Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Nordlux væglamper indendørs

For os er Nordlux væglamper lig med nordisk stil til priser som enhver kan betale. De gode priser gør, at mange flere får råd til en flotte væglamper indendørs som skaber liv og herligt lys til boligen.Nordlux væglamper findes i dag i alle typer materiale som glas, metal og plast - spørgsmålet er bare hvor modig du er? Kig vores mange indendørs væglamper fra Nordlux herunder og lad os snakkes ved, ikke?

Læs mere

26 vare(r)

26 vare(r)

Billige Nordlux væglamper

Nordlux er kendt for deres billige priser, men vidste du, at Nordlux faktisk er en af de leverandører vi har abslout færrest reklamationer på? Det skyldes at Nordlux i dag har skabt et stort netværk af fabrikker som kan producere deres væglamper til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det skyldes naturligvis ikke mindst, at Nordlux i dag ikke bare sælger lamper i Danmark, men i hele europa og endda i stort antal. Det nyder vi rigtig godt af, da det giver en mulighed for billige væglamper fra Nordlux som laves i en god kvalitet.

I stuen kan væglamper fra Nordlux bruges til hyggelig belysning i baggrunden, når du slapper af i sofaen alene eller sammen med familie og venner, men væglamper kan også bruges til fokuseret belysning til arbejde eller håndarbejde. Her kan væglamper fra Nordlux sikre dig den rigtige mængde lys, så du hverken skal anstrenge dig for at se, eller knibe øjnene sammen fordi lyset er for skarpt. Andre vælger at anvende væglamper fra Nordlux som læselampe over sengen eller arbejdslampe på skrivebordet. Her kan det være en god idé at se efter væglamper med fleksible arme eller et hoved, der kan drejes, så du får lyset præcist i den retning, som du ønsker det. Søger du derimod Nordlux væglamper til udendørs, skal du se under vores udendørslamper.

Design væglamper fra Nordlux

I dag har Nordlux 2 mærker så at sige. De har nemlig deres klassiske mærke Nordlux som fører alle de prisbillige væglamper som er skabt til at skulle sælges i større antal af samme grund. Det betyder ikke at det ikke er flotte væglamper, men blot at de væglamper i Nordlux regi er skabt med udgangspunk i, at det skal sælges i et stort antal.

Derudover findes der væglamper i Design For The People mærket som også er et Nordlux mærke, men her har de i stedet valg at have ekstra fokus på detaljerne i designet på disse væglamper. Det betyder at du betaler lidt mere for et design som der i den grad bliver lagt mærke til, og som ofte også har lidt andre funktioner eller muligheder. Læg dog mærke i navnet, altså at de med dette mærke har vlagt af skabe Design for befolkningen, forstået at selvom disse Nordlux væglamper er skabt af rigtige designere, så skal de alligevel være til at betale for dig og mig.

Det kan være svært at finde den helt rigtige lampe, fordi der er så mange forskellige former og designs at vælge imellem. Men søger du en væglampe til indendørs brug, som både har et flot design og et godt lys, så kunne væglamper fra Nordlux godt være en løsning for dig. Nordlux har med tiden fået et stort og spændende udvalg af væglamper, som klarer både det gode lys og det flotte og enkle design, der passer ind i ethvert moderne hjem.
Nordlux væglamper rummer både de klassiske væglamper til de mere vovede, som kan give ethvert rum kant og personlighed. Hos LampeGuru.dk er vi i hvert fald selv blevet ret glade for Nordlux væglamper, og derfor synes vi da også, at du skal tage et kig på dem, hvis du mangler indendørs kvalitetsbelysning, hvor der både er tænkt på form, funktion og tidsløst design. 

Væglamper til andet end indendørs?

Nordlux laver naturligvis også andet end indendørs væglamper, da alle disse jo selvsagt ikke kan tåle til at sidde andet end indendørs. Vi har derfor samlet alle vores Nordlux væglamper udendørs i én kategori så du kan finde dem alle sammen her ét sted. Men husk dog på, at selvom du ikke kan bruge indendørs Nordlux væglamper udendørs, så kan du godt den anden vej - altså du kan godt bruge udendørs væglamper fra Nordlux indendørs. Er du med endnu?

Sagt med andre ord, så skulle du finde en Nordlux væglampe udendørs kan den altså sagtens bruges i stuen, i værelset eller hvor du måtte ønske det. Disse lamper skal dog typisk tilsluttes jord, hvilket ikke er et problem eller sågar kan undlades om du måtte ønske det.