29 vare(r)

29 vare(r)

Regler om montering af lamper i vådrum

Der er nogle regler omkring opsætning af lamper i vådrum, vi har ridset dem op her, men er du i tvivl, så spørg din elektriker. Først og fremmest skal det nævnes at du skal have en elektriker til at sætte lamper op i badeværelset. Derudover er der nogle "sikkerhedszoner" som du skal være obs på. I hver zone skal der sidde lamper i den påbudte IP-klasse, eller højere. For at gøre det nemt, så kan du se tegningen herunder. Dog skal du være obs på, at du må sætte alle almindelige lamper op (altså dem med en IP-klasse fra 20-23) i Zone 3 samt over 2,25 meter fra gulvet.

Opsætning af lamper i badeværelset

Gode råd om belysning i badeværelset

Philips har selv nogle gode råd til opsætning af lamper på badeværelset. Et godt generelt råd er, at det bedste lys og grundlysningen skal komme ovenfra, f.eks. via indbygningsspots (der kan du vælge frit mellem alle Philips indbygningsspots hvos der er over 2,25 meter fra gulv til loft) eller påbygningsspots eller selvfølgeligt plafonder. Det giver en god grundbelysning som bør suppleres af et godt lys over spejlet, gerne noget som lyser dit ansigt op for at undgå skygger.

Har du spørgsmål om lamper, så skriv endeligt til os.