Vi leverer ordrer som normalt (Læs mere)

×
  • Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)
  • 365 dages retur/bytte
  • Gratis retur v/ombytning

Nordlux Loftspots

Der er masser af flotte spots og loftspots fra danske Nordlux som laver billige spots, men hvor de stadig har fokus på den fornuftige kvalitet og med en god belysning. Nordlux loftspots er perfekt til det generelle lys, også kalde grundbelysning som især bruges i værelser, gangen, køkkenet mv. Kig med her, og find loftspots i LED fra Nordlux.

Læs mere

10 vare(r)

10 vare(r)

Billige loftspots fra Nordlux

Hvad betyder det egentlig, at noget er billigt? For os er billigt det, at du får noget for dine penge. Fordi at køber du f.eks. en ting som går i stykker efter 1 måned, selvom den så kun har kostet det halve af en Nordlux spot, er den så billig? Vi mener at den så er dyr, og derfor er Nordlux spots billige, også selvom de ikke er på tilbud. For køber du spots fra Nordlus får du nemlig det, som vi med et godt udtryk kalder for Value for Money, altså værdi for pengene.

Hvad får du så? Nordlux lamper er ofte danske designet, både af kendte og mindre kendte designere, men pointen er, at der står et menneske bag denne lampe som tænker ud fra den skandinaviske tankegang omkring godt lys. Det gode lys får du i Nordlux spots hvor der er fokus på både det varme og hyggeligt lys, men også at du har lys nok i de mørke måneder. Mange af vores Nordlux Spots har endda indbygget LED lys som er super praktisk, både fordi du får en lyskilder som bruger et minimum at strøm, men også fordi, at du får en spotlampe fra Nordlux som derved holder i mange år - til glæde for dig, dit hjem og din pengepung.

Vi har i denne kategori lagt fokus på alle typer af spots fra Nordlux, det vil sige, at uanset om du skal bruge Nordlux indbygningsspots, påbygningsspots eller måske vægspots, så er de lagt i denne kategori. Vi har også samlet de mere klassiske spots med spothoveder på som Nordlux er meget kendt for, igen blandt andet på grund af de gode priser, som ofte bruges som grundbelysning på værelser, i køkkenet og ligende steder.

Er der nogle spots du har set andre steder eller måske på Nordlux egen hjemmeside, så er vi også behjælpelige med at skaffe det hjem til dig. Vi har nemlig, modsat visse andre forhandlere, adgang til det komplette udvalg af spots fra Nordlux, også deres designbrand som de kalder for Design For The People. Har du derudover spørgsmål til spots generelt, så tag endelig fat i os. Finder du ikke helt det du søger i denne kategori, så se også vores anden kategori med alle spot-lamper fra alle vores lampeleverandører.