Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Nordlux pendler – design til venlige priser

Nordlux pendler eller hængelamper, som nogle også kalder dem, findes i dag i mange forskellige former og designs, der passer godt ind i vores brede sortiment af pendler hos LampeGuru.dk. I dag har Nordlux nemlig et bredt udvalg af pendler i designs, som du måske ikke lige forbinder med Nordlux – det gjorde vi i hvert fald ikke ved første øjekast her hos os. Men det er også grunden til, at vi har valgt at satse på Nordlux som en del af vores faste pendel-sortiment, da deres pendler kommer i så mange spændende variationer, at der næsten med garanti er noget for enhver smag og enhver indretning. 

Læs mere

50 vare(r)

50 vare(r)

Hængelamper fra Nordlux i god kvalitet

I udvalget af pendellamper fra Nordlux finder du både lamper, som er lavet i minimalistisk design, men også lamper med lidt mere spræl og knald på, der kan pifte stemningen op i ethvert rum. Det er nemlig ikke længere kun de hvide lamper, som ligger på hylden fra Nordlux. Det er vi hos LampeGuru.dk glade for, da vi både sætter pris på det moderne og klassiske, men i høj grad også de farverige og sprælske lamper, der på mange måder kan være med til at sætte det unikke præg på en mere rolig og klassisk indretning. Samtidig med at Nordlux har fornyet sit design og holdt deres priser fornuftige, så har de altså også forhøjet deres kvalitet på produkterne. Det er vi selvsagt rigtig glade for, og derfor kan du nu shoppe pendler fra Nordlux i spændende designs og god kvalitet til en rigtig god pris, når du handler hos LampeGuru.dk.

Men ud over flot og funktionelt design byder Nordlux også på imødekommende priser på deres pendellamper, når man tager design og kvalitet i betragtning, hvor der til gengæld ikke er sparet på noget. Med en pendel fra Nordlux i stuen, i gangen eller i dit køkken får du altså kvalitets loftlamper, der både er funktionelle og flotte, og til en super god pris.

Nordlux Pendel i nordisk design

Danske Nordlux har lagt mange kræfter i, at finde en nordisk designstil som skaber både personlighed, hygge og et skandinavisk design der hvor du hænger dem. Der er kommet er større fokus på Nordlux pendler end alt andet i deres sortiment, derfor finder du i dag de smukkeste pendler i den stil som Nordlux har lagt an. Vi har lagt det meste af Nordlux pendel-sortimentet ind på shoppen, sådan at du i dag finder de smukkeste pendler fra det brede sortimentet. Hvis du søger en pendel som ikke er i vores sortiment, så tag endelig bare kontakt til os.

Vidste du iøvrigt, at vi også har Deisgn For The People pendler i sortiment? Det er nemlig også en Nordlux mærke, men et mærke som ikke alle forhandlere må sælge. VI har dog fået lov at lægge alle pendler ind og de er bare super fede. Mottoet for Design For The People er, at alle skal have råd til flotte designlamper - og det er jo lige i tråd med vores holdning.