• Fri fragt over 799,-
  • 100 dages retur
  • Gratis retur v/byt

Lirio By Philips er top-design lamper med luksus!

Du har måske set nogle af de fantastiske lamper fra Lirio? Men hvad er Lirio? Lirio er et mærke fra Philips, faktisk er det Philips' topmærke og serien indeholder luksus-lamper til priser som er højere end du normalt ser fra Philips. Men hvorfor så det? Fordi at kvaliteten er helt unik og altid lavet i bedste materialer og kvalitet. Der er ikke lavet fusk med dårligt plastisk eller sløvt metal, der er kvalitet fra yderst til inderst i enhver Lirio lampe.

Læs mere

16 vare(r)

16 vare(r)

16 vare(r)

16 vare(r)

Find din næste Lirio lampe fra Philips online

Vi har (eller kan skaffe) samtlige Lirio By Philips lamper som der produceres endnu, skulle du have set en ældre model, så prøv alligevel at skrive til os, så undersøger jeg det gerne. Lirio lamper bliver lavet i alle typer, altså både gulvlamper, bordlamper, væglamper og selvfølgeligt pendler/loftlamper samt smukke lysekroner. De er alle lavet med design for øje - men ikke uden at der samtidig er tænkt grundigt over lyset i lamperne. Når Philips laver en Lirio lampe stiller de nemlig store krav til lys-kvaliteten og har ofte en LED lyskilde i lampen.
Søger du Lirio lamper så ringe, chat eller skriv endeligt til os straks!

Perfekt LED lys i Lirio lamper 

Når først Philips leger med lampe-design så går de ikke på kompromis med kvaliten af deres LED lyskilder i lamperne. For Lirio er dyre lamper og de kræver det bedste lys overhovedet muligt, derfor skal LED lamperne fra Lirio også være perfekte. Der er altid den kendte varmhvide lysfarve i Lirio og det er altså Philips LED lyskilder som bruges i dem, altid! Så har du en en Lirio LED lampe et sted, så kan du være sikker på at vi kan skaffe den, såfremt den produceres endnu. 
Skal du bruge mange lamper til f.eks. kontor, møderum eller andet sted - Så skriv endeligt til os på mail eller chat, eller giv os et ring.