• Fri fragt over 799,- (ellers 39,-)
  • 100 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Philips lamper i kvalitet!

Søger du i stedet Philips Hue smart belysning? Her hos os har vi rigtig mange Philips lamper, og det er der en god grund til. Vi er nemlig ret vilde med den kvalitet og det æstetiske udtryk, som Philips lægger i deres produkter. Porukterne hos Philips rummer alt fra loftlamper, bordlamper og badeværelseslamper til børnelamper og udendørslamper. 

Læs mere

52-102 af 578

52-102 af 578

Lamper fra Philips i topkvalitet til gode priser

Vi er vilde med lamper fra Philips, og vi synes selv, at det er med god grund. Lamper fra Philips er nemlig lig med nytænkning, design og den bedste teknologi og kvalitet. Philips sender aldrig lamper i handlen, som ikke er tilfredsstillende, og det ses på deres reklamationer. Det betyder, at du altså ikke kan gå helt galt i byen, hvis du køber en Philips lampe - for hvis du mod forventning ikke er tilfreds med deres kvalitet, så giver Philips dig forskellige løsningsmuligheder, så du i sidste ende bliver 100 % tilfreds. Noget der heller ikke er til at komme uden om, når vi snakker om Philips lamper er som tidligere beskrevet, deres sortiment af LED lamper. De giver dig super flot og varmt hvidt lys, som kan bruges inde som ude, men deres LED lys kan også bruges til professionel belysning til butikker og erhverv.

Philips har nemlig specialiseret sig i designlamper, der betyder, at du med Philips’ udvalg af lys og lamper får noget helt særligt, uanset om du søger belysning til hjem eller erhverv. Vi kan ikke sige det nok gange, men Philips er, hvis du spørger os, altså en vinder inden for design af flotte og funktionelle lamper. Hvis du ikke synes, der er noget, der passer til dine behov i vores udvalg, så husk at du altid kan se det allernyeste sortiment på www.philips.dk (åbner i nyt vindue - og hvis du mener, at der er en Philips lampe, som vi bør tilføje til vores udvalg, så tøv ikke med at give os besked. Philips designer nemlig tit nye lamper, og det er ikke altid, at vi får tilføjet det hele, så det er rart at høre fra Jer, så du hos LampeGuru.dk altid kan finde det, der matcher dine behov.

Philips LED lamper med flot lys

Philips er også gode til professionel belysning, og derfor har Philips super gode skrivebordlamper og andre bordlamper med eller uden LED pærer. En billig Philips bordlampe er kendetegnet ved kvalitet og lys, som giver mening, hyggebelysning eller brugbart lys. Det samme gælder Philips gulvlamper, hvor der er tænkt kreativt, og hvor belysningen også er i top. Philips gulvlamper laves også i LED og i alle typer – også som Uplight. 

En anden særlig fordel, som du får, hvis du vælger en eller flere lamper fra Philips, er muligheden for at pynte dit hjem med deres funktionelle og flotte LED lamper. Hvis du spørger os, så er Philips de absolut bedste til at lave LED lamper i god kvalitet, som betyder, at de kommer med et rigtigt flot og varmt hvidt lys og en lang holdbarhed. Du kan altså altid finde lidt af alle slags lamper i Philips sortiment, hvor udtrykket varierer, så der er noget til enhver smag og ethvert behov. Med lamper fra Philips skal du aldrig gå på kompromis med den gode pris og den høje kvalitet, som Philips lægger for dagen i alle deres lampedesigns. 

Loftslamper har Philips også masser af, og de er specielt gode til pendler, som er dét mange også forbinder med Philips. En Philips pendel er velovervejet i både design og belysning alt efter anvendelse. Eksempelvis er Philips langbordspendel altid lavet, så den ikke skinner eller blænder i øjnene, og derfor giver den, den rette belysning over spisebordet. Philips pendler står desuden for smukke detaljer og billige priser, når man tager det gode håndværk i betragtning. En god Philips loftslampe vil holde i mange år, og flere af pendlerne kan lysdæmpes, og er inklusive Philips pærer.

Historien om Philips

Philips har til i Holland hvor deres meget, meget store hovedkontor har til huse. Her arbejder nogle af Philips 118.000 medarbejdere på at sikre og udvikle den gode kvalitet og den fortsatte udvikling af produkter som sælges i mere end 100 lande i verden. Faktisk blev Philips grundlagt helt tilbage i 1891 og deres forretning blev rigtig stor på salg af lyskilder. Siden da er der kommet rigtige mange produkter til hvor vi jo selvsagt er mest interesseret i lamper og lyskilder. Philips købte for flere år siden det store danske firma Massive som nu er blevet et selvstændigt brand med lamper hos Philips.

Philips Lirio lamper i topkvalitet

Vi har (eller kan skaffe) samtlige Lirio By Philips lamper som der produceres endnu, skulle du have set en ældre model, så prøv alligevel at skrive til os, så undersøger jeg det gerne. Lirio lamper bliver lavet i alle typer, altså både gulvlamper, bordlamper, væglamper og selvfølgeligt pendler/loftlamper samt smukke lysekroner. De er alle lavet med design for øje - men ikke uden at der samtidig er tænkt grundigt over lyset i lamperne. Når Philips laver en Lirio lampe stiller de nemlig store krav til lys-kvaliteten og har ofte en LED lyskilde i lampen. Søger du Lirio lamper så ringe, chat eller skriv endeligt til os straks!

Når først Philips leger med lampe-design så går de ikke på kompromis med kvaliten af deres LED lyskilder i lamperne. For Lirio er dyre lamper og de kræver det bedste lys overhovedet muligt, derfor skal LED lamperne fra Lirio også være perfekte. Der er altid den kendte varmhvide lysfarve i Lirio og det er altså Philips LED lyskilder som bruges i dem, altid! Så har du en en Lirio LED lampe et sted, så kan du være sikker på at vi kan skaffe den, såfremt den produceres endnu. 
Skal du bruge mange lamper til f.eks. kontor, møderum eller andet sted - Så skriv endeligt til os på mail eller chat, eller giv os et ring.