Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
 • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
 • 365 dages retur/bytte
 • Gratis retur v/ombytning

Nordtronic indbygningsspot med safebox

Tryk "Læs Mere" for lyn-guide. Downlight spots fra danske Nordtronic er inkl. safeboks, så du kan montere dem direkte i isoleringen.

Køb indbygningsspots til...

 • Indendørs
  Vælg modellen: Low - Quick Install
 • Udendørs
  Vælg modellen: Low - Udendørs - Uni install
 • Til Philips Hue pærer
  Til "Gammel/Lang" Farvet (Color) GU10 pærer, vælg model: High - Quick Install
  Til "Ny/Lille" Farvet (Color) GU10 pærer, vælg model: Low - Quick Install
  Til Hvide (White el. White Ambiance) GU10 pærer, vælg model: Low - Quick Install
 • Ang. ledning til indbygningsspots
  Vi sælger ikke ledning til indbygningsspots da der er særlige krav til, som din elektriker har styr på. Desuden er det også en elektriker opgave at trække ledninger til indbygningsspots.
Læs mere

15 vare(r)

15 vare(r)

Downlight fra Nordtronic

Søger du downlight spots til hjemmet eller din virksomhed, så vil du ofte støde på danske Nordtronic, som i dag har et bredt udvalg af spots til indbygning i både private hjem og til erhverv. I de danske (og nordiske hjem) er det efterhånden blevet meget populært, at indbygge downlight spots, sådan at du sikre en god grundbelysning derhjemme. Så kan man altid supplerer udover med lamper af anden art. 

Vi er faldet for Nordtronic downlights, da de altid har safeboks indbygget på spotten. Det betyder, at du ikke selv skal have en boks monteret over spotten, den har Nordtronic nemlig selv sørger for, at sætte på, og du skal derfor bare have trukket ledningerne, som ikke følger med spots da de kræver montering af elektriker, og så er resten med i pakken. Dog er lyskilder som oftest ikke med i Nordtronic downlight, hvilket vi faktisk mener er et stort pæus, da du på den måde selv kan få lov at bestemme hvilken type lys du ønsker i dine downlights derhjemme.

Indbygningsspots til Philips Hue pærer

Er du lige så stor Philips Hue fan som os? Så skal du selvfølgelig have Philips Hue GU10 pærer i dine indbygningsspots. Det er sådan det ganske enkelt, for skal du have Hue farvet GU10 pærer (også kalder Hue Color GU10), skal du vælge de spots til indbygning som kaldes "High". Disse modeller har plads til en Hue Color GU10 pære med farvet lys, selvom den pære er ca. 2 cm længere end normale GU10 pærer.
Skal du have Hue pærer med almindelige hvidt lys (Kaldet Hue White GU10) eller de Hue pærer som kan lyse i alle hvide nuancer (kaldet Hue White Ambiance GU10), så kan du vælge enhver af vores spots til indbygning som sælges uden pærer, da de alle passer med Hue pærer med hvidt lys - simpelthen fordi disse pærer har en helt almindelig GU10-pære størrelse.

Elektrikerens fortrukne downlight spot

Når vi skriver og taler med vores kunder, så fortæller de ofte, at deres elektriker anbefaler Nordtronic Downlights. Det er blandt andet fordi, at Nordtronic downlight spots er nemme at montere, det går nemlig hurtigt, at montere ledningen til selve spotten. Det betyder samtidig, at din elektriker ikke skal bruge så lang tid på montering, og du kan på den måde spare lidt penge på installationen.

Du må ikke selv trække ledningerne som løber oppe under loftet, og som giver strøm til dine indbygningsspot, det er elektriker arbejde. Men når der er trukket ledninger, så må i gerne selv tilslutte selve downlight spotten til de ledninger, som din elektriker har trukket. Vi har valgt ikke at sælge ledningen, da det er noget særlig gummiledning der skal bruges, og da vi ikke har den viden som skal til, har vi undladt at sælge ledningen - spørg din elektriker om montering af indbygningsspot i hjemmet.

Nordtronic indbygningsspot

Nordtronic downlights er dansk design

Faktisk er Nordtronic et dansk firma, og de har samtidig lagt vægt på det klassiske og enkle danske design. Måske du kan tænke, at der ikke kan være så meget designarbejde i en spot til indbygning, men der er en del forskellige elementer som du skal tænke over. Derfor er vi stolte af, at kunne sælge danske indbygningsspot fra Nordtronic som er designet til det nordiske hjem, med fokus på både design og sikkerhed.

Bemærk desuden, at Nordtronic spot til indbygning ofte har en meget lav indbygningsshøjde. Det betyder, at du kan montere Nordtronic indbygningsspot de fleste steder i hjemmet, også direkte i isoleringen, hvilket mange andre firmaer endnu ikke kan tilbyde. En spot som kan monteres direkte i isoleringen er derfor en kæmpe fordel for dig, og vil spare dig penge under monteringen af disse spots.