• Fri fragt over 799,-
 • 100 dages retur
 • Gratis retur v/byt

Nordtronic indbygningsspot med safebox

Indbygningsspot fra Nordtronic er monteret med safeboks, så du kan montere dem direkte i isoleringen. Dansk design. Lynguide: Læs hvor du bruger hvilke spots herunder.

Jeg skal bruge indbygningsspots...

 • Indendørs
  Vælg modellen: Low - Quick Install (Klik her).
 • Udendørs
  Bor du tæt på vandet/havet, vælg model: Low - Rustfri - Uni install (Klik her).
  Alle andre, vælg model: Low - Quick Install (Klik her) (Mest solgte model).
 • Med Philips Hue pærer
  Til Farvet (Color) GU10 pærer, vælg model: High - Quick Install (Klik her)
  Til Hvide (White el. White Ambiance) GU10 pærer, vælg model: Low - Quick Install (Klik her).
 • Hvad er Uni Install spots?
  Uni install er spots som kan monteres enten med skruer eller med de normale fjedre. Montering med skruer er mere enkelt, men selve spotten har samme funktioner som Quick install ellers har. Spørg evt. din elektriker.
Læs mere

11 vare(r)

11 vare(r)

11 vare(r)

11 vare(r)

Indbygningsspot fra Nordtronic

Søger du indbygningsspots til hjemmet eller din virksomhed, så vil du ofte støde på danske Nordtronic, som i dag har et bredt udvalg af spots til indbygning i både private hjem og til erhverv. I de danske (og nordiske hjem) er det efterhånden blevet meget populært, at indbygge spots, sådan at du sikre en god grundbelysning derhjemme. Så kan man altid supplerer udover med lamper af anden art. 

Vi er faldet for Nordtronic indbygningsspots, da de altid har safeboks indbygget på spotten. Det betyder, at du ikke selv skal have en boks monteret over spotten, den har Nordtronic nemlig selv sørger for, at sætte på, og du skal derfor bare have trukket ledningerne, som ikke følger med spots da de kræver montering af elektriker, og så er resten med i pakken. Dog er lyskilder som oftest ikke med i Nordtronic spots.

Elektrikerens fortrukne indbygningsspot

Når vi skriver og taler med vores kunder, så fortæller de ofte, at deres elektriker anbefaler Nordtronic spots. Det er blandt andet fordi, at Nordtronic indbygningsspot er nemme at montere, det går nemlig hurtigt, at montere ledningen til selve spotten. Det betyder samtidig, at din elektriker ikke skal bruge så lang tid på montering, og du kan på den måde spare lidt penge på installationen.

Du må ikke selv trække ledningerne som løber oppe under loftet, og som giver strøm til dine indbygningsspot, det er elektrikerarbejde. Men når der er trukket ledninger, så må i gerne selv tilslutte selve spotten til de ledninger, som din elektriker har trukket. Vi har valgt ikke at sælge ledningen, da det er noget særlig gummiledning der skal bruges, og da vi ikke har den viden som skal til, har vi undladt at sælge ledningen - spørg din elektriker om montering af indbygningsspot i hjemmet.

Nordtronic indbygningsspot

Nordtronic spots er dansk design

Faktisk er Nordtronic et dansk firma, og de har samtidig lagt vægt på det klassiske og enkle danske design. Måske du kan tænke, at der ikke kan være så meget designarbejde i en spot til indbygning, men der er en del forskellige elementer som du skal tænke over. Derfor er vi stolte af, at kunne sælge danske indbygningsspot fra Nordtronic som er designet til det nordiske hjem, med fokus på både design og sikkerhed.

Bemærk desuden, at Nordtronic spot til indbygning ofte har en meget lav indbygningsshøjde. Det betyder, at du kan montere Nordtronic indbygningsspot de fleste steder i hjemmet, også direkte i isoleringen, hvilket mange andre firmaer endnu ikke kan tilbyde. En spot som kan monteres direkte i isoleringen er derfor en kæmpe fordel for dig, og vil spare dig penge under monteringen af disse spots.